جا ماندن از بیشتر مباحث دروس دهم
-
سلام بچه ها اگه کسی از دهم مخصوصا دروس اختصاصی هیچی نخونده باشه باید چیکار کنه؟
هیچی هیچی هم نه ولی خب بیشتر مباحث از دروس اختصاصی
کجا جبرانش کنه؟ -
کجا جبرانش کنه؟yasaman yazdani در جا ماندن از بیشتر مباحث دروس دهم گفته است:
کجا جبرانش کنه؟سلام یاسمن جان
هنوز وقت هست
دی ماه وقت جبران عقب مونده هاس
اصلا له فکر ازمونای ازمایشی نباش چون هدف تو رسیدن به کنکوره نه رسیدن به ازمونای ازمایشی
یه کم ساعت مطالعت رو زساد تر کن و پر قدرت ادامه بدهکمیت مهم نیست و کیفیت رو فراموش نکن اصلا هم مهم نیست که عقب افتادی چون واسه تقریبا همههه کنکوری ها این اتفاق عقب افتادگی میوفته
بیخیال که عقب افتادی
به این فک کن که بعضیا هستن که هنوز شروع نکردن
پس تو از اونا جلوتری -
yasaman yazdani در جا ماندن از بیشتر مباحث دروس دهم گفته است:
کجا جبرانش کنه؟سلام یاسمن جان
هنوز وقت هست
دی ماه وقت جبران عقب مونده هاس
اصلا له فکر ازمونای ازمایشی نباش چون هدف تو رسیدن به کنکوره نه رسیدن به ازمونای ازمایشی
یه کم ساعت مطالعت رو زساد تر کن و پر قدرت ادامه بدهکمیت مهم نیست و کیفیت رو فراموش نکن اصلا هم مهم نیست که عقب افتادی چون واسه تقریبا همههه کنکوری ها این اتفاق عقب افتادگی میوفته
بیخیال که عقب افتادی
به این فک کن که بعضیا هستن که هنوز شروع نکردن
پس تو از اونا جلوتری@fargol-sh سلام کاملا مخالفم باهاتون منم پارسال همین فکرا رو کردم که دی وقت جرانه و بعد عید ولی با این فکرا اوضاع بدتر میشه الان ازمون ها دارن وارد یازدهم میشن باید یازدهم رو قوی شروع کنین و سعی کنین مباحث رو ترکیبی برین جلو تا دهم هم جبران بشه و بعد عید بهش فکر کنین الان وقت رو بذارین روی یازدهم تا اونم مثل دهم نشه
-
@fargol-sh سلام کاملا مخالفم باهاتون منم پارسال همین فکرا رو کردم که دی وقت جرانه و بعد عید ولی با این فکرا اوضاع بدتر میشه الان ازمون ها دارن وارد یازدهم میشن باید یازدهم رو قوی شروع کنین و سعی کنین مباحث رو ترکیبی برین جلو تا دهم هم جبران بشه و بعد عید بهش فکر کنین الان وقت رو بذارین روی یازدهم تا اونم مثل دهم نشه
zahra maleki در جا ماندن از بیشتر مباحث دروس دهم گفته است:
@fargol-sh سلام کاملا مخالفم باهاتون منم پارسال همین فکرا رو کردم که دی وقت جرانه و بعد عید ولی با این فکرا اوضاع بدتر میشه الان ازمون ها دارن وارد یازدهم میشن باید یازدهم رو قوی شروع کنین و سعی کنین مباحث رو ترکیبی برین جلو تا دهم هم جبران بشه و بعد عید بهش فکر کنین الان وقت رو بذارین روی یازدهم تا اونم مثل دهم نشه
من خودم پایه ضعیفی داشتم و از دی جدی شروع کردم
پشتیبان قلم چی گفت تو یازدهم رو بخون بعد از عید برو سراغ دهم
و چون پیش ضمینه یازدهم که دهمه رو بلد نبودم تقریبا میتونم بگم همه چیزم به فنا رفت
نه به دهم رسیدم نه به یازدهم -
zahra maleki در جا ماندن از بیشتر مباحث دروس دهم گفته است:
من خودم پایه ضعیفی داشتم و از دی جدی شروع کردم
پشتیبان قلم چی گفت تو یازدهم رو بخون بعد از عید برو سراغ دهم
و چون پیش ضمینه یازدهم که دهمه رو بلد نبودم تقریبا میتونم بگم همه چیزم به فنا رفت
نه به دهم رسیدم نه به یازدهم@fargol-sh پشتیبان قلم بدرد خود کاظم قلمچی میخوره ول کن اونارو
من گفتم مباحث دهم و یازدهم رو در قسمت های مرتبط ترکیبی بخونه