Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
HossEin freedom
خیلیم عالی
ممنون -
@dr-sobhan ببخشید مباحثی که استاد تدریس کردن کامله؟(یعنی دیگه نیازی به خوندن درسنامه نیست اگه جزوه فیلمارو بنویسم؟) و چه مباحثی تدریس نشده؟
-
ahmad.mola در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan ببخشید مباحثی که استاد تدریس کردن کامله؟(یعنی دیگه نیازی به خوندن درسنامه نیست اگه جزوه فیلمارو بنویسم؟) و چه مباحثی تدریس نشده؟
نه دوست عزیز هندسه هنوز تدریس نشده
ولی فکر میکنم در سال جدید آلا حتما براش برنامه خواهد داشت ولی بقیه مباحث هم ندریس شدن هم نیاز شما رو از درسنامه خوندن بر طرف میکنن
البته در مورد هندسه هم تدریس بقیه اساتید هست که میتونید استفاده کنید
هرجاشم مشکل داشتید من در خدمتم -
سلام سبحان جان، امروز با یه سوال خیلی خیلی آبکی ولی برای من عجیب اومدم سراغت!
توی انتگرال این dx رو چرا هی مینویسن درحالی که هیچ تاثیری نداره؟ اصلا به چه دردی میخوره؟
اگه ننویسیمش مشکلی پیش نمیاد؟میدونم سوالم درحد نوجوانان 13-15 ساله بود ولی خداییش بهم نخندید ولی بلاخره سواله دیگه!
-
HossEin freedom در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام سبحان جان، امروز با یه سوال خیلی خیلی آبکی ولی برای من عجیب اومدم سراغت!
توی انتگرال این dx رو چرا هی مینویسن درحالی که هیچ تاثیری نداره؟ اصلا به چه دردی میخوره؟
اگه ننویسیمش مشکلی پیش نمیاد؟میدونم سوالم درحد نوجوانان 13-15 ساله بود ولی خداییش بهم نخندید ولی بلاخره سواله دیگه!
سلام
dx نشون دهنده اینه که انتگررالمون بر حسبه ایکسه
یعنی اگه حالا دوتا متغیر داشتیم متغیر دوم رو عدد تصور میکنیم !
تو یه مثال معمولی توضیح میدم
انتگرال ایکس به توان دو ضربدر تی به توان دو رو بخوایم حساب بگیریم وقتی dxداریم میدونم متغیری ک باید انتگرالشو بگیریم ایکسه و تی فقط یه عدده و مثله یه عدد باهاش رفتار میشه
یعنی جواب میشه یک سومه تی به توان دو ضربدر ایکس به توان 3
یه جورایی dx بهمون یاد آوری کرد ک کاری به کار تی نداشته باشیم -
@dr-sobhan
مثالتون خیلی توی درک توضیحات بهم کمک کرد! الان دقیقاً منظورتون رو فهمیدمخوشم میاد مباحث رو همیشه با ذکر مثال توضیح میدید
-
سبحان جان این شرطی که صورت سوال تعیین کرده دقیقاً چه تاثیری توی جواب ما داشت؟؟؟ برام سوال شده!
ما که بدون توجه به شرط سوال حلش کردیم!
جلسه 79 - آخرین تست -
سبحان جان این شرطی که صورت سوال تعیین کرده دقیقاً چه تاثیری توی جواب ما داشت؟؟؟ برام سوال شده!
ما که بدون توجه به شرط سوال حلش کردیم!
جلسه 79 - آخرین تستتووی پی چهارم های ربع اول و سوم سینوس و کسینوس باهم برابرن پس صورت کسر صفر میشه (حد نیست که بگیم صفره حدیه و مشکلی نداره ! باید یادمون باشه هیچوقت هیچ جایی مخرج هیچ کسری نباید صفر مطلق باشه ! )
-
@dr-sobhan
کارت درسته -
سلام
جزوه های ریاضی که گذاشتین عالیه...
تمیز و خوش خط. مرسیییییییییی!
HossEin freedom -
sara.mg در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام
HossEin freedomمن واقعاً نمیدونستم که یه روزی قراره این جزوه رو به بچه های آلاء بدم وگرنه دقت بیشتری به خرج میدادم برا نوشتنش!
چند صفحه ی آخر مشتق و چند صفحه اول انتگرال رو با یه خودکار آبی بَد و کمرنگ نوشتم! از اوایل مبحث انتگرال بود که بهم گفتن جزوه ت رو اسکن بگیر که به بچه ها بدیم و ...
منم همون روز رفتم یدونه خودکار آبی خوب هزار و پونصد تومنی گرفتم
خیالتون راحت، بجز اون 15-20 صفحه بقیه ش دیگه پُر رنگه! -
HossEin freedom
ببخشید جزوه ها کجاست؟؟؟؟ -
star در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است
ببخشید جزوه ها کجاست؟؟؟؟
خدمتِ شما :
http://forum.alaatv.com/topic/4386/جزوه-کامل-ریاضی-آقای-امینی/7
-
sara.mg در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام
HossEin freedomمن واقعاً نمیدونستم که یه روزی قراره این جزوه رو به بچه های آلاء بدم وگرنه دقت بیشتری به خرج میدادم برا نوشتنش!
چند صفحه ی آخر مشتق و چند صفحه اول انتگرال رو با یه خودکار آبی بَد و کمرنگ نوشتم! از اوایل مبحث انتگرال بود که بهم گفتن جزوه ت رو اسکن بگیر که به بچه ها بدیم و ...
منم همون روز رفتم یدونه خودکار آبی خوب هزار و پونصد تومنی گرفتم
خیالتون راحت، بجز اون 15-20 صفحه بقیه ش دیگه پُر رنگه!
خیلی هم خوبه... -
@zahra-m-1999 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan خیلی ممنون این جا هر وقت سوال ریاضی داشته باشیم میشه پرسیم یا فقط یه مدت هستین
تو این تاپیک میتونید بپرسید سوالاتتونو تا وقتی هم ک آلا اجازه بده من درخدمتم : ) (یهو اصلا ممکنه تا همیشه بمونم تو آلا )
nasima1991 http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی
-
توی بخش احتمال / مجموع اعداد رو شده تو پرتاب دو تاس رو اقای امینی کامل توضیح داد.ولی از حالت های موجود توی جمع کردن اعداد سه تاس چیزی نگفت.من خودم یه حساب سر انگشتی کردم این اعدادو بدست اوردم
جمع اعداد ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
تعداد حالت ها ۱ ۳ ۶ ۱۰ ۱۵ ۲۱ ۲۵ ۲۷ ۲۷ ۲۵ ۲۱ ۱۵ ۱۰ ۶ ۳ ۱
کاملا مطمین نیستم اگه کسی میدونه دقیقا چه تعداده ، کمک کنه -
m.rashidi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
توی بخش احتمال / مجموع اعداد رو شده تو پرتاب دو تاس رو اقای امینی کامل توضیح داد.ولی از حالت های موجود توی جمع کردن اعداد سه تاس چیزی نگفت.من خودم یه حساب سر انگشتی کردم این اعدادو بدست اوردم
جمع اعداد ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
تعداد حالت ها ۱ ۳ ۶ ۱۰ ۱۵ ۲۱ ۲۵ ۲۷ ۲۷ ۲۵ ۲۱ ۱۵ ۱۰ ۶ ۳ ۱
کاملا مطمین نیستم اگه کسی میدونه دقیقا چه تعداده ، کمک کنه۱-۳
۳-۴
۶-۵
۱۰-۶
۱۵-۷
۲۱-۸
۲۵-۹
۲۷-۱۰
۲۷-۱۱
۲۵-۱۲