Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
خب الوعده وفا
اولین آزمون مرحله ی قلم چی حدود 2 هفته دیگهست
حالا من یه چیز میگم ک تو طول سال بتونه کمک کنه
ببینید شما از روز جمعه ای ک آزمون میدید همون روزم استراحت میکنید غروباشو (نمیکنید هم بکنید خیلی خوبه استراحت بعد آزمون ) تا جمعه بعد 13 روز خام وجود داره
یه روزشو بذارید آزمون قبلی رو تحلیل کنید شنبه بعد آزمون توی تاپیک مربوطهش تحلیل آزمون میذارم ک هرکسی سوالی از درس ریاضی ک براش مبهم بوده و نتونسته حلهش کنه رو بیاد بپرسه و کامل من یا دوستان هر کسی ک بلد بود براش توضیح میدیم
تحلیل آزمونی ک شما بعد آزمونتون میکنید شامل حل دوباره یا یادگیری سوالات نیست فقط
شما باید دلیل موفق نشدنتونو بنویسید
مثلا بنویسید من ازین آزمون نتیجه گرفتم تسلطم رو فرومولا پایینه یا مثلا ازین ازمون نتیجه گرفتم سرعت تست زنیه ریاضیم پایینه و ...
الان میمونه 12 روز
5 روز اولشو رو پایه مانور بدید و سعی کنید یه خلاصه هم از نکات و فرمولا داشته باشید در حد یه برگ
5 روز بعد مباحث پیش رو بخونید و خلاصه رو هم بنویسید همزمان باهاش هر روز در حد چند دیقه خلاصه پایه رو نگاه کنید
2 روز مونده تا آزمونیه روز بعد از تسلط روی خلاصه ها برید آزمون سال قبل مشابه رو بزنید بعد ک ایرادتون در اومد حالا شما یه روز وقت دارید و دقیقا میدونید ایراد کارتون کجاست
رفعش کنید آزمون رو هم بترکونییید : )این یه خلاصه برای برنامه ریزی درس ریاضی در آزمون های قلم چی بود
حالا هرکسی سوالی چیزی داره من درخدمتم
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دلبرای آموزش ریاضی کدوم فیلم ها رو ببینم؟
امینی راد یا نباخته یا حسینی فرد؟
شما کدوم رو دیدین یا بهتر میدونین؟ -
baghi1377 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
خب الوعده وفا
اولین آزمون مرحله ی قلم چی حدود 2 هفته دیگهست
حالا من یه چیز میگم ک تو طول سال بتونه کمک کنه
ببینید شما از روز جمعه ای ک آزمون میدید همون روزم استراحت میکنید غروباشو (نمیکنید هم بکنید خیلی خوبه استراحت بعد آزمون ) تا جمعه بعد 13 روز خام وجود داره
یه روزشو بذارید آزمون قبلی رو تحلیل کنید شنبه بعد آزمون توی تاپیک مربوطهش تحلیل آزمون میذارم ک هرکسی سوالی از درس ریاضی ک براش مبهم بوده و نتونسته حلهش کنه رو بیاد بپرسه و کامل من یا دوستان هر کسی ک بلد بود براش توضیح میدیم
تحلیل آزمونی ک شما بعد آزمونتون میکنید شامل حل دوباره یا یادگیری سوالات نیست فقط
شما باید دلیل موفق نشدنتونو بنویسید
مثلا بنویسید من ازین آزمون نتیجه گرفتم تسلطم رو فرومولا پایینه یا مثلا ازین ازمون نتیجه گرفتم سرعت تست زنیه ریاضیم پایینه و ...
الان میمونه 12 روز
5 روز اولشو رو پایه مانور بدید و سعی کنید یه خلاصه هم از نکات و فرمولا داشته باشید در حد یه برگ
5 روز بعد مباحث پیش رو بخونید و خلاصه رو هم بنویسید همزمان باهاش هر روز در حد چند دیقه خلاصه پایه رو نگاه کنید
2 روز مونده تا آزمونیه روز بعد از تسلط روی خلاصه ها برید آزمون سال قبل مشابه رو بزنید بعد ک ایرادتون در اومد حالا شما یه روز وقت دارید و دقیقا میدونید ایراد کارتون کجاست
رفعش کنید آزمون رو هم بترکونییید : )این یه خلاصه برای برنامه ریزی درس ریاضی در آزمون های قلم چی بود
حالا هرکسی سوالی چیزی داره من درخدمتم
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دلبرای آموزش ریاضی کدوم فیلم ها رو ببینم؟
امینی راد یا نباخته یا حسینی فرد؟
شما کدوم رو دیدین یا بهتر میدونین؟بنظر من بهترین فیلمی ک میشه استفاده کرد فیلم های آقای امینی راد هست ! جزوه هاشونم ک من قرار دادم
فقط تسلطتون رو روی جزوه ببرید بالا چون جزوه بسیار عالی ای دارن
دلایل زیادی هم داره این حرفم یه یه سری هاشو میگم
جزوه ای ک از فیلم های آقای امینی در دست رس است کامل و با کیفیت عالی هست و وقت شما رو برای نوشتن جزوه نمیگیره
اصلا کلا چون تدریسشون توی کلاس نیست وقت کشیه کمی داره
تست هایی ک حل میکنن واقعا کاربردی وعالی هست
کسی ک 0 هم باشه میتونه با ایشون و تلاش خودش ب درصد های خیلی بالا فکر کنه -
123sin در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام، خسته نباشید
من دی ماه امتحان ریاضی سوم تجربی دارم. اگه میشه این صفحه ی آموزش آقای مهدی امینی راد رو ببینید و بگید تو قسمت "تابع، مشتق و حد و پیوستگی" کدومشون جزء "ریاضی سوم تجربی" هستند. و بگید بیشتر از چه بخش هایی سوال میاد که اونارو بخونم.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/26/
ممنون از شما.دوست عزیز عذر میخوام ولی من چون خودم دوران دبیرستان ریاضی فیزیک بودم در این مورد نمیتونم کمکی کنم (چون کتابای ریاضیه تجربی رو ب تفکیک نمیدونم کودوم مبحث از کودوم کتاب اومده)
ولی ازون جایی ک خودم حسابان ریاضی فیزیک رو 20 شدم میدونم امتحانات نهایی درس ریاضی چطووریه
شما حتمااااااااااا بنی هاشمی رو بگیرید و تا بهمن تسلط کامل داشته باشید رو تمام سوالات اون کتاب
مطمئن باشید با این کار موفق میشید -
@romisa1234 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام
اینجور تایپیکی برای فیزیک نداریم؟ سوال فیزیک دارم! بعضی وقتا نمیشه توو انجمن سرچ کرد
@همیار فیزیکشما خودتون تاپیک ایجاد کنید تو بخش فیزیک
بعد از پرسیدن سوالتون همیارا رو تگ کنید دوستان میان جواب میدن -
چرا هیچکس تو این انجمن هکسره رو رعایت نمیکنه؟ ریاضیه تجربی غلطه (چون ریاضیه در اصل باید باشه ریاضی است که اینجا ترکیب اضافیه) باید بنویسید ریاضی تجربی، مثلن کنکوری هستیم اینا رو باید بدونیم.
-
aaalizadeh79 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
چرا هیچکس تو این انجمن هکسره رو رعایت نمیکنه؟ ریاضیه تجربی غلطه (چون ریاضیه در اصل باید باشه ریاضی است که اینجا ترکیب اضافیه) باید بنویسید ریاضی تجربی، مثلن کنکوری هستیم اینا رو باید بدونیم.
همون ریاضی ِ تجربی
-
آقا تاپیک خودمه دوس دارم اصلا بنویسم ریاضیه التجربی
-
@dr-sobhan
-
سلام
اینجور تایپیکی برای فیزیک نداریم؟ سوال فیزیک دارم! بعضی وقتا نمیشه توو انجمن سرچ کرد
بعد از پرسیدن سوالتون همیارا رو تگ کنید دوستان میان جواب میدنتوو تایپیک فیزیک رفتم کلی سوال جواب داده نشده داشت
امروز خودم جوابشو پیدا کردم -
سلام
بعد از پرسیدن سوالتون همیارا رو تگ کنید دوستان میان جواب میدنتوو تایپیک فیزیک رفتم کلی سوال جواب داده نشده داشت
امروز خودم جوابشو پیدا کردمhttp://forum.alaatv.com/topic/4040/اعلام-نتایج-انتخاب-همیار-ها/7
لیست همیار ها رو میتونید ازین تاپیک ببینید و در ضمن خانوم M.an مدیر همیار ها هستند -
سلام
امروز خودم جوابشو پیدا کردمهمیار فیزیک جزو همیارای فعال آلا محسوب میشه ها !مطمئنید پرسیدید و همیار ها رو تگ کردید و ایشون جواب ندادن !!!
-
@dr-sobhan قشنگ تاپیک خودته محسوب رو هم مینویسی محصوب
-
@dr-sobhan قشنگ تاپیک خودته محسوب رو هم مینویسی محصوب
من آخر تورو ازین تاپیک اخراج میکنم
-
@dr-sobhan
-
اصن من رشتم ریاضیه ربطی هم به تجربی ندارم
-
اصن من رشتم ریاضیه ربطی هم به تجربی ندارم
دستت طلا ک از بچهای تجربی هم پیگیریت بیشتر نسبت ب این تاپیک ایشالا جشن قبولیت جبران کنم
-
@dr-sobhan سلام. من ریاضیم ضعیفه. نمیدونم چجوری بخونمش.اولین باری ک تدریس استاد امینیو دیدم امیدوار شدم واقعن.برا اولین بار یاد گرفتم ریاضیو.یادگیریم تقریبن ب ۶۰ ۷۰% میرسه.. ولی اصن تست ریاضی میبینم حالت تهوع بم دست میده.میریزم بهم. اصن اعتماد ب نفسم صفرمیشه! حتی اگ بتونمم حلش کنم ی چیز ته ذهنم میگه ک اگ ی سوال دگ باشه نمیتونم حل کنم. راهکار بدید لطفننمیتونم خالی بزارم ریاضیو چون خیلی میکشونه پایین رتبمو. اگ میدونید چ مباحثی مناسبه برا یکی مثه من بگید ک بتونم همونارو حداقل کارکنم. لطفن هرچیزی ک میدونید ک میتونه بهم کمک کنه بگید.طولانی شد.ببخشید.
-
Alizadeh.M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan سلام. من ریاضیم ضعیفه. نمیدونم چجوری بخونمش.اولین باری ک تدریس استاد امینیو دیدم امیدوار شدم واقعن.برا اولین بار یاد گرفتم ریاضیو.یادگیریم تقریبن ب ۶۰ ۷۰% میرسه.. ولی اصن تست ریاضی میبینم حالت تهوع بم دست میده.میریزم بهم. اصن اعتماد ب نفسم صفرمیشه! حتی اگ بتونمم حلش کنم ی چیز ته ذهنم میگه ک اگ ی سوال دگ باشه نمیتونم حل کنم. راهکار بدید لطفننمیتونم خالی بزارم ریاضیو چون خیلی میکشونه پایین رتبمو. اگ میدونید چ مباحثی مناسبه برا یکی مثه من بگید ک بتونم همونارو حداقل کارکنم. لطفن هرچیزی ک میدونید ک میتونه بهم کمک کنه بگید.طولانی شد.ببخشید.
سلام
چون چند بخشی بود سوالتون منم برای راهنمایی بهتر جدا جدا جوابشونو میدم
یه بخشی از سوالتون شما ناراحت بودید ازین ک قدرت تست زنیتون تو ریاضی پایینه
قدرت تست زنی فقط با تمرین بالا بدست میاد ولی خب شمایی ک تست ریاضی میبینید میترسید بهترین کار اینه ک تست های کنکور رو فقط بزنید اونم ن برای ازمایش آموخته هاتون ! بلکه برای یاد گیری ! یعنی مثلا دارید یه سوال احتمال حل میکنید ! ولی بعد از خوندن سوال نمیدونید چ راه حلی رو استفاده کنید ... تو این وضعیت من شدیدا توصیه میکنم ک سریع نرید سر وقت دیدن جواب و سوال بعدی ... این کار ک اکثرا هم انجام میدن باعث ضعیف و ضعیف تر شدن شخص میشه ... از نظر من مهم ترین نکته ای ک میتونه کسسانی مثل شما ک فکر میکنن ریاضی تو کلهشون نمیره (دقت کنید شما فقط فکر میکنید ! شاید با درست خوندن از خیلی ها بهتر بفهمید ) اینه که : سوالاتی ک بلد نیستید رو درست باهاش برخورد کنید
حالا درست برخورد کردن با سوالات چطوریه ! : یه سوال رو بلد نیستیم اول کلی روی سوال متمرکز میشیم ! من خودم یه سوال رو نتونم حل کنم اونقدر رو سوالش صبر میکنم و دوباره و دوباره میخونم ک شاید فرداش بتونم کامل سوال رو از اول بنویسم ! چون اکثر مواقع با اینقدر فوکوس کردن میشه جواب داد ولی اگه باز نتونستید جواب بدید برید سر وقت جواب قشنگ مطالعه کنید جواب رو ... بعد ک جواب رو یاد گرفتید پاسخ رو از جلوی چشتون بردارید و برید سر وقت سوال دوباره بخونید و اینبار خودتون بدون نگاه ب جواب شروع ب حل کنید ممکنه باز هم توی حل سوال ب مشکل بر بخورید سعی کنید بدون نگاه کردن جواب مشکل رو حل کنید اگه نشد دوباره از اوووول جواب رو نگاه کنید و دوباره سوال رو بخونید و دوباره از اول شروع ب حل کنید این دوباره و تکرار و تکرار باعث یاد گیری بهتر شما میشه -
Alizadeh.M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
بخش دوم سوالتونم این بود ک کودوم مباحث رو بخونید کودوم رو نخونید ... توی این تاریخی ک هستیم و با کلی وقت تا کنکور بجز هندسه یک و مقاطع هیچ بخشه دیگه ای رو توصیه ب حذف نمیکنم ! شما سعی کنید همه مباحث رو یه دور بخونید تا عید و عید با برنامه ای ک من توی آلا میخوام برای ریاضی بذارم پیش بیای ! اگه کارایی ک گفتم رو انجام بدید از عید هم با برنامه من جلو بیاید فکر کنم دیگه قبل کنکور ب درصد زیر 40 توی درس ریاضی راضی نشید ! خالی گذاشتن ریاضی هم خیلی زود از سرتون میپره