Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
@dr-bernosi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
روشش هم ثبت شده انگار! باقری بود فامیلیش فک کنم
من اول دبیرستان میخواستم همه سینوسا رو حفظ کنم ولی دیدم هرکودوم یه طورن بیخیال شدم کلا !
-
aaalizadeh79 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
عاغا تو امضات فک کنم بجا WORTH باید بنویسی WORST یعنی بدترین
نه کپی پیس شدست خیالت جمع درسته
-
@dr-sobhan عاخه معنی نمیده که
-
تظاهر کردن به اینکه خوشحالی (ارزش) غم درجهان
-
حالا با ورست معنی شه
تظاهر به اینکه خوشحالی بدترین غم تو دنیاست -
aaalizadeh79 آقا امضای خودمه دوسدارم معنی نده
-
@dr-sobhan جیزز
-
هشتصدمین کامنتمو به افتخارت اینجا میفرستم.
-
aaalizadeh79 دمت گرم حالا دیگه بسه ریپلای کردن برو پی درس و زندگیت خدافظ
-
@dr-sobhan شب خوش
-
@ata1214 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ممنونم
خواهش می کنم
الان قطعا بشر میتونه با ابر کامپیوترها محاسبات بسیار پیچیده رو انجام بده چه برسه به حساب کردن عدد پی
درسته که تا حالا عدد پی رو تا چندین رقم به دست آوردن اما هنوزم یکی از مسائل پیچیده به دست آوردن رقم بعدیش هست
چون هیچ الگوریتم مشخصی هنوز پیدا نشده برای این کار -
HossEin freedom سلام این جزوه هایی که لطف کردید گذاشتید کجا هست؟
-
@dr-sobhan
پس برای کنکور قسمت صحیح رو مثل براکت می دونید پس قسمت صحیح 2.5- میشه 3- و 5.
( ممکنه ترجمه براکت ---- جز صحیح ---- درست نباشه!! )اما فی نفسه میگید قسمت صحیح مثلا 2.5-
2- هست و قسمت اعشاریش .5- هستهر دو حالت در ذهنم بود حالا شما میگین کنکور اولیه سمعا و طاعتا
اعداد گنگ رو خوب اومدین جلو ( من خودم پدرم درمیاد اینو توضیح بدم چون اغلب متوجه نمیشن )
من هم میگم ادامه ش معلوم نیست
اما میگم باید تموم بشه اینجوری نیست که تا ابد ادامه داشته باشه و هرگز تموم نشه...!تا اینجا نظر هر دو تامون متفقه
نکته ای که مطرح میشه اینه
الان یه سری از فرمول های اقتصاد کلان هست فقط کامپیوتر های بانک مرکزی میتونن حلش کنن
الان قطعا بشر میتونه با ابر کامپیوترها محاسبات بسیار پیچیده رو انجام بده چه برسه به حساب کردن عدد پی یا رادیکال های گنگ .... فلذا خلاص !
پس میدونیم کی تموم میشه!! و ادامه ش معلوم میشهشاید این تعاریفی که ما خوندیم تعاریف کلاسیک اینا هستن
و از دوستان یاضی فیزیک یا اونایی که دانشگاه ریاضی میخونن تعاریف بهتری بخونن که این مسئله پیش نمیادتا جایی ک من میدونم عدد پی رو تا چندین رقم رفتن ولی هنوز تموم نشده !
-
farzan15 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
HossEin freedom سلام این جزوه هایی که لطف کردید گذاشتید کجا هست؟
http://forum.alaatv.com/topic/4386/جزوه-کامل-ریاضی-آقای-امینی
-
@dr-sobhan
پس برای کنکور قسمت صحیح رو مثل براکت می دونید پس قسمت صحیح 2.5- میشه 3- و 5.
( ممکنه ترجمه براکت ---- جز صحیح ---- درست نباشه!! )اما فی نفسه میگید قسمت صحیح مثلا 2.5-
2- هست و قسمت اعشاریش .5- هستهر دو حالت در ذهنم بود حالا شما میگین کنکور اولیه سمعا و طاعتا
اعداد گنگ رو خوب اومدین جلو ( من خودم پدرم درمیاد اینو توضیح بدم چون اغلب متوجه نمیشن )
من هم میگم ادامه ش معلوم نیست
اما میگم باید تموم بشه اینجوری نیست که تا ابد ادامه داشته باشه و هرگز تموم نشه...!تا اینجا نظر هر دو تامون متفقه
نکته ای که مطرح میشه اینه
الان یه سری از فرمول های اقتصاد کلان هست فقط کامپیوتر های بانک مرکزی میتونن حلش کنن
الان قطعا بشر میتونه با ابر کامپیوترها محاسبات بسیار پیچیده رو انجام بده چه برسه به حساب کردن عدد پی یا رادیکال های گنگ .... فلذا خلاص !
پس میدونیم کی تموم میشه!! و ادامه ش معلوم میشهشاید این تعاریفی که ما خوندیم تعاریف کلاسیک اینا هستن
و از دوستان یاضی فیزیک یا اونایی که دانشگاه ریاضی میخونن تعاریف بهتری بخونن که این مسئله پیش نمیادببین دوست عزیز اینکه تموم میشه یا نه رو منم با شما موافقم شاید تموم بشه ! ولی وقتی نمیدونیم کی تموم میشه و الگوریتمشم نداریم ک عدد بعدی رو حدس بزنیم پس برامون گنگه
-
سلام ، خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم بنده دی ماه امتحان نهایی ریاضی سال سوم رو دارم و چیزی بلد نیستم میخواستم بدونم کدام قسمت های صفر تا صد رو ببینم مثلل تابع هاشون بعضی ها برای سال سوم نیست -
سلام صفر تا صد سوم دبیرستان نگا کنید توی توضیحاتش هم نوشته که تسلط برامتحان نهایی سوم دبیرستان