این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
javad-mahdizadeh آره ب خدامن تو همه درسا گمراهم.
برا همین گمراهی از ریاضی متنفرم:/ -
@دانش-آموزان-آلاء چه گرررررررررد و خاااااااااااکی گرفته تاپیک نازنینم اوه اوه !
-
negwin در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام ب همیار سبحان
میشه قانون هوپیتال رو واسم بتوضیحی لطفن....
باتچکرسلااام
ببین ما میخوایم حد بگیریم ممکنه به چندتا مشکل بخوریم ک اصطلاحا میگن ایهام ایجاد بشه
یکیش بی نهایت در بی نهایته
یکیش بی نهایت در صفر حدیه ( تااااکید میکنم صفر حدی )
یکیشم ک خیییییییلی تکرار میشه و تقریبا میشه گفت تو هر کنکور هست صفر حدی بر روی صفر حدیه
زمانی ک مورد آخری پیش میاد ما برای رفع ابهام میتونیم از قاعدهی HOP استفاده کنیم
این قاعده بهه این معنی است ک ما جداااااگانه از صورت و مخرج مشتق بگیریم ولی بعضی جاها واقعا باید قبل استفاده از هوپیتال خیلی چیزا روو در نظر بگیری !مثلا اگه تو مخرج کسینوسی بود ک صفر میشد و توان هم داشت هرچقدر هوپیتال بری باز مخرجت عامل صفر شوندهش حذف نمیشه ! یعنی تو حد های مثلثاتی هم هم ارزی های نوع اول هم معادلات مثلثاتی میتونه قبل استفاده از هوپیتال به دادت برسه
بعد یه چیز دیگه ! همیشه قبل هوپیتال باید تکلیف قدر مطلق هم مشخص شه بعد بری سر وقت هوپیتال -
@dr-sobhan
خیلی سبز تستای مبحث صعودی و نزولی بودن توابع رو با بحث کاربرد مشتق یه جا آورده.
از طرفی چون شامل فصل 2 پیش هم میشه قلم چی ازش سوال میده
به نظرتون بخونم این مبحث رو با اینکه از کاربرد مشتق چیز زیادی بلد نیستم یا حذفش کنم و بعدا با کاربرد مشتق بخونمش ؟ -
@romisa1234 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
خیلی سبز تستای مبحث صعودی و نزولی بودن توابع رو با بحث کاربرد مشتق یه جا آورده.
از طرفی چون شامل فصل 2 پیش هم میشه قلم چی ازش سوال میده
به نظرتون بخونم این مبحث رو با اینکه از کاربرد مشتق چیز زیادی بلد نیستم یا حذفش کنم و بعدا با کاربرد مشتق بخونمش ؟به نظرم بخونی خیییلی بهتره ! با کاربرد قاطی نمیکنه ها ! با مشتق تا جایی ک یادمه ترکیب میکنه
-
http://s8.picofile.com/file/8320451692/20180227_001952.jpg
@dr-sobhan سوال ۳۰اگه میشه جواب بدین -
elhame.H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
http://s8.picofile.com/file/8320451692/20180227_001952.jpg
@dr-sobhan سوال ۳۰اگه میشه جواب بدینسلام.سبحان چند وقته نمیاد انجمن. برای همین من جواب دادم بجاش..
-
سوال که میگه کدوم گزینه همواره مثبته. یعنی صفر یا منفی نمیشه هیچوقت.
تغیراته سینوس ایکس و کسینوس ایکس همیشه بین -1 و +1 هستش. یعنی همون ماکزیمم و مینیممی که میتونن قبول کنن روی محور y ( از روی نمودار معلومه. همون تغییراتی که روی محور y میکنن) یعنی ما به x هر عددی بدیم. همیشه y بین مثبت یک و منفی یک میشه.
اما تغیراته تانژانت و کتانژانت از منفی بینهایت تا مثبته بینهایته. یعنی به ازای xهایی که بهشون میدیم. هر y یی رو میتونن بهمون بدن. اینم از نمودارش معلومه.
بعدش اینکه وقتی ما تی کمان عدد (1 یا 2 یا 3 یا ...)بذاریم. یعنی برحسب رادیانه. مگر اینکه مشخص باشه برامون که منظور از 1 ، یک درجه هست. هر 3.14 رادیان میشه 180 درجه. حالا مثلا اگه بهمون بگن سینوسه 1 چی میشه؟ باید تبدیلش کنیم به درجه. برای اینکار هم یک تناسب میزنیم. 3.14 میشه 180 درجه. پس 1 میشه؟ 180 درجه تقسیم بر 3.14 کهحدودا درمیاد 53 درجه.
اما اگه بهمون بگن سینوس 1 درجه چنده؟ میگیم یک عدد نزدیک به صفر(چون سینوس 0 درجه میشه صفر). مثلا میشه 0.01 -
توی گزینه اول کمانه سینوس چیه؟ تانژانت. پس باید محدوده ی تغییراته تانژانت ایکسو حساب کنیم. بعدش بذاریم بجای خود تانژانت. یعنی اینجوری میشه: سینوسِ عدد هایی از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت. حالا ما مثلا صفر رو انتخاب میکنیم. یعنی سینوس صفر رو حساب میکنیم. میشه صفر. پس همین میشه مثال نقضی برای اینکه بگیم این عبارتی که سوال داده همواره مثبت نیست. چون اینجا صفر بدست آمد.
-
گزینه دوم میگه به ازای عددهایی که برای سینوس بدست میاد( همه ی عدد های بین +1تا -1) ما این عددهارو بذاریم داخل تانژانت و ببینیم چی بهمون میده. بازم اگه ما ازبین این عددها صفر رو انخاب کنیم جوابمون میشه صفر. یعنی تانژانت صفر درجه(یا صفر رادیان)میشه صفر. پس این گزینه هم غلطه.
(عبارتی که همواره مثبته ،نباید صفر یا منفی بشه)