صفر تا صد ریاضی تجربی
-
سلام دوستان برای ریاضی استاد نباخته بهتره یا استاد امینی راد؟
ممنون
Afshin mn amirhossein 0 @Dr-Lila @fatemeh-2t sobhawn @ -
ممنون
Afshin mn amirhossein 0 @Dr-Lila @fatemeh-2t sobhawn @@alireza-jet در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ممنون
Afshin mn amirhossein 0 @Dr-Lila @fatemeh-2t sobhawn @نباخته
-
ممنون
Afshin mn amirhossein 0 @Dr-Lila @fatemeh-2t sobhawn @@alireza-jet @دانش-آموزان-آلاء
تو فلان درس کودوم استاد بهتره ؟
واقعا بنز بهتره یا bmw ?
بچها اینکه بیایم تو یه درس خاص، یه استاد خاصی رو برتر بدونیم اشتباه محضه ! چون قطعا استادی وجود داره ک یکی از شاگرداش۱۰۰ میزنه یکی دیگه با همون استاد نمیتونه موفق بشه
یکی از دلایل این اتفاق عدم ارتباط برقرار کردن اون شاگرد با اون استاده
پس برای اینکه متوجه بشید که کودوم استاد #برای_شما بهتره ، بهتر اینکه ک از یه مبحث خاص ویدیو هر دو استاد رو مشاهده کنید و ببینید حرف کودوم استاد رو بیشتر درک میکنید -
@alireza-jet @دانش-آموزان-آلاء
تو فلان درس کودوم استاد بهتره ؟
واقعا بنز بهتره یا bmw ?
بچها اینکه بیایم تو یه درس خاص، یه استاد خاصی رو برتر بدونیم اشتباه محضه ! چون قطعا استادی وجود داره ک یکی از شاگرداش۱۰۰ میزنه یکی دیگه با همون استاد نمیتونه موفق بشه
یکی از دلایل این اتفاق عدم ارتباط برقرار کردن اون شاگرد با اون استاده
پس برای اینکه متوجه بشید که کودوم استاد #برای_شما بهتره ، بهتر اینکه ک از یه مبحث خاص ویدیو هر دو استاد رو مشاهده کنید و ببینید حرف کودوم استاد رو بیشتر درک میکنیدsobhawn ممنون
-
@گل-یاس سلام
n تعداد مرتبه پرتاب هس . nرو6درنظر میگیری ,kرو4روهمون فرمول که نوشتی جایگزاری کن جوابش میشه پانزده بر روی شصت و چهار
سوالت این بود؟ -
@گل-یاس کدوم راه! اون یکی هم مثل همینه شاید تو ترکیب مشکل داشتی اینجا مثلا نوشته انتخاب چهار از شش که ما همون انتخاب دو از شش رو هم میتونیم در نظر بگیریم و بگیم n درn-1 تقسیم بر دو
-
@هناس
نه! من محاسبه ی اینو اشتباه کردم و باجواب فرمول برنالی مقایسش کردم،فکر کردم که برنالی جواب نمیده@گل-یاس اها
گاهی سوال ساده باشه ادم اشتباه میکنه
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نه اینی که نوشتی مال توزیع هست اصلا نباید تو این سوالا استفاده کنی
تو توزیع وقتی که رو مسئله رو بخونی خودش نشانه داره که بدونی کی از این استفاده کنی -
@گل-یاس اها
گاهی سوال ساده باشه ادم اشتباه میکنه
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نه اینی که نوشتی مال توزیع هست اصلا نباید تو این سوالا استفاده کنی
تو توزیع وقتی که رو مسئله رو بخونی خودش نشانه داره که بدونی کی از این استفاده کنی -
@گل-یاس اره توزیع هس من اشتباه کردم جوابشم یکی میاد که
ببخشید:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@گل-یاس اره توزیع هس من اشتباه کردم جوابشم یکی میاد که
ببخشید:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@هناس بچها اگه ممکنه سوالات درسیتونو تاپیک بزنید @همیار و دانش اموزان رو تگ کنید بچها اگه بلد باشن جواب میدن
این تاپیک مختص سوالات مشاوره ای هست
ممنون -
@هناس بچها اگه ممکنه سوالات درسیتونو تاپیک بزنید @همیار و دانش اموزان رو تگ کنید بچها اگه بلد باشن جواب میدن
ممنون -
ممنون -
sobhawn درضمن عذرمیخوام ازپرسیدن سوال ریاضیم توتاپیک شما.فک میکردم اینجاواسه سوالات درسی ریاضیه!
نه مشاوره ای... -
@گل-یاس1377 نه دوست عزیز ایرادی نداره
این سبک تاپیکی ک میگی رو میخواستم بزنم ولی خلاف قوانین بود و ررای طوالاتتون باید تاپیک جدا بزنید
وقتی هم ک تگ میکنید همیارا و دانش اموزان رو ، بچها میبینن و جواب میدن -
http://s8.picofile.com/file/8338770192/Screenshot_20181001_215610_Telegram.jpg
بمب خلاصه نویسی تو راهه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار