سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
http://s8.picofile.com/file/8338770192/Screenshot_20181001_215610_Telegram.jpg
بمب خلاصه نویسی تو راهه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار -
سلام دوستان یه سوال داشتم
یه تاس را انقدر پرتاب میکنیم تا عدد مضرب3 ظاهر شود چقدر احتمال دارد حداکثر در3 پرتاب موفق شویم؟
1/3+1/32/3+2/32/3* 1/3
الان سوال من اینه که این دو سوم مربوط به چی هست چجوری بدست اومده ؟
ممنون
@administrators Dr.Lila elhame.H sobhawn Next @ -
alireza.jet سلام تو حالت اول میگیم تاس رو انداختیم مضرب سه شد ینی یک سوم بعد تو حالت دوم میگیم احتمال اینکه در پرتاب دوم عدد تاس مضرب 3 باشه میشه یک سوم حالا ما میگیم تو پرتاب دوم مضرب سه شده قبلش ینی احتمال اینکه مضرب سه نیومده رو ضرب میکنیم حالاتو حالت بعدی میگیم تو پرتاب سوم مضرب سه اومده ینی قبل اون دو حالت احتما ل اینکه مضرب سه نیومده ینی دو تا دو سوم ضرب میکنیم ببخشید با کامپیوترم و گرنه با عکس قشنگ میگفتم سوالی داشتین بپرسین
ببخشید الان مدیر تاپیک میاد اعتراض میکنه اینجا واسه مشاوره هست واسه سوالا تاپیک جدا بزنین ممنون -
elhame.H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
بچه ها میدونید چرا تهی زیر مجموعه ای از اعداد طبیعیه؟
فکر کنم یه چیز اثباتیه
من فکر میکردم مجموعه صفر عضوی همون تهیه
ولی میبینم اون نیست. -
mohammadhassan
اها مرسی
پس اگه اینطورباشه تهی تو همه ی مجموعه ها هست نه تنها اعداد طبیعی.من فکرمیکردم منظورش صفره