صفر تا صد ریاضی تجربی
-
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
aaalizadeh79 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan منم امسال که تو کلاس نمرمو گفتم همه تعجب کردن خیلی حال داد
ولی حسابان 18 بود الان دیفرانسیلو بیست خواهم گرفت
پیش دانشگاهی نهایی رو بذار کنار !من دیف رو هم 19 و نیم شدم کمک خواستی بگو
البته دو سال پیش بود هیچی دیگه یادم نیست
بعد شیمی رو فکر کنم 13 شدم !یعنی میخوام بگم فقط اونایی ک نهاییه رو بخون
@dr-sobhan منم امسال که تو کلاس نمرمو گفتم همه تعجب کردن خیلی حال داد
ولی حسابان 18 بود الان دیفرانسیلو بیست خواهم گرفت
پیش دانشگاهی نهایی رو بذار کنار !من دیف رو هم 19 و نیم شدم کمک خواستی بگو
البته دو سال پیش بود هیچی دیگه یادم نیست
بعد شیمی رو فکر کنم 13 شدم !یعنی میخوام بگم فقط اونایی ک نهاییه رو بخو
سعیمو میکنم -
من دیگه بخوابم فردا دیف و شیمی داریم
-
موفق باشی خدا نگه دار
-
سلام سلام خسته نباشید
لطفا منو راهنمایی کنید چجوری ریاضی بخونم:(
از یکی از آشناهامون که ریاضی رو 60 زده بود امسال پرسیدم گف من اصلا درسنامه نمیخوندم فقط تست میزدم فقط اونوقت برا من سوال پیش اومد مگه میشه هیچی بلد نباشی یکاره بری سره تست:/
من فیلمای آموزشی کودوم استاد رو به عنوان درسنامه بخونم بعدش تست بزنم میتونم درصد خوبی بگیرم؟
ریاضیم دوست دارم مخصوصا احتمال و مثلثات ربطی هم نداشت دوس داشتم بگم همینجوری:)
#راهنمایی لطفا -
سلام سلام خسته نباشید
از یکی از آشناهامون که ریاضی رو 60 زده بود امسال پرسیدم گف من اصلا درسنامه نمیخوندم فقط تست میزدم فقط اونوقت برا من سوال پیش اومد مگه میشه هیچی بلد نباشی یکاره بری سره تست:/
من فیلمای آموزشی کودوم استاد رو به عنوان درسنامه بخونم بعدش تست بزنم میتونم درصد خوبی بگیرم؟
#راهنمایی لطفاfazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام سلام خسته نباشید
#راهنمایی لطفاآره واقعا من خودمم اصلا درسنامه نمیخونم فقط دارم سعی میکنم یه جزوه جم و جور برای بعد عید بچها تهیه کنم یکم مجبور میشم درسنامه بخونم (البته بابت این جزوه قولی نمیدم ولی دارم تمام سعیمو میکنم ک اکی کنمش )
بدترین چیز توی درس ریاضی وقت تلف کردن توی خوندن درسنامهست
حالا شما پرسیدی چطوری بدون درسنامه تست زد ؟ شما اول فیلم های آقای امینی راد رو تماشا کنید خوبیه ایشون علاوه بر تدریس عالی حل تست های مهمه ... برای جزوه نویسی هم نیاز نیست وقت تلف کنید تو تاپیک جزوه ریاضی ای ک گذاشتم میتونید جزوات فیلم های ایشون رو دانلود و پیرینت بگیرید
بعدش برید سر وقت تست
تو کامنت ها هم اگه خونده باشید توضیح دادم وقتی چطوری باید توی درس ریاضی تست زد و تستایی ک بلد نیستیم رو چطوری باهاش برخورد کنیم
با رعایت اون مورد وو کارایی ک اینجا گفتم با توجه ب اینکه مثل خیلی ها از ریاضی فراری نیستی من قول نمیدم ولی واقعا امید دارم حتی از اون آشناتون ک 60 زد هم بالا تر بزنی تو کنکور -
fazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام سلام خسته نباشید
#راهنمایی لطفاآره واقعا من خودمم اصلا درسنامه نمیخونم فقط دارم سعی میکنم یه جزوه جم و جور برای بعد عید بچها تهیه کنم یکم مجبور میشم درسنامه بخونم (البته بابت این جزوه قولی نمیدم ولی دارم تمام سعیمو میکنم ک اکی کنمش )
بدترین چیز توی درس ریاضی وقت تلف کردن توی خوندن درسنامهست
حالا شما پرسیدی چطوری بدون درسنامه تست زد ؟ شما اول فیلم های آقای امینی راد رو تماشا کنید خوبیه ایشون علاوه بر تدریس عالی حل تست های مهمه ... برای جزوه نویسی هم نیاز نیست وقت تلف کنید تو تاپیک جزوه ریاضی ای ک گذاشتم میتونید جزوات فیلم های ایشون رو دانلود و پیرینت بگیرید
بعدش برید سر وقت تست
تو کامنت ها هم اگه خونده باشید توضیح دادم وقتی چطوری باید توی درس ریاضی تست زد و تستایی ک بلد نیستیم رو چطوری باهاش برخورد کنیم
با رعایت اون مورد وو کارایی ک اینجا گفتم با توجه ب اینکه مثل خیلی ها از ریاضی فراری نیستی من قول نمیدم ولی واقعا امید دارم حتی از اون آشناتون ک 60 زد هم بالا تر بزنی تو کنکور -
@dr-sobhan ممنووووووون:)
من از هیچ درسی فراری نیستم میخوام برا همشونم نهایت تلاشمو بکنم:/
فیلمای آقای امینی کلاس کنکوره؟
ببخشیدا زیاد سوال میپرسمfazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ببخشیدا زیاد سوال میپرسممعذرت خواهی چرا بابا !من اینجا هستم ک بهتون کمک کنم فقط اگه حرفام براتون مفید بود برام دعا کنید
هرجاهم مشکلی داشتید بپرسید من در خدمتم براتوون توضیح میدم حالا سوال در مورد حل سوالی بود یا طرز خوندن یا منابع و هرچیزی ک از دستم بر بیاد من در خدمتم
فیلم آقای امینی راد هم ک گفتم این لینکشه :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/26/
اینکه از هیچ درسی فراری نیستی و میخوای تو همهشون همه تلاشتو بکنی عالیه !!! جدی میگم خود این قدم بزرگیه برای پیروزی -
ببخشیدا زیاد سوال میپرسممعذرت خواهی چرا بابا !من اینجا هستم ک بهتون کمک کنم فقط اگه حرفام براتون مفید بود برام دعا کنید
هرجاهم مشکلی داشتید بپرسید من در خدمتم براتوون توضیح میدم حالا سوال در مورد حل سوالی بود یا طرز خوندن یا منابع و هرچیزی ک از دستم بر بیاد من در خدمتم
فیلم آقای امینی راد هم ک گفتم این لینکشه :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/26/
اینکه از هیچ درسی فراری نیستی و میخوای تو همهشون همه تلاشتو بکنی عالیه !!! جدی میگم خود این قدم بزرگیه برای پیروزی@dr-sobhan خدا خیرتون بده مرسی
من پارسال که پیش بودم اصلا درس نخوندم باورتون نمیشه حتی وقتی هفته پیش سینتیک رو برا ازمون قلمچی میخوندم همه چیز برام تازه بود در این حد بیخیال بودم رتبمم افتضاح شد 21هزار:/ تازه اونم با سهمیه 5درصدی پرستاری هم میخواستم ولی قبول نشدم دیگه امسال قول دادم عین بوق بخونم پرستاری قبول بشم به امید خدا واسه همین به مشاورای خوبی مثل شما نیاز دارم و مطمئن باشید اگر قابل باشم دعاتون میکنم -
این لینکی که برای ریاضی اقای اقاجانی فرستادید همون جزوه هایی که برای هرقسمت گذاشته رو دانلود کنم کافیه؟
این لینکی که برای ریاضی اقای اقاجانی فرستادید همون جزوه هایی که برای هرقسمت گذاشته رو دانلود کنم کافیه؟
ن آقاجانی ک شیمیه !من لینک ریاضی رو دادم
آره جزوه هایی ک گذاشته شدن جزوه هایی هستن ک من قبلا تو انجمن گذاشتم
ولی فکر کنم کامل گذاشته نشده میتونید با گشتن تو تاپیک زیر جزوه تمام مباحث رو پیدا کنیدhttp://forum.alaatv.com/topic/4386/جزوه-کامل-ریاضی-آقای-امینی/209
-
@dr-sobhan خدا خیرتون بده مرسی
من پارسال که پیش بودم اصلا درس نخوندم باورتون نمیشه حتی وقتی هفته پیش سینتیک رو برا ازمون قلمچی میخوندم همه چیز برام تازه بود در این حد بیخیال بودم رتبمم افتضاح شد 21هزار:/ تازه اونم با سهمیه 5درصدی پرستاری هم میخواستم ولی قبول نشدم دیگه امسال قول دادم عین بوق بخونم پرستاری قبول بشم به امید خدا واسه همین به مشاورای خوبی مثل شما نیاز دارم و مطمئن باشید اگر قابل باشم دعاتون میکنمfazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan خدا خیرتون بده مرسی
من پارسال که پیش بودم اصلا درس نخوندم باورتون نمیشه حتی وقتی هفته پیش سینتیک رو برا ازمون قلمچی میخوندم همه چیز برام تازه بود در این حد بیخیال بودم رتبمم افتضاح شد 21هزار:/ تازه اونم با سهمیه 5درصدی پرستاری هم میخواستم ولی قبول نشدم دیگه امسال قول دادم عین بوق بخونم پرستاری قبول بشم به امید خدا واسه همین به مشاورای خوبی مثل شما نیاز دارم و مطمئن باشید اگر قابل باشم دعاتون میکنمایشالا ک امسال میترکونید
من یه سوال داشتم ازتون اگه امکانش هست ب من پیام بدید تو خصوصی چونکه تا منو فالو نکرده باشید من نمیتونم پیام بدم
-
خ سبز حامع
-
سلام دانش آموزان آلا :bowtie:
همیار سبحان هستم
خواهش میکنم این تاپیک رو همه تا آخر بخونیییید
خب یه معرفی کوچیک در مورد این همیار بودن میخوام بکنم !
امسال سایت آلا یه طرحی داره برای حل مشکلات درسی شما و برای دروس مختلف همیارایی گذاشته که تا جایی ک ممکنه ب شما دوستان کمک بشه
از فواید این طرح اینه که کسی ک پشت کنکوریه و ب معلم دست رسی نداره میتونه مشکلشو حل کنه
ولی @همیار ها نباید تو پی وی جواب بدن و باید توی انجمن جواب بدن ک اگه سوال کسه دیگه ای هم بود اون شخصم بتونه استفاده کنه (من نمیگم کلا همینطوریه و در ضمن نترسید ک وای سوالم مزخرفه و نپرسم و زشته !این طرز فکر ماله بچهاست نه دانش آموزای آلا )
این تاپیک من حالا جریانش چیه ! اینجا کلیییییی کار قراره انجام بدیم
هرچی سوال درسی در مورده ریاضی دارید تاپیک بزنید من رو یا همیار ها رو تگ کنید ما میایم جواب میدیم
توی این تاپیک هم من نکات مهم رو برسی و یاد آوری میکنم بهتون
حتی اگه بشه شب قبل ازمون قلم چیتون برسی ازمون مشابه سال قبلشو یا نکات اون ازمونشو (درس ریاضی دیگه ) براتون میذارم ک مطمئنن بدرد ازمون فردای اون روزتون میخوره
فقط یه نکته رو من اشاره کنم اینکه بخواید سوالات سطح خیلی بالا برای ضایع کردن ما همیارا بپرسید دور از انصافه
من سعی میکنم هر شب یا صبح پاشم هرچی سوال اینجا پرسیده شده رو جواب بدم
حالا میتونه سوال در مورد حل سوال باشه
سوال مشاوره ای در مورده درس ریاضی باشه ک چی رو بخونم چی رو نخوندم چطوری بخونم برای فلان درصد چ مباحثی رو حذف کنم و از این قبیل سوالات
یه اتفاق دیگهم ک قرارهتوی این تاپیک بیوفته چون اکثریتمون قلم چی میریم من بعد شنبه بعد از آزمونای قلم چی (چون خودم توی خونه از خودم آزمون میگیرم در نتیجه آزمونم میمونه برای شنبه و نمیتونم جمعه سوالات رو نگاه کنم) یا تحلیل کل سوالات ریاضیش یا سوالات چالش برانگیزش ک برای شما سخت بوده رو توضیح میدم
فقط یه خواهش دارم ازتون بجای ترسیدن از ریاضی باهاش رو در رو شید ! شاید خوشتون اومد
یه چیز ک جدیدا زیاد میشنوم میگن تجربی ریاضی ضریب 2 داره زیست 4 برید بجای ریاضی زیست بخونید :| چه کاریه آخه ؟ ریاضی با تمرین بدست میاد! دیگه هرچی سوال و بحث و اینا دارید زیر همین تاپیک انجام بدید
با دنبال کردن تاپیک میتونید سوالات دوستانتونو ببینید شاید مشکلی داشتید و خودتون خبر نداشتید و اینطوری مشکلتون حل شد !
مرسی ک وقت گذاشتید و خوندید
@خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ناظم @ادمین -
خ سبز حامع
-
خ سبز حامع
aaalizadeh79 عههههههه؟؟؟؟؟ آسون نباشه هیچ پیشرفتی نکنم:/
-
@dr-sobhan never ever
-
بازم سلاااااام آقا من رفتم امروز واسه ریاضی کتاب تست بگیرم ولی دست از پا درازتر برگشتم دوس داشتم همشونو بگیرم تستاشو بزنم ولی برای صرفه جویی در هزینه گفتم باز مشاوره بگیرم:/ کودوم کتاب دکترجان؟
بازم سلاااااام آقا من رفتم امروز واسه ریاضی کتاب تست بگیرم ولی دست از پا درازتر برگشتم دوس داشتم همشونو بگیرم تستاشو بزنم ولی برای صرفه جویی در هزینه گفتم باز مشاوره بگیرم:/ کودوم کتاب دکترجان؟
http://forum.alaatv.com/topic/4260/منابع-دروس-اختصاصی-برای-پزشکای-آینده
این تاپیک رو مطالعه کن بعد باز جایی رو سوال داشتی من در خدمتم