Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
خیلی خلاصه هستن ، من کامل تر میخوام ، چون پایه ریاضیم هم خیلی ضعیفه
-
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to mohammadreza77 on آخرین ویرایش توسط RAHIL_28 انجام شده
mohammadreza77
از خیلی سبز جامع بخون خیلی خوب توضیح داده -
mohammadreza77 الکی تایم خودتو نسوزون ! یه بنی هاشمی بخر
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/14/
این فیلما رو نگاه کن ! شده چندین بار نگاه کن مسلط بشی
بعدش رو سوالات بنی هاشمی مسلط شد
میشناسم کسی رو ک بعد 4 بااااار افتادن با تسلط رو بنی هاشمی 17 شده -
ممنون از راهنماییت برادر
بنی هاشم دارم
این فیلم ها رو هم همه رو دانلود کردم
اما یه نکته ای هست ایشون خیلی خلاصه درس میدن و بنده ریاضی ایم ضعیفه
مثلا فصل ۲ یه سری پیش نیاز داره که بنده بلد نیستم مثلا دامنه ی تابع یا تابع یک به یک -
mohammadreza77 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
اما یه نکته ای هست ایشون خیلی خلاصه درس میدن و بنده ریاضی ایم ضعیفه
مثلا فصل ۲ یه سری پیش نیاز داره که بنده بلد نیستم مثلا دامنه ی تابع یا تابع یک به یکمیتونید بخش های مختلفی ک نیاز دارید رو به صورت جدا گانه دانلود کنید اونا رو هم نگاه کنید
-
بله همین کار رو میخوام بکنم اما نمیدونم کدوم قسمت های صفر تا صد ریاضی جز پیش نیاز ها حساب میشن برای امتحان نهایی
اگه میشه راهنمایی کنید ، ممنون -
بله همین کار رو میخوام بکنم اما نمیدونم کدوم قسمت های صفر تا صد ریاضی جز پیش نیاز ها حساب میشن برای امتحان نهایی
اگه میشه راهنمایی کنید ، ممنونمن دوران دبیرستان ریاضی فیزیک بودم نمیدونم کودوم بخش ها رو شما تو ریاضی سال سوم میخونید !
-
@dr-sobhan احتمال ، تابع رو داریم ، حدوپیوستگی و مشتق
-
@dr-sobhan احتمال ، تابع رو داریم ، حدوپیوستگی و مشتق
ببین دوست عزیز اینا لیست کلیه برای ریز مباحث باید خودت ریز مباحث فیلما رو بخونی و ببینی کودوم فیلم بدردت میخوره
-
@romisa1234 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
آخرش رو چه جوری به دو تا پرانتز تجزیه میکنن؟
من همش از راه دلتا می رفتم که وقتگیرهتو تمام کتابا میان برای این فرمول میگن !ولی سر کنکور فرمول یادت نمیمونه !
عامل صفر کننده پرانتز اول یک سومه و عامل صفر کننده پرانتز دوم منفی 3
یه عدد بینشون انتخاب میکنیم مثلا 0
پرانتز اول میشه منفی یک پرانتز دوم میشه مثبت 3 ک ضربشون میشه منفی 3 ک صدق هم میکنه یعنی منفی 3 از 0 کوچیکتره پس ایکس ما بین دو عدد منفی 3 و یک سومه
عدد گذاری بهترین روشه
متوجه شدید ؟ هرجاشو متوجه نشدید بگید براتون توضیح بدم دوباره -
@dr-sobhan
منظورم اینه که پرانتزها رو چه شکلی نوشته؟
من ریشه ها رو از راه دلتا پیدا می کنم که مثلا میشه یک سوم و منفی 3 ولی این کتاب از راه تجزیه و نوشتن این دوتا پرانتز.
یه روش داشتیم سال اول دبیرستان به اسم روش A که از اون راه هم میشه جواب معادله هایی رو که ایکس 2 ضریب داره ، بدست آورد
ولی این از اون راه هم انگار نرفته -
@romisa1234 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
منظورم اینه که پرانتزها رو چه شکلی نوشته؟
من ریشه ها رو از راه دلتا پیدا می کنم که مثلا میشه یک سوم و منفی 3 ولی این کتاب از راه تجزیه و نوشتن این دوتا پرانتز.
یه روش داشتیم سال اول دبیرستان به اسم روش A که از اون راه هم میشه جواب معادله هایی رو که ایکس 2 ضریب داره ، بدست آورد
ولی این از اون راه هم انگار نرفتهآهان ...
نمیدونم چ روشی رفته ولی منم باشم از روش دلتا میرم مطمئن ترین روش تو اکثر مواقع بهترین روشه ! -
elhame.H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
بچه هااااااا کسی جزوه انتگرالpdfداره بذاااااره مرسی
شب تو تاپیک جزوه یاد آوری کن من پی دی اف شده رو میذارم براتون
http://forum.alaatv.com/topic/4386/جزوه-کامل-ریاضی-آقای-امینی -
بچه ها میشه بگید اشکال حل این سوالم چیه؟؟