تکراریه اما..
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه.
نمیدونم چرا یهو دلم خواست همچین تاپیکی بزنم شاید شب نظرم عوض بشه حتی ولی میگم
حس میکنم خسته شدم. من واقعا عاشق تجربی بودم و انتخابش کردم و کشش اینو هم داشتم و تو خودم دیدم که اومدم..
ولی واقعا آدمی ام که خیلییی زود اعتماد به نفسمو از دست میدم و دلم نمیخواد با کسی رقابت کنم.
موضوع از این قراره که من نمیدونم واقعا چطور میشه مثلا تو ۵ ساعت ۳ یا ۴ تا درسو خوند و هم تستشو زد چه جوری میرسن بعضیا چجوری تایم مرور بذارم تو برنامم.
همه زندگی م شده درس ولی بازم نمیرسم اصلا زمان نمیشه به تست برسه آدم. اید زیادی با مدرسه پیش رفتم نمیدونم ولی چطوری باید مراحل تست زدنو انجام بدم.
ببخشید که انقدر غر زدم
️
ممنون میشم راه حل بدین در ضمن مشاور ندارم آزمونم نمیدم کلاس هم نمیرم. -
حس میکنم خسته شدم. من واقعا عاشق تجربی بودم و انتخابش کردم و کشش اینو هم داشتم و تو خودم دیدم که اومدم..
ولی واقعا آدمی ام که خیلییی زود اعتماد به نفسمو از دست میدم و دلم نمیخواد با کسی رقابت کنم.
موضوع از این قراره که من نمیدونم واقعا چطور میشه مثلا تو ۵ ساعت ۳ یا ۴ تا درسو خوند و هم تستشو زد چه جوری میرسن بعضیا چجوری تایم مرور بذارم تو برنامم.
همه زندگی م شده درس ولی بازم نمیرسم اصلا زمان نمیشه به تست برسه آدم. اید زیادی با مدرسه پیش رفتم نمیدونم ولی چطوری باید مراحل تست زدنو انجام بدم.
ببخشید که انقدر غر زدم
️
ببخشید که انقدر غر زدم
️
ممنون میشم راه حل بدین در ضمن مشاور ندارم آزمونم نمیدم کلاس هم نمیرم.Mehrsa 14
سلام بعدازظهرتون به خوشی
میدونم درک میکنم میدونم همه انتظار دارن و واقعا خسته شدی درکت میکنم من خیلی زودتراز متوسطه دوم همه این احساسات رو داشتم گاهی اوقات زده میشی همه روت فشار میارن خب بگذریم ولی همه چیز یه شبه امکان پذیر نیست ؛ اول اینکه شما حتما آزمون آزمایشی شرکت کنید اگر براتون مقدور هست چون میتونید خودتون رو بسنجید بعد اینکه اگر شما دهم هستین روزی ۵ ساعت درس بخونید ولی اگه یازدهم یا دوازدهم هستین ساعت مطالعتون رو افزایش بدین بکنید ۷ یا ۸ ساعت اونم یک دفعه نه روز ۱۰ دقیقه زیادش کنید ؛ بعدحلقه یادگیری خیلی مهمه که اگر تا الان شروعش نکردین از چهارشنبه شروعش کنید چون چهارشنبه بهترین زمانشه
پیش مطالعه(حتما هم نباید شب قبل باشه میتونه دودقیقه قبل درس باشه میتونه ۳ یا ۴ روز قبلشم باشه) -
بعد پیش مطالعتون حوری باشه که یک دور فقط تیترهارو یه نگاه بندازی حتی دهان هم نباید تکان بخوره ایت باعث میشه شب که میخوابید ذهنتون باهاش درگیر باشه درس هر روز رو همون روز بخونید مثلا امروز ریاضی درس گرفتین اومدین خونه بخونیدش و ۵ یا ۱۰ تا تست بزنید ازاون مبحث جلسه بعدی که ریاضی دارین فقط کافیه یک مرور کنید و بیشتر تست بزنید بعد شما نمیتونید یک دفعه ۱۰۰ تا تست بزنید از روزی ۱۰ یا ۲۰ تا شروع کنید اهسته اهسته ببریدش بالا
و اینکه یک خواهش بکنم؟ اینجوری راجع به درس حرف نزنید هر رشته ای سختی های خودش رو داره هرشته ای دشواری های خودش رو داره ولی می ارزه ؛ بعد سختیش فقط همین سه ساله انقدر زود میخواید جا بزنید؟ از الان انقدررر به سختی ها و دشواری ها اینجوری نبازید چون تو مراحل بالاتر زندگی اونوقت نمیتونید ادامه بدین -
Mehrsa 14
سلام بعدازظهرتون به خوشی
میدونم درک میکنم میدونم همه انتظار دارن و واقعا خسته شدی درکت میکنم من خیلی زودتراز متوسطه دوم همه این احساسات رو داشتم گاهی اوقات زده میشی همه روت فشار میارن خب بگذریم ولی همه چیز یه شبه امکان پذیر نیست ؛ اول اینکه شما حتما آزمون آزمایشی شرکت کنید اگر براتون مقدور هست چون میتونید خودتون رو بسنجید بعد اینکه اگر شما دهم هستین روزی ۵ ساعت درس بخونید ولی اگه یازدهم یا دوازدهم هستین ساعت مطالعتون رو افزایش بدین بکنید ۷ یا ۸ ساعت اونم یک دفعه نه روز ۱۰ دقیقه زیادش کنید ؛ بعدحلقه یادگیری خیلی مهمه که اگر تا الان شروعش نکردین از چهارشنبه شروعش کنید چون چهارشنبه بهترین زمانشه
پیش مطالعه(حتما هم نباید شب قبل باشه میتونه دودقیقه قبل درس باشه میتونه ۳ یا ۴ روز قبلشم باشه)gomnam gharib
خیلی ممنون ازتونمن یازدهمم
-
بعد پیش مطالعتون حوری باشه که یک دور فقط تیترهارو یه نگاه بندازی حتی دهان هم نباید تکان بخوره ایت باعث میشه شب که میخوابید ذهنتون باهاش درگیر باشه درس هر روز رو همون روز بخونید مثلا امروز ریاضی درس گرفتین اومدین خونه بخونیدش و ۵ یا ۱۰ تا تست بزنید ازاون مبحث جلسه بعدی که ریاضی دارین فقط کافیه یک مرور کنید و بیشتر تست بزنید بعد شما نمیتونید یک دفعه ۱۰۰ تا تست بزنید از روزی ۱۰ یا ۲۰ تا شروع کنید اهسته اهسته ببریدش بالا
و اینکه یک خواهش بکنم؟ اینجوری راجع به درس حرف نزنید هر رشته ای سختی های خودش رو داره هرشته ای دشواری های خودش رو داره ولی می ارزه ؛ بعد سختیش فقط همین سه ساله انقدر زود میخواید جا بزنید؟ از الان انقدررر به سختی ها و دشواری ها اینجوری نبازید چون تو مراحل بالاتر زندگی اونوقت نمیتونید ادامه بدینgomnam gharib
بله حق با شماست. قطعا و حتما همه رشته ها سختن همشون نیاز به تلاش دارن مشکل من اینه شاید هر سری که درسی رو میخوام بخونم حجم زیاد انتخاب میکنم مثلا مسلمه یک گفتار زیستو نمیشه تو ی ساعت و نیم خوند و تست زد یا مثلا یه درس از ریاضی ولی تدریسا مجازی شده سرعت معلما هم خیلی بالا رفته اگه نکنم عقب میمونم واسه همینم به تست نمیرسم.
راستشو بخوای شاید از رو خستگی باشه ولی یهو با گفتن این جمله که چرا این رشته شاید اگه من یه رشته دیگه بودم بیشتر بهش علاقه داشتم و کمتر و اذیت میشدم نه رو حساب سختی بلکه علاقه تمام آرزو هام حس میکنم خراب میشه رو سرم -
ببخشید که انقدر غر زدم
️
ممنون میشم راه حل بدین در ضمن مشاور ندارم آزمونم نمیدم کلاس هم نمیرم.Mehrsa 14 مهرسا خانم سلام♡
من در حدی نیستم که بخوام مشاوره بدم ولی چندتا نکته بسیار مهم رو لازم دونستم بگم:
۱- خود من هم گاها اصلاا نمی رسم اونقدر که لازمه تست بزنم و n درس رو تو x ساعت بخونم! و به نظرم یکی از راه های چاره داشتن برنامه ریزی دقیق روزانه هستش که خیلیییی کمک کنندهس!۲-اگر آزمون نمیدید حتما با برنامه آزمون پیش برید! بر اساس امتحانات قلمچی برای خودتون برنامه ریزی هفتگی بکنید، مباحث رو بخونید، و هر دوهفته یکبار درست مانند قلمچی از خودتون آزمون بگیرید و تحلیل آزمون بکنید! سوالات آزمون هایی مثل قلمچی گزینه دو و... همون روز آزمون تو سایت های مختلف هستن
-
Mehrsa 14 مهرسا خانم سلام♡
من در حدی نیستم که بخوام مشاوره بدم ولی چندتا نکته بسیار مهم رو لازم دونستم بگم:
۱- خود من هم گاها اصلاا نمی رسم اونقدر که لازمه تست بزنم و n درس رو تو x ساعت بخونم! و به نظرم یکی از راه های چاره داشتن برنامه ریزی دقیق روزانه هستش که خیلیییی کمک کنندهس!۲-اگر آزمون نمیدید حتما با برنامه آزمون پیش برید! بر اساس امتحانات قلمچی برای خودتون برنامه ریزی هفتگی بکنید، مباحث رو بخونید، و هر دوهفته یکبار درست مانند قلمچی از خودتون آزمون بگیرید و تحلیل آزمون بکنید! سوالات آزمون هایی مثل قلمچی گزینه دو و... همون روز آزمون تو سایت های مختلف هستن
-
ببخشید که انقدر غر زدم
️
Anzw 18
خیلییی سعی میکنم ولی از یه طرف میدونی درونگرا هم هستم به خاطر همین یهو دیگه منفجر میشم از درونMehrsa 14
منم خیلی درونگرا هستم گاهی ولی خداروشکر تا الان منفجرنشدم -
Mehrsa 14
منم خیلی درونگرا هستم گاهی ولی خداروشکر تا الان منفجرنشدمgomnam gharib
نمیدونم منظورتون چیه. اما خوب قطعا آدما شرایط زندگیشون و رفتار ها و خلق هاشون با هم فرق داره و نمیشه مقایسش کرد -
gomnam gharib
نمیدونم منظورتون چیه. اما خوب قطعا آدما شرایط زندگیشون و رفتار ها و خلق هاشون با هم فرق داره و نمیشه مقایسش کردMehrsa 14
منـظورم اینه که من تو شرایط خیلی خیلی خیلی سختی بودم و خیلی درونگرا ولی همیشه سعی میکردم و میکنم که یک دفعه عصبی نشم و کسی رو از خودم ناراحت نکنم
اما چالش کلا خیلی خوبه دوسش دارم -
Mehrsa 14
منـظورم اینه که من تو شرایط خیلی خیلی خیلی سختی بودم و خیلی درونگرا ولی همیشه سعی میکردم و میکنم که یک دفعه عصبی نشم و کسی رو از خودم ناراحت نکنم
اما چالش کلا خیلی خوبه دوسش دارمgomnam gharib
کاملا درک میکنم بله درسته. حالا ببخشید اگه بد منظورمو رسوندم من اصلا عصبی نیستم الانهمه چی خوبه کلا شخصیت پر خروشی ندارم فقط بیشتر راهکار درسی خواستم اگرم این تاپیکو زدم یه گوشه ایش درد و دل بود
لازمه رفع اسپم کنم: دوستان حالم خوبه انگیزه رو به وجود میارم ممنون میشم اگه اندازه ۷ ساعت مطالعه ای دارین که می رسین تستم بزنین روال کارتونو میشه بگین
راستی ازتون هم ممنونم وقت گذاشتین -
gomnam gharib
کاملا درک میکنم بله درسته. حالا ببخشید اگه بد منظورمو رسوندم من اصلا عصبی نیستم الانهمه چی خوبه کلا شخصیت پر خروشی ندارم فقط بیشتر راهکار درسی خواستم اگرم این تاپیکو زدم یه گوشه ایش درد و دل بود
لازمه رفع اسپم کنم: دوستان حالم خوبه انگیزه رو به وجود میارم ممنون میشم اگه اندازه ۷ ساعت مطالعه ای دارین که می رسین تستم بزنین روال کارتونو میشه بگین
راستی ازتون هم ممنونم وقت گذاشتین -
gomnam gharib
راستی ازتون هم ممنونم وقت گذاشتین