کانون زبان ایران
-
سلام به همگی، خداقوت
دوستان ببخشید یک سوال از شما داشتم کسی اینجا هست که در متوسطه دوم باشه و همزمان در کانون زبان تحصیل کنه(خیلی سخت میگیره!) من جدیدا فقط به دروس مدرسه توجه میکنم و از زبان غافل شدم خواستم بدونم چجوری شما برنامه ریزی میکنید که هم به مدرسه و هم کلاس زبان برسید اگه میشه یک توضیحی بدید که چجوری تایمتون رو هم برای کارهای فوق برنامه تقسیم میکنید. -
سلام به همگی، خداقوت
دوستان ببخشید یک سوال از شما داشتم کسی اینجا هست که در متوسطه دوم باشه و همزمان در کانون زبان تحصیل کنه(خیلی سخت میگیره!) من جدیدا فقط به دروس مدرسه توجه میکنم و از زبان غافل شدم خواستم بدونم چجوری شما برنامه ریزی میکنید که هم به مدرسه و هم کلاس زبان برسید اگه میشه یک توضیحی بدید که چجوری تایمتون رو هم برای کارهای فوق برنامه تقسیم میکنید.@farzam-yousefi
سلام وقت شما بخیر
من اتفاقا زبان رو تا Pre3 ادامه دادم ولی از pre به بعد سطح درسها فوقالعااااده سنگین شده بود در حدی که بعضی از مطالب رو هنوز در خود ادبیات فارسی هم نخوندیم؛ من از اواسط دهم ول کردم زبان رو میخوام بعد کنکور ادامه بدمش ، نصیحت منم به شما همینه
چون برای زبان اگر سطحتون بالاست و بزرگسالان هستین باید فیلم انگلیسی و انیمیشن انگلیسی ببینید
کتاب انگلیسی بخونید و ترجمه کنید
انگلیسی صحبت کنید
روی راتینگ وقت بزارید
ترم های قبل رو مرور کنید
کلمات رو از سطح اول تا به اینجا برای هرترم حتماااا باید مرور کنید کلمات خیلی فرار هستند
بخوام سر جمع بگم شما در طول یک هفته باید حداقل ۸ ساعت برای زبان وقت بزارید تا افت نکنید -
اگر شما از اون دسته از افرادی هستید که کانون میرید ولی همینطور الکی ترم هارو پاس میکنید یا وقت نمیکنید واقعا بخونید فقط دارید وقت و پولتون رو بیخودی خرج میکنید
برای زبان وقت هست ولی کنکور و قبولی در دانشگاه براش وقتی نیست و اینکه کانون هم فاینالش خیییلی سخته
منی که در هرترم ۹۰ میگرفتم pre2 رو یادمه افتادم
چون فاینال رو زیر ۶۰ شدم یعنی ۵۶ گرفتم -
درساهم که خیلی سنگینه
من یادمه یه مدت میومدم تو مدرسه زبان میخوندم ولی تو مدرسه بیشتر با بچه ها درسهایی که پرسش داشتیم رو کار میکردیم وقت نمیکردم
و این شد که زبان رو کنار گذاشتم ؛ چون اصلاااااا وقت نمیکردم ؛ اگر تا pre خوندین زبان رو بزارید کنار و هفته ای دو یا سه بار کلمات و گرامر هارو مرور کنید چون زبان فرار هست ، حتی اگه تا elementry هم خوندین بزاریدش کنار چون تا کنکور جواب میده ولی اگر زیر elementry هستید تا elementry3 رو بخونید بعد بزاریدش کنار
البته اگر امسال کنکور هستید میتونید برای یک ترم مرخصی بگیرید -
سلام به همگی، خداقوت
دوستان ببخشید یک سوال از شما داشتم کسی اینجا هست که در متوسطه دوم باشه و همزمان در کانون زبان تحصیل کنه(خیلی سخت میگیره!) من جدیدا فقط به دروس مدرسه توجه میکنم و از زبان غافل شدم خواستم بدونم چجوری شما برنامه ریزی میکنید که هم به مدرسه و هم کلاس زبان برسید اگه میشه یک توضیحی بدید که چجوری تایمتون رو هم برای کارهای فوق برنامه تقسیم میکنید. -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد