راه ابریشمی ها بیاین مرسی
-
راستی پروفایلتون مثل آیدلتون خیلی قشنگه
-
سلام دوستان
بنده چندتا سوال دارم که میخوام واقعا درست و عالی راهنمایی و کمکم کنید
من دوماه کرونا گرفتم و درس نخوندم ماه مهرم تنبلی کردم و مشکلات دیگه هم واسم پیش اومد که اصلا مدرسه هم نرفتم حالا من موندم و پنج فرسنگ و جزوات فیزیکی و امتحانات دی که هیچی نخوندم و به معنای واقعی یه کلمه هم بلد نیستم حالا میخوام از دی برای کنکور شروع کنم و موندم چه کنم
الان شیمی ۶۷ تا فیلمه دوازدهمش حساب کردم دوشنبه ی بعدم امتحان دارم چیکار باید بکنم؟پبله هارو هم ندیدم ازمونم پر الان موندم ازمون ۲۴ دی و ثبت نام کنم یا نه یا فیلمها رو ببینم یا نه شب امتحانی شدم امتحانات و هم غیرحضوری نکردن بگین من چیکار کنم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام شبتون بخیر!منم تقریبا عقبم مخصوصا شیمیم!برنامه ای که خودم مدنظرمه به این شرحه:
0- قبل اینکه بریم برای برنامه!از حساب و کتاب و اینکه ببینم چقد مونده چقد نمونده تا تموم شه دست بردارید که انگیزتونو نابود می کنه
1-من شروع کردم چاپار هارو می بینم !چاپار ها عالی هستن و شمارو میرسونند!اول بنظرم چاپار های شیمی رو ببینید که به کاروان برسید
2- و بعد شروع کنین اصلی هارو از ادامه یعنی از همون فرسنگ 5 ببینین !
3-وسواس روی فیلم دیدن رو می تونید با روزنامه وار نگاه کردن کتاب یا جزوه قبل دیدن فیلم حل کنین وحتی اکه لازم شد سرعت رو 1 ونیم برابر کنین
4-روزانه 3 ساعت شیمی و مداوم بهتر از بقچه ای خوندن 4 یا 5 ساعته شیمی در یک روزه!
5-به تایم 3 ساعته پایبند باشید حتی اگه به اونجایی که انروز قرار بود برسید نرسیدید!و این تایم را نه در تایمی شیمی بعد بلکه در تایم جبرانی مرور کنید
تمام چیزی که بنظرم می تونه کمکی کوچیک به شما بکنه رو گفتم انشاءالله سال دیگه یکی از دکتر مهندس های خفن آلا شما باشین!امیدتونو از دست ندید -
Marzieh Abouei چاپار و ببینم برای تستی و تشریحیم خوبه؟
بعدا درسنامرو نبینم برام مشکل پیش نمیاد؟میتونم تست بزنم؟Bahar Gh علی الحساب اره کارتو راه میندازه
-
راستی پروفایلتون مثل آیدلتون خیلی قشنگه
Jasmin_____e Barati ممنون
شما اکسوالید؟
-
Jasmin_____e Barati ممنون
شما اکسوالید؟
Bahar Gh
خیر بنده آرمی هستم
اما اکسو هم دوسش دارم -
Bahar Gh
خیر بنده آرمی هستم