دورهمی زمستانه:یلدا
-
@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا
گفته است:
@امیرمسعود-جعفری شما بیست حقیقت نوشتید؟؟؟؟؟
بله دوبار
-
سلام بچه هاا
مرسی از همه تون بابت تبریک ها
امیدوارم یلداتون به قشنگی لبخندتون باشه
عاشقانه های زندگیتون حافظانه باشه
نظم برنامه ریزیاتون مثل نظم دونه های انار باشه
و رتبه های کنکورتون مثل تک فالی که امشب میگیرید یکِ یکِ یک باشهامشب که برید به آغوش خانواده و دلی از غم و غصه ها و کنکور و استرس دربیارید
فرداشب هم اگه پایه اید بعد از تموم شدن برنامه درسیتون بیاید با هم فال بگیریم
نظرتونه؟ -
@roghayeh-eftekhari چون امشب که پیش خانواده هاتونید اصلا جذاب نیست سرتون تو گوشی باشه و ما اینور فال بگیریم
-
@roghayeh-eftekhari چون امشب که پیش خانواده هاتونید اصلا جذاب نیست سرتون تو گوشی باشه و ما اینور فال بگیریم
-
@roghayeh-eftekhari از بس این تاپیک به اون تاپیک رفتی حواس نمیمونه
-
Sara_R در دورهمی زمستانه:یلدا
گفته است:
@roghayeh-eftekhari خدایی مسخره نکردم🥺
خوبیم بم نیومدهاها خب حله
نه نه اومده من داشتم شوخی میکردم
مرسی سرزنده باشی@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا
گفته است:
گفته است:
مرسی سرزنده باشیخب جای شکر داره که بم اومده
-
@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا
گفته است:
گفته است:
مرسی سرزنده باشیخب جای شکر داره که بم اومده
-
@roghayeh-eftekhari ازت ممنونم
خوبه؟ -
@roghayeh-eftekhari
-
fatemeh8181
میدانی یلدا به شیرینی همان حمایت های توست وقتی تمام آدم ها یادشان میرود بقیه هم دلی دارند ، می شکنند ، غمگین می شوند ، کم می آوردند ، ذره ذره تمام می شوند... معنی امشب دقیقا در همان لحظه ایست که تنها ماندهام در شب تار و بارانی دلم و تو در چارچوب در این کلبه فقیرانه نمایان می شوی ، و چه هدیه ای از این بالاتر؟!
یلدات مبارک
@Infinitie-A
با اینکه باهات قهرم و حرفی باهات حرفی ندارم اما
برادر داشتن زیباست شاید هیچ وقت از دید یک خواهر نبینی... نفهمی... درک نکنی... برادر داشتن چه لذت نابی است! حمایت هایش چه دلنشین است تو از درک کردن این معجزه خدا محرومی.... چه حیف! نمیتوانی ببینی وقتی حمایت میکند از تو چه حس خوب و نابی به تو دست می دهد نمیتوانی بفهمی وقتی تمام شب را بخاطر آرامش تو بیدار میماند چه دلنشین است تو نمیتوانی بفهمی که...... و اما من از تو بابت تمام این بودن ها تشکر میکنم ، بابت تمام خنده هایی که به تو مدیونم
یلدات مبارک
@Masoumeh-Shokrollahi
مادر بزرگ مهربونی چو تو داشتن حس عجیب و پیچیده ای است! حس قشنگی که قابل لمس برای هرکی نیست! هرکسی نمیتوانند مهربانی چون تو را در زندگی اش داشته باشد و من به تو می گویم تو با تمام مادر بزرگ های جهان فرق داری برای من ، تو ، بودن هایت ، خندهایمان ، کل کل کردن هایمان و... همه و همه لذت شیرینی است که حتی خوردن لیوان شربتی خنک در دل تابستان نمیتواند به من دهد
یلدات مبارک
Sara_R
دیدن تلاش هایت لبخند عمیقی بر لبانم میاورد ، نقش بستن آن لبخند دست من نیست! گویی از غیب به من دستور میدهند لبخند بزنم تو زندگی دوباره ای! هرکسی تو را نمیتواند در زندگی اش داشته باشد ، تو خاصی! خاصی چون الماس! نه نه! کمی صبر کن! الماس از تو خیلی پایین تر است! آنقدر خاص هستی که نتوانم توصیفی برایت داشته باشم
یلدات مبارک
سارا M 0
وقتی که با تمام وجودت با حرص برایم تایپ میکنی نمیدانی چه خنده ای میزنم بر لب اما از دوست داشتن است من تو را دوست دارم ، حرف زدن با تو را دوست دارم کنار تو بودن را دوست دارم که باشی که هوایم را داشته باشی ، حواست باشه وقتی که غمگین شدم دست دلم را بگیری دقیقا همان لحظه کم آوردهام تو بیایی و بازهم مثل همیشه بخندم
یلدات مبارک
HADAF MAN
چون بادصبا آمدی دلم را زیر رو کردی یادم آوردی که باید خوب باشم نباید اگر کسی مرا فراموش کرد من هم خودم را فراموش کنم به من یادآوری کردی که هروقت حالم بد بود بخندم بی خیال تمام غصه هایم عالی باشم من بخندم و چشم دنیا بشود کور من شاد باشم و نقشه دنیا نقشه بر آب شود یادم آوردی هرچقدرم که زندگی بد باشد اتفاقی بهتر و زیبا تر چند قدم آنطرف تر منتظر رسیدن من کنار جادهی زندگی ایستاده است.... راستی فال حافظ هایت راهم که نگویم.....
یلدات مبارک
@F-Seif-0
وقتی که از حال خوبت برایم میگویی شاد می شوم ، میخندم چون تو خوشحالی چون تو میخندی .... شادم چون تو آمدی در زندگی من ، آمدی تا دوستت داشته باشم ، تا از تو یاد بگیرم که همیشه باید انگیزه داشته باشم یاد بگیرم اگر کل دنیاهم خواست هدف مرا از من بگیرد با تمام قوا جلوی او بایستم و مقاومت کنم تو قوی بودن را به من یادآوری کردی....
یلدات مبارک
@Fargol-Sh
معرفت تو در شهر دلم زبانزد تمام اهالی است تا کمی به شهر دلم دقت میکنم میبینم تمام اهالی دربارهی معرفت تو پچ پچ میکنند آخر نمیدانی وقتی میبینم از دیدهات رفتم اما از دلت نه! چه آرامشی تمام وجودم را به آغوش میکشد.... اینکه کسی چون تو در زندگیم باشد جزء یک هدیه بزرگ از طرف خدا چه چیزی میتواند باشد؟!
یلدات مبارک
@ftm-montazeri
انتظار!!! چه کلمهی تلخی است هربار دیدن اسمت کلمه انتظار را برایم تداعی میکند ، گاهی شاید انتظار شیرین هم شود گاهی هم از شکنجه بدتر شود ، گاهی چون زهر باشد و گاهی چون شکلات شیرین کودکی هایمان ، همان شکلات ها که بین گریه هایمان لبخند را به لب هایمان می آورد یادت هست؟! ، انتظار چیز عجیبی است دوستش داری ها اما دلت میخواهد نباشد پادوکسی است برای خودش ، چه سخت است بخواهی از انتظارت لذت ببری و طعمی چون طعم شکلات کودکی از آن بسازی...
یلدات مبارک
chichak am
نمیدانم کسی تا حالا بابت خوب بودنت از تو تشکر کرده یانه؟! اما من میخواهم بابت تمام رنج هایی که کشیده ای اما قوی ماندی از تو تشکر کنم من میخواهم بابت اینکه اینهمه درد را تحمل کردی اما مهربان ماندهای از تو تشکر کنم من می خواهم بابت اینکه دلت را در بازار سیاهی های این روزها قشنگ و زیبا نگه داشته ای از تو تشکر کنم من می خواهم بابت بودنت در زندگیم تشکر کنم اگر کسی از تو تشکر نکرد ببخشش مثل همیشه این روزها ما همه یادمان رفته است که هوای دل همدیگر را داشته باشیم
یلدات مبارک@roghayeh-eftekhari
سلام رقیه جانم
خیییلی خوشحال شدم از خوندن متنی که نوشته بودی و خیلی حس خوبی بهم دست داد
واقعا متشکرم ازت بابت بودنت
و خدایا شکرت که همچین رفیقی رو بهم هدیه دادی
یلدای توام مبارک -
@roghayeh-eftekhari
سلام رقیه جانم
خیییلی خوشحال شدم از خوندن متنی که نوشته بودی و خیلی حس خوبی بهم دست داد
واقعا متشکرم ازت بابت بودنت
و خدایا شکرت که همچین رفیقی رو بهم هدیه دادی
یلدای توام مبارک