سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
خرابی سایت
-
آلای عزیز ما میدونیم شما چقدر تلاش میکنید
میدونیم که بسیاری از افراد در کشور میخوان هرطور که شده سابقه شمارو خراب کنند
لطفا ازتون خواهش میکنیم که این مشکل رو حل کنید
@فنی-آلاء
@پشتیبان-راه-ابریشم -
علی قربان زاده من دارمش فک کنمپارسال دم دمای عید گرفتم ابریشمو دادن به همه
-
واقعا که.
هر وقت خواستم شروع کنم سایت مشکل پیدا کرد -
یعنی سایت دقیقا زمان امتحانات باید خراب میشد دیگه
-
آلای عزیز، مسئول محترم... اگر میخواین مشکلی رو حل کنین از ریشه مشکل رو حل کنین...
بابا بخدا از کار و زندگی افتادیم...
آخه آلای عزیز مشکل یه بار، دوبار نمیشه همیشه باشه که... یه فکر و چاره ای برای این مشکل سایت بکنید، خدا خیرتون بده که همیشه به فکر ما بودین ولی این دفعه از این موضوع سر سری رد نشید، سپاس
sohrab
@مدیر-محصول-ابریشم
M.an -
سلام ، ببخشید برای من هم سایت هم اپیکیشن قطع شدن و نمیتونم محتوا راه ابریشم را نگاه کنم
لطفا پیگیری کنید
M.an
@مدیر-محصول-ابریشم -
آخ به خدا برا منم نمیاره
-
-
Mohammad mahdi ahmadi @مدیر-محصول-ابریشم حداقل فیلمارو تو تلگرام اپلود کنید ما از درسمون جا نمونیم، مسئولیت این همه استرس به عهده شماس
-
Mohamad Saleh Hasanzadeh دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad mahdi ahmadi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad mahdi ahmadi
اره قطع شده ، انگار ما مسخره شون شدیم هر وقت میخوان قطع میکنن((یا اصلا قطع میشه)) تنها مزیتی که داره اینه چن ساعت مارو از درس میندازن
ی بار ، دوبار ، سه بار نه ۱۰ بار ، نه ۱۰ بار هر کدوم چند ساعت
واقعا این چه وضعشه من یکی خسته شدم ، ناسلامتی فرسنگ جبرانیه باید بیشتر بخونیم اینا یکاری کردن به درسای عادیمونم نمیرسیم چه برسه به چیزایی که قبلا نخوندیم . خود من فردا امتحان ریاضی دارم برم سر جلسه بگن چرا اینجوری دادی میخوام چی بگم ؟ بگم سایت خراب بود؟؟
من یکی که واقعااا از این همه بی برنامگی خسته شدم و نمیدونم این وضع تا کی میخواد ادامه پیدا کنه . بعد انتظار دارن رتبه برتر تک رقمی هم داشته باشن
الا @همیار -
-
gomnam gharib عزیزم این صحبتایی که میشه خراب کردن سابقه آلا نیست
اتفاقا باید انتقاد ها بشه تا تیم پیشرفت کنه باید سختگیری ها باشه تا تیم پیشرفت کنه باید فشار روی تیم باشه تا قوی تر شه
وگرنه بخواییم چشم و گوشمونو روی همه چیز ببندیم و بگیم شما خوبین اشکال نداره هیچکس به هیچ جایی نمیرسه
اگه مادر ادیسون بیمار نبود و به خاطر عدم روشنایی زجر نمیکشید هیچ وقت شاید برقی اختراع نمیشد.
اتفاقا توصیه من اینه که باید به خودشون بگیرن بلکه کار بهتر بشه(امیدوارم البته) -
Come On
نه من میگم ما میدونیم شما چقدر زحمت میکشید
ولی اینا واقعا بی انصافیه که سایت هی قطع میشه
من میگم ما با این انتقاد هامون نمیخوایم منکر زحمات شما بشیم ولی مایی که روی شما حساب باز کردیم کلاس نرفتیم و شما هم این مسئولیت سنگین رو به عهده گرفتید لطفا درستش کنید -
این بار حتی رایگان ها هم باز نمیشن هعی
-
Come On
بعد من اصلا منظورم این نبود که این صحبتها دارن سایت الا رو خراب میکنن
یکسری افراد در سطح کشور الا رو میخواستن تحت فشار بزارن که باید کلا پولیش کنید -
چرا تیکت هم بالا نمیاد حداقل اونجا بپرسیم چخبره
-
این پست پاک شده!
-
Zahra Zeinalpoor
وای دقیقااااا -
این پست پاک شده!