سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
یه دونه یه نکته
-
10 نکته از شیمی دهم
1⃣ -نقطه ی جوش بالاتر O3نسبت به O2 به دو علت است:
الف)جرم و حجم بیشتر O3 ب)قطبی بودن O32⃣ واکنش تشکیل اوزون در لایه ی استراتوسفر به صورت زیر است:
O2+O→O3+پرتو فروسرخ3⃣ -واکنش تشکیل اوزون در لایه تروپوسفر به صورت زیر است:
1-N2(g)+O2(g)→2NO(g)
2-(2NO(g)+O2(g)→2NO2(g
3-NO2(g)+O2(g)→ NO(g)+O3(g)4⃣ -گاز نیتروژن نسبت به اکسیژن چگالی کمتری دارد.(در دما و فشار مشخص)بنابراین هرچه درصد نیتروژن در هوای تایر خودرو بیشتر باشد,علاوه بر واکنش پذیری کمتر و اثرات تخریبی کمتر,هوای داخل تایر جرم کمتری خواهد داشت.به همین دلیل در تنظیم باد تایر خودرو به جای هوا از گاز نیتروژن استفاده می کنند.
5⃣ -چنانچه یک نافلز,یون های چند اتمی با تعداد اکسیژن های متفاوت تشکیل بدهد,پسوند«ات»نماینده یون با تعداد اکسیژن بیشتر و پسوند «یت»نماینده یون با تعداد اکسیژن کمتر است.
6⃣ -برای نامگذاری یک ترکیب یونی ابتدا کاتیون و آنیون آن را شناسایی کرده و سپس طبق قاعده زیر آن را نام گذاری می کنیم:
نام کاتیون+نام آنیون7⃣ -هوای پاکی که تنفس می کنیم,محلولی از گازها است(محلول گاز در گاز)-سرم فیزیولوژی یک محلول جامد در مایع(نمک خوراکی در آب)است-ضد یخ محلول اتیلن گلیکول در آب(مایع در مایع)است.
8⃣ -خواص هر محلول به خواص حلال,حل شونده و مقدار هر یک از آنها بستگی دارد.
9⃣ -برای محلول های بسیار رقیق یک حل شونده در آب,می توان ppmرا به صورت میلی گرم حل شونده ی موجود در یک لیتر محلول تعریف کرد.
-برای تبدیل درصد جرمی یک حل شونده به ppm می توان درصد جرمی را ضرب در 10 به توان 4 کرد.
-
اینا نکته هاییه که دبیر شیمیمون برامون فرستاده بودامیدوارم شما هم ازش بهره ببرید ️
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا