پتانسیل عمل
-
نه درست فهمیدی دیگه
اقا تعداد پتاسیم تو همیشه بیشتر از بیرونهheydar taherinejad در پتانسیل عمل گفته است:
نه درست فهمیدی دیگه
اقا تعداد پتاسیم تو همیشه بیشت از بیرونهکی گفتههههههههههه
-
چرا وقتی سدیم داخل یاخته زیاد بشه میگیممثبت شده اما وقتی پتاسیم داخل یاخته زیاده منفی میشه؟!!
Parisa Alizade منطقی بود
هوم چون داریم اشتباه میگیم باید بگیم مثبت شده
مگر اینکع از بیرون به درون نگاه کنیم -
تستاا و به یه دلیل منطقی که الان بنظر درسته :
مگه پمپ سدیم پتاسیم ((همیشه)) سدیم و پتاسیم رو خلاف شیب جابجا نمیکنه؟!
پس شیب غلظت همیشه جهتش یکیه
اگر میخواست پتاسیم بیرون مثلا بیشتر شه یا سدیم تو بیشتر از بیرون شه پس دیگه ATP مصرف کردنش نقض میشه چون یونهارو خلاف شیب که دیگه جابجا نمیکنه! -
تستاا و به یه دلیل منطقی که الان بنظر درسته :
مگه پمپ سدیم پتاسیم ((همیشه)) سدیم و پتاسیم رو خلاف شیب جابجا نمیکنه؟!
پس شیب غلظت همیشه جهتش یکیه
اگر میخواست پتاسیم بیرون مثلا بیشتر شه یا سدیم تو بیشتر از بیرون شه پس دیگه ATP مصرف کردنش نقض میشه چون یونهارو خلاف شیب که دیگه جابجا نمیکنه!heydar taherinejad نذارین با کلیپای استاد موقاری قانعتون کنم
-
اکیی؟؟؟!
-
heydar taherinejad نذارین با کلیپای استاد موقاری قانعتون کنم
@roghayeh-eftekhari اتفاقا اولین خود عموجلال این نکته من ازش شنیدم
-
اکیی؟؟؟!
heydar taherinejad نوکی
-
دقیقا جمله استاد موقاری
درستع اختلاف شده مثبت ۷۰
اما شیب درست نیست
الان تو سدیم بیشتره ، بیرون پتاسیم بیشتره@roghayeh-eftekhari در پتانسیل عمل گفته است:
دقیقا جمله استاد موقاری
درستع اختلاف شده مثبت ۷۰
اما شیب درست نیست
الان تو سدیم بیشتره ، بیرون پتاسیم بیشتره -
@roghayeh-eftekhari اتفاقا اولین خود عموجلال این نکته من ازش شنیدم
heydar taherinejad من همچین چیزی نشنیدم
-
@roghayeh-eftekhari در پتانسیل عمل گفته است:
دقیقا جمله استاد موقاری
درستع اختلاف شده مثبت ۷۰
اما شیب درست نیست
الان تو سدیم بیشتره ، بیرون پتاسیم بیشتره@roghayeh-eftekhari تو این جمله مقایسه میکنن با حالت ارامش
نه با بیرون سلول
طرف مقایسه حالت ارامشه! -
@roghayeh-eftekhari تو این جمله مقایسه میکنن با حالت ارامش
نه با بیرون سلول
طرف مقایسه حالت ارامشه!heydar taherinejad خب باشه
داریم اصلا بحث میکنیم سر اختلاف بار
من مشکلم با همواره است -
زور کانال دریچه دار و پروتین تو غشاء بیشتره
یا یه پمپی که ۳ تا سدیم ۲ تا پتاسیم جا به جا میکنه؟؟؟
اصلاشما به من بگین دلیل پتانسیل عمل چیه؟؟؟؟@roghayeh-eftekhari اخه دارم میگم درست میگی شیب کاهش خیلیییییی شدید نزدیک به صفر پیدا میکنه اما بازم تهش یکم پتاسیم تو بیشتر از بیرونه
و سدیم بیرون بیشتر از توعه -
@roghayeh-eftekhari اخه دارم میگم درست میگی شیب کاهش خیلیییییی شدید نزدیک به صفر پیدا میکنه اما بازم تهش یکم پتاسیم تو بیشتر از بیرونه
و سدیم بیرون بیشتر از توعهheydar taherinejad اون حالت آرامشه فقط
همواره نداره -
heydar taherinejad خب باشه
داریم اصلا بحث میکنیم سر اختلاف بار
من مشکلم با همواره است@roghayeh-eftekhari هموارست اصلااااا اینا همه رو بیخیال فقط دوتا چیز یکی همون که پمپ سدیم پتاسیم همیشه خلاف شیب غلظت یونارو جابجا میکنه (که ATP میخواد) پس باید همیشه پتاسیم تو بیشتر و سدیم تو کمتر باشه که بگیم همیشه خلاف شبیب داره جابجا میکنه
دوم اخه یاخته ها نوروکلیا هم کمک میکنن یجوری یونا رو تو محیط کم زیاد میکنن که این اتفاق بیوفته
ببین شاید منطقی و قطعا بنظر نیاد از لحاظ تئوری که خدایی هم نمیاد ولی اینجور نیست! منم تحقیق نکردم میگم ولی از تستا و خود اقای موقاری اینو پذیرفتم -
@roghayeh-eftekhari هموارست اصلااااا اینا همه رو بیخیال فقط دوتا چیز یکی همون که پمپ سدیم پتاسیم همیشه خلاف شیب غلظت یونارو جابجا میکنه (که ATP میخواد) پس باید همیشه پتاسیم تو بیشتر و سدیم تو کمتر باشه که بگیم همیشه خلاف شبیب داره جابجا میکنه
دوم اخه یاخته ها نوروکلیا هم کمک میکنن یجوری یونا رو تو محیط کم زیاد میکنن که این اتفاق بیوفته
ببین شاید منطقی و قطعا بنظر نیاد از لحاظ تئوری که خدایی هم نمیاد ولی اینجور نیست! منم تحقیق نکردم میگم ولی از تستا و خود اقای موقاری اینو پذیرفتمheydar taherinejad خب جواب سوال منو ندادین؟
من فیلم آقای موقاریو پیدا میکنم -
heydar taherinejad اون حالت آرامشه فقط
همواره نداره@roghayeh-eftekhari که با توجه به اینایی گفتم حرف من نمیتونه غلط باشه
-
@roghayeh-eftekhari که با توجه به اینایی گفتم حرف من نمیتونه غلط باشه
heydar taherinejad غلطه آقا غلطههههههه🥲🥲🥲
-
انصافا این به جایی نمیرسه وایس بقیه بیان ببینیم اونا چی میگن !؟
اکی؟شاید واقعا شما درست بگی من گفتم من خودم علم ندارم ولی اینی میگم غلط نمیتونه باشه
تامام