پتانسیل عمل
-
mohamad rəza این همواره وقتیه که حالت آرامش ذکر بشه
وگرنه اصلا عامل پتانسیل عمل همین جا به جا شدن درصد پتانسیل و سدیمه@roghayeh-eftekhari در پتانسیل عمل گفته است:
وگرنه اصلا عامل پتانسیل عمل همین جا به جا شدن درصد پتانسیل و سدیمهخب مثل اینکه تصویر در کتاب شما نیوفتاده!
عب نداره شما بفرما که مبنای عملکرد نشتی ها چیه؟
-
این جمله درسته یا غلط . دلیلشو هم بگید لطفا .
(بعد از پایان پتانسیل عمل،تراکم پتاسیم داخل یاخته شدیدا کاهش خواهد یافت)Parisa Alizade در پتانسیل عمل گفته است:
(بعد از پایان پتانسیل عمل،تراکم پتاسیم داخل یاخته شدیدا کاهش خواهد یافت)غلطه
دریته که پتاسیم ها خارج میشن ولی در انتهای پتانسیل عمل پمپ سدیم پتاسیم باعث ایجاد حالت ارامش میشه و غلظت یون ها به حال معمولی برمیگرده -
@mr-fantastic تشکر
Parisa Alizade
خواهش -
وگرنه اصلا عامل پتانسیل عمل همین جا به جا شدن درصد پتانسیل و سدیمه@roghayeh-eftekhari
مبنای عملکرد نشتی ها شیب غلظته!
کتاب نوشته نشتی های پتاسیمی همواره درحال بیرون بردن پتاسیم و سدیمی در حال درون اوردن سدیمی هستن!
یعنی اگه زمانی بیرون پتاسیم بیشتر باشه نشتی ها خلاف این جمله عمل میکنن و پتاسیم از بیرون میاد درون ! و جمله کتاب غلط میشه!
همواره و همواره غلظت پتاسیم درون بیشتر و غلظت سدیم بیرون بیشتر است!اینم مدرک مستند تر از تدریس اقای رضا امیر:
https://uupload.ir/view/record_2021_12_23_20_49_51_629_4czq.m4v/ -
@roghayeh-eftekhari در پتانسیل عمل گفته است:
وگرنه اصلا عامل پتانسیل عمل همین جا به جا شدن درصد پتانسیل و سدیمهخب مثل اینکه تصویر در کتاب شما نیوفتاده!
عب نداره شما بفرما که مبنای عملکرد نشتی ها چیه؟
mohamad rəza شما به من بگین اصلا این منفی ۳۰ و منفی ۷۰ توی پتانسیل عمل دلیلش چیه؟؟؟؟
اگر دائما پتاسیم درون بیشتره؟؟ -
@roghayeh-eftekhari
مبنای عملکرد نشتی ها شیب غلظته!
کتاب نوشته نشتی های پتاسیمی همواره درحال بیرون بردن پتاسیم و سدیمی در حال درون اوردن سدیمی هستن!
یعنی اگه زمانی بیرون پتاسیم بیشتر باشه نشتی ها خلاف این جمله عمل میکنن و پتاسیم از بیرون میاد درون ! و جمله کتاب غلط میشه!
همواره و همواره غلظت پتاسیم درون بیشتر و غلظت سدیم بیرون بیشتر است!اینم مدرک مستند تر از تدریس اقای رضا امیر:
https://uupload.ir/view/record_2021_12_23_20_49_51_629_4czq.m4v/mohamad rəza من اصلا ایشونو نمیشناسمشون
-
درووود
بابا جون غلطه چرا چون اون اتفاق حین پتانسیل عمل می افته نه بعدش که! -
درووود
بابا جون غلطه چرا چون اون اتفاق حین پتانسیل عمل می افته نه بعدش که!heydar taherinejad آره دلیل غلطی جمله رو فهمیدم مشکلم الان سر نکته است
-
درووود
بابا جون غلطه چرا چون اون اتفاق حین پتانسیل عمل می افته نه بعدش که!heydar taherinejad سلام
-
mohamad rəza شما به من بگین اصلا این منفی ۳۰ و منفی ۷۰ توی پتانسیل عمل دلیلش چیه؟؟؟؟
اگر دائما پتاسیم درون بیشتره؟؟@roghayeh-eftekhari شیب غلظت پتاسیم همیشه تو بیشتره
سدیم همیشه بیرون بیشتره
اما اون اختلاف پتانسیل همش بخاطر تعداد یونهاست
ته پتانسل عمل درسته شیب غلظت دو یون خبلیی کم میشه منتها به حدی نمیرسه شیب غلظت هارو برعکس کنه -
heydar taherinejad سلام
@roghayeh-eftekhari سلام خوبی؟!
شما میگی درسته؟،! -
(بعد از پایان پتانسیل عمل،تراکم پتاسیم داخل یاخته شدیدا کاهش خواهد یافت)Parisa Alizade اینجا فقط باید ب فعلش دقت کرد ک مربوط ب بعده وگرن بقیش اسونه...ممنون از همگی
-
heydar taherinejad آره دلیل غلطی جمله رو فهمیدم مشکلم الان سر نکته است
@roghayeh-eftekhari
حل شد؟، -
@roghayeh-eftekhari سلام خوبی؟!
شما میگی درسته؟،!heydar taherinejad الحمدالله خوبم
شما خوبی؟
نه نه
یکی از دوستان عزیز میگن همواره پتاسیم داخل سلول بیشتره و هرگز کمتر از بیرون نمیشه
مشکلم با این جمله است -
@roghayeh-eftekhari شیب غلظت پتاسیم همیشه تو بیشتره
سدیم همیشه بیرون بیشتره
اما اون اختلاف پتانسیل همش بخاطر تعداد یونهاست
ته پتانسل عمل درسته شیب غلظت دو یون خبلیی کم میشه منتها به حدی نمیرسه شیب غلظت هارو برعکس کنهheydar taherinejad ببینید
دقیقا آخر پتانسیل عمل تعداد سدیم ها داخل بیشتر خب
بعدش سریع پمپ درستش میکنید
و بقیه مواردی که در پتانسیل عمل سدیم بیشتر از بیرون میشه
قبول کنید! -
چرا وقتی سدیم داخل یاخته زیاد بشه میگیممثبت شده اما وقتی پتاسیم داخل یاخته زیاده منفی میشه؟!!
-
heydar taherinejad ببینید
دقیقا آخر پتانسیل عمل تعداد سدیم ها داخل بیشتر خب
بعدش سریع پمپ درستش میکنید
و بقیه مواردی که در پتانسیل عمل سدیم بیشتر از بیرون میشه
قبول کنید!@roghayeh-eftekhari من مشکلی نداشتم بنظرم منطقی بود منتها این نکته رو فک کنم چنجا دیدم این بوده و عمو جلالم یبار به صراحت گفتش دیگه منم ازون موقع فقط پذیرفتم
علط ام نمیتونه باشه... -
چرا وقتی سدیم داخل یاخته زیاد بشه میگیممثبت شده اما وقتی پتاسیم داخل یاخته زیاده منفی میشه؟!!
Parisa Alizade ببین بحث تعداد باره
غلطت یونها اونیه که گفتم
فقط موقع پتانسیل عمل تعداد بار تو بیشتر میشه وبعدم دوباره صفر و کمتر از بیرون میشه -
Parisa Alizade ببین بحث تعداد باره
غلطت یونها اونیه که گفتم
فقط موقع پتانسیل عمل تعداد بار تو بیشتر میشه وبعدم دوباره صفر و کمتر از بیرون میشهheydar taherinejad آره اینو قبول دارم مشکلم تعداد پتاسیماست
ایشون میگه تعداد پتاسیم همیشه تو بیشتره
شایدم من بد فهمیدم -
نه درست فهمیدی دیگه
اقا تعداد پتاسیم تو همیشه بیشتر از بیرونه