توضیح
-
سلام وقت شما بخیر
یعنی چی تعداد عنصرهای موجود میان دو عنصر؟
منظورش تعداد عنصرهاب موجود میان دوعنصر در جدول تناوبی هست؟یانه؟ -
یک سوال دیگه هم داشتم
من مفهوم اینکه میگن خواص عنصرها به طور مشابه در جدول تناوبی تکرار میشه یعنی چی؟ -
-
G gomnam gharib marked this topic as a question on
-
سلام وقت شما بخیر
یعنی چی تعداد عنصرهای موجود میان دو عنصر؟
منظورش تعداد عنصرهاب موجود میان دوعنصر در جدول تناوبی هست؟یانه؟gomnam gharib بله منظورش از روی جدول تناوبی هست .
-
یک سوال دیگه هم داشتم
من مفهوم اینکه میگن خواص عنصرها به طور مشابه در جدول تناوبی تکرار میشه یعنی چی؟gomnam gharib مثلا همینکه خواص فلزی از بالا به پایین بیشتر میشه و از چپ به راست کم میشه.یا خواص نافلزی از بالا به پایین کم میشه و از چپ به راست بیشتر میشه.
-
یک سوال دیگه هم داشتم
من مفهوم اینکه میگن خواص عنصرها به طور مشابه در جدول تناوبی تکرار میشه یعنی چی؟gomnam gharib عنصر هایی که تو یک گروه هستن خواصشون شبیه هم هست. و وقتی که میگن که تکرار میشن منظورش اسنه از یه دوره میریم به دوره بعد دوباره یه هم گروهی برا عنصر بالایه هست که خواصش شبیه همه. مثلا از دوره دو و گروه ۱۷ که فلوئوره میریم به دوره سه گروه ۱۷ که کلره و خواص جفتشون شبیه همه
-
gomnam gharib عنصر هایی که تو یک گروه هستن خواصشون شبیه هم هست. و وقتی که میگن که تکرار میشن منظورش اسنه از یه دوره میریم به دوره بعد دوباره یه هم گروهی برا عنصر بالایه هست که خواصش شبیه همه. مثلا از دوره دو و گروه ۱۷ که فلوئوره میریم به دوره سه گروه ۱۷ که کلره و خواص جفتشون شبیه همه
Ali Bakhtyari
اهان متوجه شدم ممنونم -
gomnam gharib بله منظورش از روی جدول تناوبی هست .
Asal M 2
ممنونم لطف کردین -
Asal M 2
ممنونم لطف کردینgomnam gharib خواهش میکنم
-
G gomnam gharib has marked this topic as solved on