گدار زبان
-
سلام.بچه هایی که راه ابریشم زبان دارن جریان این بند و چکمه چیه.من فقد گدارو گرفتم آقای چیذری اومده محورو گذاشته بچه هایی که راه ابریشمی بودن:|
راه-ابریشمی-ها-زبان -
سلام.بچه هایی که راه ابریشم زبان دارن جریان این بند و چکمه چیه.من فقد گدارو گرفتم آقای چیذری اومده محورو گذاشته بچه هایی که راه ابریشمی بودن:|
راه-ابریشمی-ها-زبان@mr-fantastic سلام. منظورشون این بود ک هر چکمه ای یه بندی داره.
این دوتا همیشه باید باهم بیاد .
to be +p.p به این میگن چکمه و بند که p.p بند و tobe چکمس.حالا په په که مشخصه ولی چکمه چیه؟
am is are was were
am is are was were +being
have has had +been
و مدال + be
مدالم که میشه: could & can & may & would و.....
-
راه-ابریشمی-ها-زبان@mr-fantastic
سلام دقیقا این سوال منم هست
️
-
@سمیه-صادقلو
به نظرم کار درستی نبود گداری که جداگانه رو سایت واسه فروش هست رو با محور راه ابریشم ضبط کنن.حداقل قبلش اعلام میکردن:| -
@سمیه-صادقلو
به نظرم کار درستی نبود گداری که جداگانه رو سایت واسه فروش هست رو با محور راه ابریشم ضبط کنن.حداقل قبلش اعلام میکردن:|@mr-fantastic
برا من در کل قابل درک هست فقط یدونه اینم نمیفهمم چون من زبانم خوب بود و اشتباهم این بود ۶ماهه زبان نخوندم الان دگ نمیتونم بخونم ب خاطر همین گفتم با گدار پیش برم
اگه دوستان لطفاً کنن اینو توضیح بدن که دیگ اوکی میشه
دانش-آموزان-آلاء
گدار
راه-ابریشمی-ها-زبان -
راه-ابریشمی-ها-زبان@mr-fantastic سلام. منظورشون این بود ک هر چکمه ای یه بندی داره.
to be +p.p به این میگن چکمه و بند که p.p بند و tobe چکمس.حالا په په که مشخصه ولی چکمه چیه؟
am is are was were
have has had +been
و مدال + be
-
-
-
mahsaaa rezaeee
ممنون -
mahsaaa rezaeee
ممنون@mr-fantastic
موفق باشید
-
@mr-fantastic سلام. منظورشون این بود ک هر چکمه ای یه بندی داره.
am is are was were
have has had +been
و مدال + be
mahsaaa rezaeee
خیلی ممنون لطف کردی