سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Sovereign وای ممنون بابت جزوه بقیه مباحث استاد طلوعی هم بزارید بیشتر شرمندمون کنید لطفا
خواهش میکنم
ایشون جزورو گذاشتن mohammadhassan -
Dr.Saraaa در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
حساب کاربری لازم نیست که :|
من ندارمآره ، میشه بدون عضویت هم آپلود کرد ولی خب جزوه ی ریاضی خودم 400 و خورده ای مگابایت حجمش شد! تازه همش 90 جلسه بود ولی فیزیک آقای طلوعی نزدیک 130 جلسه س !
حدس زدم که به کمبود حجم بر بخورن! بخاطر همین گفتم عضویت بگیرن
البته من با کیفیت خیلی بالا اسکن گرفتم که حجمش زیاد شد!
ولی قبول دارم که نصفه و ناقص توضیح دادمممنون از Dr.Saraaa و Sovereign که توضیحات تکمیلی رو ارائه دادن.
بله، اگه حجمش کمتر از 600-700 مگابایت میشه پس نیازی نیست عضو بشید -
HossEin freedom در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Dr.Saraaa در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
حساب کاربری لازم نیست که :|
من ندارمآره ، میشه بدون عضویت هم آپلود کرد ولی خب جزوه ی ریاضی خودم 400 و خورده ای مگابایت حجمش شد! تازه همش 90 جلسه بود ولی فیزیک آقای طلوعی نزدیک 130 جلسه س !
حدس زدم که به کمبود حجم بر بخورن! بخاطر همین گفتم عضویت بگیرن
البته من با کیفیت خیلی بالا اسکن گرفتم که حجمش زیاد شد!
ولی قبول دارم که نصفه و ناقص توضیح دادمممنون از Dr.Saraaa و Sovereign که توضیحات تکمیلی رو ارائه دادن.
بله، اگه حجمش کمتر از 600-700 مگابایت میشه پس نیازی نیست عضو بشیدآها!من اینو نمیدونستم:))))
نه اتفاقا خیلی خوب توضیح دادین
ممنون -
Sovereign میشه لطفن لینکه جزوه فیزیکو (حرکت شناسی)ب منم بدید؟-_- ممنون میشم.
-
دوستان عزیز میتونین جزوه های دست نویس شده فیلم های فیزیک استاد طلوعی رو تو کانال جزوه ایشون دانلود کنید
لینک کانال :https://t.me/jozvephysicss -
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
خواهش میکنم
اگه جزوه ی دست نویس از فیلم منظورتونه
بفرمایید http://s9.picofile.com/file/8307152276/حرکت_شناسی.pdf.html
جزورو ایشون گذاشتن
mohammadhassanولی اگه جزوه ی داخل سایت رو میخوایید برید به این ادرس
-
Sobhan.1999 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
دوستان عزیز میتونین جزوه های دست نویس شده فیلم های فیزیک استاد طلوعی رو تو کانال جزوه ایشون دانلود کنید
لینک کانال :https://t.me/jozvephysicssمن درحال حاضر تلگرام ندارم
دوستانی که جزوه های دستنویس داخل کانال رو دیدن ( @دانش-آموزان-آلاء @همیار ) بگن که ایا به اندازه های جزوهای دست نویس اینجا کامله یا نه؟
اگه همین قدر کامل باشه بقیه ی مباحث رو از اونجا دانلود کنم.
ممنون:) -
Sobhan.1999
ممنون:) -
Sovereign متشکررررممممممم*_*
-
Sovereign ببخشید میشه لینکه جزوه داخل سایتم بدید بهم؟ سایت برا من باز نمیشه. نمیدونم مشکلش چیه سریع بسته میشه خود ب خود:(
-
Sovereign ببخشید میشه لینکه جزوه داخل سایتم بدید بهم؟ سایت برا من باز نمیشه. نمیدونم مشکلش چیه سریع بسته میشه خود ب خود:(
ببخشید دقیقا چ چیزی رو گفتید میخواید ؟
-
https://t.me/jozvephysicss
این چنل خوده استاد هست میتونید ازونجا دانلود کنید -
@dr-sobhan کسی ک این جزوه عارو نوشته ریاضیش خوبه؟؟؟؟ چون اکثرن ریاضیا داغونه میگم:|||| ک ی وقت خداییی نکرده تو جزوه عا مشکلی چیزی نباشه مام اشتباه یاد بگیریم. چون خودم ک جزوه مینویسم مطمئنم تقریبن ک ی جاهاییشو اشتباه فهمیدم و اشتباه هم نوشتمبرا اطمیمنانه بیشتر پرسیدم. لطفن جواب بدیددددد
نه دوست عزیز خیالتون جمع میتونید کنار جزوه فیلم ها رو هم نگاه کنید و اگههههههم اشتباه چاپی باشه خودتون اصلاحش کنید
-
fouladi_javad در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
مرسی بابت جزوه ! لطفا روی دروس عمومی هم وقت بذارید ((دغدغه))
دقدقهی چی دقیقا ؟ بگید شاید بتونم کمکی بکنم