تشبیه
-
سلام دوستان
سیم اشک من از آن نقد روان است که گشت
لب لعل تو محصل ، خط سبز تو براتمیگه ۵ تا تشبیه داره
۱.سیم اشک
۲.سیم اشک به نقد روان
۳ لب لعل
۴.لب لعل به محصل
۵. خط سبز به براتاما من اصلا متوجه تشبیهاش نمیشم
چون در واقع معنی بیت رو نمیفهمم
ممنون میشم برام واضحش کنید
یعنی مثلا یعنی چی که اشک به نقد روان تشبیه داره ؟
وجه شبهشون چیه؟
و ...
دانش-آموزان-آلاءSara_R
4 تاش رو قبول دارم
ولی مورد 2 رو متوجه نمیشم...مال چه کتابیه؟ -
Sara_R
4 تاش رو قبول دارم
ولی مورد 2 رو متوجه نمیشم...مال چه کتابیه؟معمار ویران الگو
-
معمار ویران الگو
Sara_R
سراسری یا تالیفی؟ -
Sara_R
سراسری یا تالیفی؟معمار ویران قلم چی ۹۵
-
معمار ویران قلم چی ۹۵
- اشکهای چون سیمِ (نقره) من از آن جاری است که لبان تو مأمور و خط سبز تو همانند حواله است. (جاری شدن اشک عاشق از زیبابی و جمال معشوق)
منبع: سایت کانون
- اشکهای چون سیمِ (نقره) من از آن جاری است که لبان تو مأمور و خط سبز تو همانند حواله است. (جاری شدن اشک عاشق از زیبابی و جمال معشوق)
-
منبع: سایت کانون
معمار ویران یعنی چی لبان تو مامورند؟
وخط سبز چیه؟ - اشکهای چون سیمِ (نقره) من از آن جاری است که لبان تو مأمور و خط سبز تو همانند حواله است. (جاری شدن اشک عاشق از زیبابی و جمال معشوق)
-
وخط سبز چیه؟Sara_R
نیومده میخوایین منِ بدبخت رو اخراج کنین؟:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
بعد عمری اگه ندونم تهِ این بیتا میخواد کار به کجا بکشه دیگه وای به حالم...:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
Sara_R
نیومده میخوایین منِ بدبخت رو اخراج کنین؟:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
بعد عمری اگه ندونم تهِ این بیتا میخواد کار به کجا بکشه دیگه وای به حالم...:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:معمار ویران
شما قبلا تو انجمن بودید؟
یا تازه اومدید؟
آشنا به نظر میاید😁 -
معمار ویران
شما قبلا تو انجمن بودید؟
یا تازه اومدید؟
آشنا به نظر میاید😁Sara_R
اومدیم چارتا سوال ملت جواب بدیم ثواب کنیم
الان میخوان به جرم فیک بودن گزارش بدن :| :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
Sara_R
اومدیم چارتا سوال ملت جواب بدیم ثواب کنیم
الان میخوان به جرم فیک بودن گزارش بدن :| :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:معمار ویران اصن با این حرف آشناترشدید😂
نه من چیکا به شما دارم ک گزارش بدم😁👌خو حالا من از کجا تشبیهاشو بفهمم:۱
-
وخط سبز چیه؟ -
Sara_R
خط، خط سبز، یا خط صورت:
موهای ظریفی که در نوجوانی و جوانی دور صورت رشد میکنه (به دلایل علمی و هورمونی که آشنایید!) و مورد توجه صاحب نظران بوده که باعث زیبایی بیشتر معشوق میشه.@amin-forouzan ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on