تشبیه
-
معمار ویران الگو
Sara_R
سراسری یا تالیفی؟ -
Sara_R
سراسری یا تالیفی؟معمار ویران قلم چی ۹۵
-
معمار ویران قلم چی ۹۵
- اشکهای چون سیمِ (نقره) من از آن جاری است که لبان تو مأمور و خط سبز تو همانند حواله است. (جاری شدن اشک عاشق از زیبابی و جمال معشوق)
منبع: سایت کانون
- اشکهای چون سیمِ (نقره) من از آن جاری است که لبان تو مأمور و خط سبز تو همانند حواله است. (جاری شدن اشک عاشق از زیبابی و جمال معشوق)
-
منبع: سایت کانون
معمار ویران یعنی چی لبان تو مامورند؟
وخط سبز چیه؟ - اشکهای چون سیمِ (نقره) من از آن جاری است که لبان تو مأمور و خط سبز تو همانند حواله است. (جاری شدن اشک عاشق از زیبابی و جمال معشوق)
-
وخط سبز چیه؟Sara_R
نیومده میخوایین منِ بدبخت رو اخراج کنین؟:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
بعد عمری اگه ندونم تهِ این بیتا میخواد کار به کجا بکشه دیگه وای به حالم...:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
Sara_R
نیومده میخوایین منِ بدبخت رو اخراج کنین؟:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
بعد عمری اگه ندونم تهِ این بیتا میخواد کار به کجا بکشه دیگه وای به حالم...:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:معمار ویران
شما قبلا تو انجمن بودید؟
یا تازه اومدید؟
آشنا به نظر میاید😁 -
معمار ویران
شما قبلا تو انجمن بودید؟
یا تازه اومدید؟
آشنا به نظر میاید😁Sara_R
اومدیم چارتا سوال ملت جواب بدیم ثواب کنیم
الان میخوان به جرم فیک بودن گزارش بدن :| :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
Sara_R
اومدیم چارتا سوال ملت جواب بدیم ثواب کنیم
الان میخوان به جرم فیک بودن گزارش بدن :| :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:معمار ویران اصن با این حرف آشناترشدید😂
نه من چیکا به شما دارم ک گزارش بدم😁👌خو حالا من از کجا تشبیهاشو بفهمم:۱
-
وخط سبز چیه؟ -
Sara_R
خط، خط سبز، یا خط صورت:
موهای ظریفی که در نوجوانی و جوانی دور صورت رشد میکنه (به دلایل علمی و هورمونی که آشنایید!) و مورد توجه صاحب نظران بوده که باعث زیبایی بیشتر معشوق میشه.@amin-forouzan ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on