شیمی صفر والسلام
-
سلام
(دوازدهم ریاضی هستم)
الحمدلله همه دروس رو تا اینجا طبق برنامه آزمون ها اومدم جلو به جز شیمیو شیمی الان در حد مدرسه بلدم و این یعنی حدودا هیچی
دوستان راهنمایی یا تجربه ای اگر در این زمینه دارید کمک کنید که با این درس چی کنم
دانش-آموزان-آلاء ریاضیا -
سلام
(دوازدهم ریاضی هستم)
الحمدلله همه دروس رو تا اینجا طبق برنامه آزمون ها اومدم جلو به جز شیمیو شیمی الان در حد مدرسه بلدم و این یعنی حدودا هیچی
دوستان راهنمایی یا تجربه ای اگر در این زمینه دارید کمک کنید که با این درس چی کنم
سلام
(دوازدهم ریاضی هستم)
سلام
وقتتون بخیر
بهترین استاد شیمی الا کیه
من فارغ التحصیل علوم انسانی هستم
و به استادی نیاز دارم که از صفر صفر درس بده
لطفا کمکم کنید -
سلام
وقتتون بخیر
بهترین استاد شیمی الا کیه
من فارغ التحصیل علوم انسانی هستم
و به استادی نیاز دارم که از صفر صفر درس بده
لطفا کمکم کنیدسیدیعقوب منصوری سلام
استاد پویان نظر و گودرزی -
سیدیعقوب منصوری سلام
استاد پویان نظر و گودرزی@zahra-zahraii
-
سلام
(دوازدهم ریاضی هستم)
دانش-آموزان-آلاء ریاضیاmohammadhosein Bahadori سلام
اول رو متن کتاب تسلط پیدا کنین و بعد حتما تست زیاد با تحلیل انجام بدین -
@zahra-zahraii
سیدیعقوب منصوری بله؟
-
سیدیعقوب منصوری بله؟
@zahra-zahraii
پویان نظر جزوه نداره -
@zahra-zahraii
پویان نظر جزوه ندارهسیدیعقوب منصوری در راه ابریشم فکر کنم دارن
اگرم ندارن میتونین از فیلم ها خودتون جزوه بنویسین -
سیدیعقوب منصوری در راه ابریشم فکر کنم دارن
اگرم ندارن میتونین از فیلم ها خودتون جزوه بنویسین@zahra-zahraii حجمش خیلی زیاده متاسفانه
-
سلام
(دوازدهم ریاضی هستم)
دانش-آموزان-آلاء ریاضیاmohammadhosein Bahadori منم اوضام همینه ...دهم دبیر خوب نداشتم برای همین پایه ی شیمیم ضعیف شد و همش ترس از شیمی داشتم که برم سرش و بخونم برای همین اصلا خوب یاد نگرفتم شیمی رو