سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
ریاضی دردسرمن
-
صالحی در ریاضی دردسرمن گفته است:
من رشتم ریاضیه و تا چند وقت پیش کلا قصد ادامه تحصیل نداشتم ولی الان میخوام برای کنکور ۹۷ بخونم . تابستونمم که رفت و هیجکاری نکردم . ریاضی پایه خیلی ضعیفه بخاطر همین تو کللل دروس ریاضی (حسابان و .. ) مشکل دارم . ریاضیات پایه خیلی سبز دارم هیچی یک درصد میفهمم . امسالم دانش اموزم . بنظرتون امیدی هست؟
میشه کلا ریاضی رو گذاشت کنار؟علیک سلام
شما رشته تون ریاضیه و مهمترین درستون هم همین ریاضیه! بنظرم با بچه های ریاضی مشورت کنید خیلی بهتره !
@dr-sobhan - moein - @mahdis127 و بقیه بچه ها که انصافاً توی درس ریاضی به معنی واقعی کلمه شاخ هستن ! -
صالحی اگه میخواین ریاضیو کنار بذارین پس بفرمایین کنکور انسانی شرکت کنین ،دوست عزیز شما اسم کنکوری که میخوای بدی ریاضیه ،اسمش روشه ،ریاضییش تو کنکور 55 سواله و ضریب 12 داره به زبان ساده شما تو کنکور ریاضی اگه 6 تا تست عربی درست بزنین و 1 تست ریاضی درست بزنین ،ارزشش باهم برابری میکنه ، اگه ریاضیتون اصلا درحدی نیست که بتونین تا کنکور به حداقل 30 درصد (سطح کنکور) برسونینش پیشنهاد میکنم کنکور شرک ت نکنین
-
البته من نمی دونم به طور دقیق وضعیت ریاضیتون چیه ،ولی اگر پایه ضعیفی دارید نباید از خیلی سبز شروع کنید ،چون با تستای چالشی زیادی مواجه میشین که قادر به حل کردنش نیستین و بیشتر شمارو زده میکنه از خوندن ریاضی صالحی
-
@mahdis127 میدونید مشکل من اینه که سر کلاسا نبودم بخاطر این دیگ یه ذره امیدم به خودم ندارم وگرنه خنگ نیستم و درسمم بد نیست .چون تا حالا هم شرو نکردم خیلی استرس دارم . من خیلی شرایطم محدوده وفقط امسال وقت دارم . بخاطر همین اونطوری نا امید کننده حرف زدم . و واقعا سردرگمم
-
خوب شما اگه میخوای برای ریاضی وقت بذاری من پیشنهاد میکنم کتاب امارو مدل سازی رو بخونی که کتاب خیلی راحتیه و کافیه شما یه کتاب داشته باشی با درسنامه مثل گاج. راحت میتونی خیلی سریع جمش کنی ،2 الی 3 تا تست ازش میاد که فقط یکیش محاسبات داره و بقیش راحتن ، و شروع کنی به خوندن ریاضی 2 البته اکثر بخشای ریاضی 2 تو سالای بعد تکرار میشن فصل اولش که خیلی راحته (دنباله حسابی و هندسی ) شما یه دور از رو جزوه بخونی میفهمی ،تستاشم سادست ،فصل 2 ریاضی 2 ام تابع است که تو حسابان تکرار میشه ،تابع خیلی گسترده است میتونید از تدریس فیلمای موجود تو سایت واسه تابع استفاده کنید ،مثلثات هم بخش نسبتا سختی تو ریاضی محسوب میشه ،خیلیا میگن کنارش بذاریم ولی اگه مثلثات نخونی خیلی از سوالای حد و مشتقو نمی تونی جواب بدی ،بنابراین حداقل یه درو مثلثات بخون ،درحدی که بدونی داستان چیه ، بعد توابع نمایی و لگاریتمی هم بخشیه که فقط تو ریاضی 2 هست ولی خیلی سخت نیست میتونید با فیلمای اموزشی کامل یادبگیرید ،بخش ترکیبیات بنی انالیزترکیبی و احتمال و اینارو اگه علاقه یا توانشو دارید بخونید اگر نه وقتتونو تلف نکنید ،از حسابان فصل اولشو بخونین معادلات و نامعادلات پایه ی حل خیلی از سوالات تو ریاضی ان ،فصل 2 حسابان کمی سخته بستگی به خودتون داره ،فصل 3 اش که مثلثاته و انصافا هم خیلی راحت نیست ولی بهتون که گفتم بخونین به نفعتونه ،بعدشم حده که بحث راحتیه قوانین مشخصی داره با اونا همه سوالا حل میشه ،بحث بعدی مشتقه البته مشتق حسابان مشتق راحتیه میشه یاد گرفت
-
@mahdis127 و بعدش میرسه به دیفرانسیل خیلیا میگن دنباله ها تو دیفرانسیل سخته هرچند استاد ثابتی فیلماشون تو سایت هست خوب توضیح دادن ،البته من استفاده نکردم زیاد ولی کارشون خوبه ،و کلا دیفرانسیل سخت ترین ریاضی که تو دبیرستان باهاش برخورد داری که تقریبا 14 تست تو کنکور داره (مستقل) اگر کنار گذاشته بشه ضرر میکنی ،اگه میخوای بخونی از فیلمای اقای ثابتی استفاده کن
-
@mahdis127 بله شما درست میگین . من چون وارد نیستم اصلا وتا حالا اصلا به کنکور فکر نکردم خیلی برام سخته .. اصن با تست و ازمون و اینا غریه ام ..
ولی خب با کلی اصرار خانواده یه موقعیت در اختیارم گذاشتن چند تا کتاب گرفتن . تلاشمو میکنم ببینم چی میشه . -
@mahdis127 در ریاضی دردسرمن گفته است:
خوب شما اگه میخوای برای ریاضی وقت بذاری من پیشنهاد میکنم کتاب امارو مدل سازی رو بخونی که کتاب خیلی راحتیه و کافیه شما یه کتاب داشته باشی با درسنامه مثل گاج. راحت میتونی خیلی سریع جمش کنی ،2 الی 3 تا تست ازش میاد که فقط یکیش محاسبات داره و بقیش راحتن ، و شروع کنی به خوندن ریاضی 2 البته اکثر بخشای ریاضی 2 تو سالای بعد تکرار میشن فصل اولش که خیلی راحته (دنباله حسابی و هندسی ) شما یه دور از رو جزوه بخونی میفهمی ،تستاشم سادست ،فصل 2 ریاضی 2 ام تابع است که تو حسابان تکرار میشه ،تابع خیلی گسترده است میتونید از تدریس فیلمای موجود تو سایت واسه تابع استفاده کنید ،مثلثات هم بخش نسبتا سختی تو ریاضی محسوب میشه ،خیلیا میگن کنارش بذاریم ولی اگه مثلثات نخونی خیلی از سوالای حد و مشتقو نمی تونی جواب بدی ،بنابراین حداقل یه درو مثلثات بخون ،درحدی که بدونی داستان چیه ، بعد توابع نمایی و لگاریتمی هم بخشیه که فقط تو ریاضی 2 هست ولی خیلی سخت نیست میتونید با فیلمای اموزشی کامل یادبگیرید ،بخش ترکیبیات بنی انالیزترکیبی و احتمال و اینارو اگه علاقه یا توانشو دارید بخونید اگر نه وقتتونو تلف نکنید ،از حسابان فصل اولشو بخونین معادلات و نامعادلات پایه ی حل خیلی از سوالات تو ریاضی ان ،فصل 2 حسابان کمی سخته بستگی به خودتون داره ،فصل 3 اش که مثلثاته و انصافا هم خیلی راحت نیست ولی بهتون که گفتم بخونین به نفعتونه ،بعدشم حده که بحث راحتیه قوانین مشخصی داره با اونا همه سوالا حل میشه ،بحث بعدی مشتقه البته مشتق حسابان مشتق راحتیه میشه یاد گرفت
خیلی توضیحات خوبی بود
-
@mahdis127 در ریاضی دردسرمن گفته است:
صالحی خواهش میکنم امیدوارم مفید باشه درحد توانم گفتم ،البته بازم بستگی به خودتون باشه اگه به من باشه میگم هیچیو کنار نزارین ،تو کنکور سراسری نباید یه تستم از دست داد
با اجازه میخوام با این موضوع مخالفت کنم ! کنار گذاشتن بعضی بخش ها باعث تسلط رو بقیه بخشا میشه ! یعنی الان وقتی ک لازمه شما روی نظریه اعداد مسلط بشی نمیشه بجاش کلی تست دیگه رو مسلط شد ؟
-
@dr-sobhan به نظر من تو رشته ما تو درس ریاضی هرمبحثو حداقل یه بار باید خوند ،یه چیزی چن وقت پیش شنیده میگفتن خیلی از بچه ها میان هندسه رو تو کنکور کنار میزارن تو چن سال اخیر تو تستای هندسه ای که دادن حداقل نصفش سوالای ساده ای بودن و با به خط حل میشدن ولی خیلیا نزدن ،چرا ؟ چون کلا نخونده بودن و طراحای کنکور میان به جاش اون بخشایی که همه میخوننو سخت میکنن ، در ضمن از اونجایی که بسیاری از مطالب ریاضی پیوسته ان کنار گذاشتن یک فصل ممکنه یادگیری بقیه فصلارو هم ناقص کنه
-
خاتون در ریاضی دردسرمن گفته است:
سلام دوستان من ریاضیم خیلی ضعیفه میشه بگید از فیلم کدوم استاد و چه کتاب تستی استفاده کنم مهروماه دارم ولی هیچی نمیفهمم آبی کانونم دارم کلن نمیدونم ریاضی چیکار کنم رشتم تجربیه
سلام من شنیدم تخته سیاه درسنامه خوبی داره یکی از دوستام میگفت مثلا یکی از درسنامه های احتمالش حدودا ۱۰۰ تا مثال حل شده.
خوندن ریاضی فقط درسنامه نیست مثالم هست مثال های زیادی حل کنید. اینم بگم قبح این درس رو در خودتون بشکنید.سوالی بود در خدمتم. موفق باشید.