نتایج نهایی کنکور 96
-
reza213
ما تهران نیستیم.بخاطرهمین بابام هنوز وقت نکرده بره اقدامم نکردیم! اما دوستام رفتن کارتوگرفتن سهمیه هم گرفتن -
reza213
ما تهران نیستیم.بخاطرهمین بابام هنوز وقت نکرده بره اقدامم نکردیم! اما دوستام رفتن کارتوگرفتن سهمیه هم گرفتن@fatemehgh-t
اصلا لازم به انجام این کار ها نیست اگه کمی جستجو و پرسش میکردید خیلی راحت تر میتونستید کارت رو بگیرید:
-
@fatemehgh-t
اصلا لازم به انجام این کار ها نیست اگه کمی جستجو و پرسش میکردید خیلی راحت تر میتونستید کارت رو بگیرید:
mohammadhassan
به هرحال باید بریم اونجامدارک بدیم دیگه:/ -
mohammadhassan
به هرحال باید بریم اونجامدارک بدیم دیگه:/@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
به هرحال باید بریم اونجامدارک بدیم دیگه:/بله ولی خیلی راحت تر شده. اگه بخواین برین اونجایی که گفته قطعا دوره ولی پست الان دیگه نزدیک خونه هرکسی هست. کار 30 دقیقه هم نیست.
-
@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
به هرحال باید بریم اونجامدارک بدیم دیگه:/بله ولی خیلی راحت تر شده. اگه بخواین برین اونجایی که گفته قطعا دوره ولی پست الان دیگه نزدیک خونه هرکسی هست. کار 30 دقیقه هم نیست.
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
بابام بره پست مدارکشو بده؟؟؟؟؟؟؟
ا -
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
ا@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
امعلومه عکس رو فرستادم نخوندید
شماره دوم که تو عکس دورش کادر قرمز کشیدم رو بخونید میفهمید -
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
ا@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
ا2 راه وجود داره برای گرفتن کارت ایثار. یا به آخرین یگانی که کارت پایان خدمت فرستادن مراجعه کنید یا به نزدیک ترین دفتر پستی . که معلومه پست راحت تره. مدارک هم تو عکس مشخصه میدید براتون پست میکنن.
-
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
ا2 راه وجود داره برای گرفتن کارت ایثار. یا به آخرین یگانی که کارت پایان خدمت فرستادن مراجعه کنید یا به نزدیک ترین دفتر پستی . که معلومه پست راحت تره. مدارک هم تو عکس مشخصه میدید براتون پست میکنن.
mohammadhassan
آره فهمیدم اما اینجوری فک نکنم بشه اخه دوستم رفته بودن خییییییییییییییییییلی سخت یوده
20تامرکز رفته بودن تا کارتو تایید کرده بودن -
mohammadhassan
آره فهمیدم اما اینجوری فک نکنم بشه اخه دوستم رفته بودن خییییییییییییییییییلی سخت یوده
20تامرکز رفته بودن تا کارتو تایید کرده بودن@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
20تامرکز رفته بودن تا کارتو تایید کرده بودندیگه خوددانید من عکس دوم رو از سایت پست برداشتم
عکس اول هم برا سایت نیروی زمینیه
شاید نمیدونستن. بالاخره پرسیدن از دفتر پستی زمان نمیبره که . میبره؟ -
mohammadhassan
20تامرکز رفته بودن تا کارتو تایید کرده بودندیگه خوددانید من عکس دوم رو از سایت پست برداشتم
عکس اول هم برا سایت نیروی زمینیه
شاید نمیدونستن. بالاخره پرسیدن از دفتر پستی زمان نمیبره که . میبره؟mohammadhassan
اخه بابام رفته بود نیرو انتظامی گفته بودن باید بری تهران یه آقایی اونجاهست!!!
اینجور که بوش میاد سهمیه رو برمیدارن اما این بی عدالتیه اگه کنکور 97 سهمیه 5درصدیو بردارن پس96 نباید بود:/ -
سلام. پدر شما یعنی خدمت سربازی یا بخشی از اون رو تو زمان جنگ تو منطقه گذرونده؟
mohammadhassan اره. زمان جنگ بود. ولی مجروح (جانباز) نشده. حالا نمیدونیم برای کارت ایثارگری باید به کجا مراجعه کنیم
-
mohammadhassan اره. زمان جنگ بود. ولی مجروح (جانباز) نشده. حالا نمیدونیم برای کارت ایثارگری باید به کجا مراجعه کنیم
reza213 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
عکس بالا رو اونجاییش که کادر قرمز کشیدم رو بخونید میفهمید
-
reza213 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
عکس بالا رو اونجاییش که کادر قرمز کشیدم رو بخونید میفهمید
mohammadhassan پدرم جزو سپاه بود نه نیرزمینی! حالا بازم پیگیری میکنم از پست. ممنون که مث همیشه اینقد لطف داری
-
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
mohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
بابای من کارت ایثارگری داره : | یعنی من امسال سهمیه داشتم و استفاده نکردم ؟ : | اللللکیییی : |
-
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
بابای من کارت ایثارگری داره : | یعنی من امسال سهمیه داشتم و استفاده نکردم ؟ : | اللللکیییی : |
@dr-sobhan
آره منم خبر نداشتم که میتونم استفاده کنم -
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
@dr-sobhan
سال دیگه کنکور بدین -
@dr-sobhan
آره منم خبر نداشتم که میتونم استفاده کنم@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
آره منم خبر نداشتم که میتونم استفاده کنممن قطعا خودکشی میکنم الان : | شما مطمئنی هر ککسی ک کارت ایثارگری داره باباش سهمیه هم داره ؟ آخه من ازین شانسا نمیخوره بهم
-
@dr-sobhan
سال دیگه کنکور بدین@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
سال دیگه کنکور بدینجدا از شوخی ! من اگه داشته باشم مطمئنن برای کنکور 97 بر میدارنش : )
-
@dr-sobhan
آره منم خبر نداشتم که میتونم استفاده کنممن قطعا خودکشی میکنم الان : | شما مطمئنی هر ککسی ک کارت ایثارگری داره باباش سهمیه هم داره ؟ آخه من ازین شانسا نمیخوره بهم
@dr-sobhan
99درصد دارن شما شرایط سهمیه 5درصدی برای کنکورو تو گوگل جست وجو کن متوجه میشی شاملت میشه یانه:/ -
@dr-sobhan
99درصد دارن شما شرایط سهمیه 5درصدی برای کنکورو تو گوگل جست وجو کن متوجه میشی شاملت میشه یانه:/@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
99درصد دارن شما شرایط سهمیه 5درصدی برای کنکورو تو گوگل جست وجو کن متوجه میشی شاملت میشه یانه:/آخه میگن 6 ماه باید ججبهه داوطلبانه رفته باشه ! پدر من 5 ماه و 3 هفته رفته : | یه هفته کم داره : |