رقابتی
-
Romina 2006 اها اره کوردیه
شب پیوی شادم رو برات میفرستم
چون اینجا نمیتونم اس بدمسوران عبدلی
عه خودتون چی کرد هستین؟اوکی
-
من برای یازدهم هستم بعدشم کنکور
-
-
سوران عبدلی
Romina 2006 اره
-
سوران عبدلی
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
سوران عبدلی چرا منو تگ کردی
-
سوران عبدلی چرا منو تگ کردی
Ali Askari 1
اشتبا کردم بلد نبودم ویرایش بدم -
من برای یازدهم هستم بعدشم کنکور
Ali Askari 1
سلام یازدهم تجربی هستید ؟ -
Ali Askari 1
سلام یازدهم تجربی هستید ؟Sheyda Zafari
سلام
ن دهم -
Romina 2006 پسرم
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@f-seif-0
اسمم به دختر میخوره؟ -
سلام دوستان خوب هستید
من امسال دهمم خیلی امسال برام مهمه و خیلی هم واقعا افت کردم دنبال کسی بودم که باهم رقابتی درس بخونیم که تا عید دهم رو تموم کنیمنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی حالا تا عید کلا سه ماه وقته بعید میدونم بشه نصف درسا رو جمع کرد با برنامه ریزی جلو بدی بهتر نیست؟!
-
@f-seif-0
اسمم به دختر میخوره؟نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی استمو نشنیده بودم تاحالا ولی چون سوری شنیده بودم و اسم دختر بوده فک میکردم دختری :|
-
سوران عبدلی حالا تا عید کلا سه ماه وقته بعید میدونم بشه نصف درسا رو جمع کرد با برنامه ریزی جلو بدی بهتر نیست؟!
@yasin-sheibak
خواستم درسای عمومی و تخصصی رو جمع کنم که عیدو دیگه فقط تست کار کنیم
چکن بعد عید دیگه وقت چندانی برا تست نیس دیگه ترم دو میاد -
سوران عبدلی استمو نشنیده بودم تاحالا ولی چون سوری شنیده بودم و اسم دختر بوده فک میکردم دختری :|
@f-seif-0
اره اسمم کوردیه بخاطر همینه
دیروز رفتم داروخونه ی پیر مرد با زنش نشسته بود هی دستشون سمت من دراز میکردن بعد در گوش هم حرف میزدن
یهو مرده صدام زد گفت ی دیقه میایی گفتم جان گفت با زنم داشتیم در مورد تو صحبت میکردیم اون میگفت تو دختری من میگم پسری
دیگه اصلا مغزم سوت کشید -
@f-seif-0
اره اسمم کوردیه بخاطر همینه
دیروز رفتم داروخونه ی پیر مرد با زنش نشسته بود هی دستشون سمت من دراز میکردن بعد در گوش هم حرف میزدن
یهو مرده صدام زد گفت ی دیقه میایی گفتم جان گفت با زنم داشتیم در مورد تو صحبت میکردیم اون میگفت تو دختری من میگم پسری
دیگه اصلا مغزم سوت کشیدنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی واااااااااااااااای
-
سوران عبدلی حالا تا عید کلا سه ماه وقته بعید میدونم بشه نصف درسا رو جمع کرد با برنامه ریزی جلو بدی بهتر نیست؟!
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ببخشید دوماه وقته اشتباه نوشتم
-
سوران عبدلی واااااااااااااااای
@f-seif-0
ببخشید آبجی شما کتاب اثر مرکب رو خوندید(دارن هاردی) -
@f-seif-0
ببخشید آبجی شما کتاب اثر مرکب رو خوندید(دارن هاردی)نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی اره تا نصفه :|
-
@f-seif-0
ببخشید آبجی شما کتاب اثر مرکب رو خوندید(دارن هاردی)نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی کنکور اجازه نمیده کتابارو کامل بخونم :|
-
سوران عبدلی کنکور اجازه نمیده کتابارو کامل بخونم :|
@f-seif-0
خدایی اثری داشته
چون من خریدم تا ۳۶ رو خوندم دیگه امتحانات شروع شد نتونستم بتونم