رقابتی
-
Ali Askari 1 خب کی میاد ایدیتو ورداره مزاحم بشه آخه
سوران عبدلی
یه بنده خدا -
سوران عبدلی
تا حدودیRomina 2006
اها -
Ali Askari 1
دیدم بپاکینSheyda Zafari می تونین یه اس بدین !¿
-
سوران عبدلی
خب ی چیز دیگه اگه این جوریه که همین جا تو الا گزارش رو می دیم و اینکه چ تستی از چ مبحثی زدیم
برای رفع اشکال م که تایپک می زنیم می پرسیم
همین جا فعلا این جوری رقابت هستش
اگه اعتبار تون به 4k رسید بیاید همین جا پی وی پیام بدید) بهترهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 فکر کنم اینجا پیوی بسته شده!!؟؟ دقیق نمیدونم ولی فکر کنم پیوی نداره!
-
Romina 2006 فکر کنم اینجا پیوی بسته شده!!؟؟ دقیق نمیدونم ولی فکر کنم پیوی نداره!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
داره... -
خب اینا رقابت اشونو شروع کردن
خب رومینا خانوم آیدی شادمو بدم(اینجا باید اعتبار امو۴kباشه تا بتونیم پی وی حرف بزنیم -
خب رومینا خانوم آیدی شادمو بدم(اینجا باید اعتبار امو۴kباشه تا بتونیم پی وی حرف بزنیمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی
شماهم همراه بشید باهاشون -
سوران عبدلی
شماهم همراه بشید باهاشونgomnam gharib 0 یازدهم ان
-
gomnam gharib 0 یازدهم ان
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی
دهمم داره -
@yasin-sheibak
ببخشید داداشی چی رو؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 میگم چرا شرکت نمیکنی میگی نمیدونم!! قرار بود تو تاپیک ساعت مطالعه هم وارد کنی تا حد امکان
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی
فکرکنم ۴ تا دهمی گزارش میدن -
gomnam gharib 0 میگم چرا شرکت نمیکنی میگی نمیدونم!! قرار بود تو تاپیک ساعت مطالعه هم وارد کنی تا حد امکان
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
جان هرکی دوست داری بعد امتحانات الان کلا در وضعیت خیلی خوبی نیستم -
Ali Askari 1
دیدم بپاکین -
خب رومینا خانوم آیدی شادمو بدم(اینجا باید اعتبار امو۴kباشه تا بتونیم پی وی حرف بزنیمسوران عبدلی
فعلا نمی دونم
بزار همینجا گزارش رو می دیم
تو گزارش کار دهمی ها
بقیه هم هستند -
سوران عبدلی
فعلا نمی دونم
بزار همینجا گزارش رو می دیم
تو گزارش کار دهمی ها
بقیه هم هستندRomina 2006
باش -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی من چرا فامیلت رو عبدل اللهی خوندم؟
-
سوران عبدلی من چرا فامیلت رو عبدل اللهی خوندم؟
@yasin-sheibak
داداش خدا شفا بده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه ادرس تاپیک ساعت مطالعه دهمیا رو بدین؟
و تاپیکی که توش رتبه بندی میشیم -
@yasin-sheibak
داره...نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 عه!!
-
@yasin-sheibak
جان هرکی دوست داری بعد امتحانات الان کلا در وضعیت خیلی خوبی نیستمgomnam gharib 0
الان همه اینجوری هستم
ماهم بعد امتحانات شروع می کنیم