رقابتی
-
Romina 2006 ساعت مطالعته بعد از امتحانات دیگه درسته؟!!
سوران عبدلی gomnam gharib 0دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
از فردا -
سوران عبدلی
سلام لزوما نیاز نیست دهمتونو تا عید جمع کنین چون ممکن نیست اگرم باشه فقط ماست مالی کردنشه
اگر تشریحی ترم اولو جمع کردین تا عید تستاشو بزنین ولی اگه تشریحی رو جمع نکردین تا عید تشریحی ترم اولو ببندین توی عید تستاش بعد از عیدم ترم دوم تابستون هم تستاش.به نفعتونه اگر کمال گرایی دارین از امسال سعی کنین درستش کنین.
این صرفا نظر من بود به عنوان کسی که این سالو گذروندمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
مهرسا جان من ریحانه ام اون نام کاربریم برباد فنا رفت -
@yasin-sheibak اره
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 حله
-
Romina 2006 حله
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
اقاااا از فردا دیگه -
@yasin-sheibak اره
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 فیزیک هم گیر کردی تاپیک بزن کمکت میکنه
-
Romina 2006 فیزیک هم گیر کردی تاپیک بزن کمکت میکنه
@yasin-sheibak
حتما -
@yasin-sheibak
اقاااا از فردا دیگهgomnam gharib 0
برا من فرق نداره -
Mehrsa 14
مهرسا جان من ریحانه ام اون نام کاربریم برباد فنا رفتنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0
عهه سلام🤍 چرا..
بسیج شیم لایکت کنیم بیای تودلی..بی تو صفا ندارهه
(نه که همش اونجام..)
البته رفع اسپم: تاپیکای گزارش مطالعه آلاخونه هم مناسبن -
@yasin-sheibak
اقاااا از فردا دیگهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهgomnam gharib 0 ابجی جانم من برای شیمی امتحان شنبه زیاد میخونم برا عربی کم نواسان زیاد داره بعد امتحانات با یک برنامه درست با ساعت مطالعه خوب میخونیم
-
gomnam gharib 0
عهه سلام🤍 چرا..
(نه که همش اونجام..)
البته رفع اسپم: تاپیکای گزارش مطالعه آلاخونه هم مناسبندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
تو دیدگاه هام ببین چرا
فقط خاک برسرم که خودمو اونجوری دادم برباد فنا -
gomnam gharib 0 ابجی جانم من برای شیمی امتحان شنبه زیاد میخونم برا عربی کم نواسان زیاد داره بعد امتحانات با یک برنامه درست با ساعت مطالعه خوب میخونیم
@yasin-sheibak
ارع من برا فیزیک تا ۱۶/۱۷ ساعت می ره
قطعا -
gomnam gharib 0 ابجی جانم من برای شیمی امتحان شنبه زیاد میخونم برا عربی کم نواسان زیاد داره بعد امتحانات با یک برنامه درست با ساعت مطالعه خوب میخونیم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
هی میگم خدایا داداشم چیه -
@yasin-sheibak
هی میگم خدایا داداشم چیهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 با سوران اشتب گرفتم
-
gomnam gharib 0
عهه سلام🤍 چرا..
(نه که همش اونجام..)
البته رفع اسپم: تاپیکای گزارش مطالعه آلاخونه هم مناسبندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
بقیه رو بسیج کن خواهرم -
@yasin-sheibak
شیمی م خداروشکر عالیه
نمونه سوال سخت م دارم
کمک خواستی بگو -
Mehrsa 14
تو دیدگاه هام ببین چرا
فقط خاک برسرم که خودمو اونجوری دادم برباد فنانوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0
ای بابا دور از جون حالا اشکال نداره میشناسنت همه لایکت میکنیم برمیگردی -
gomnam gharib 0 با سوران اشتب گرفتم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
-
gomnam gharib 0
ای بابا دور از جون حالا اشکال نداره میشناسنت همه لایکت میکنیم برمیگردیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
فکرنکنم -
@yasin-sheibak
ارع من برا فیزیک تا ۱۶/۱۷ ساعت می ره
قطعانوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 خوب دیه منم همینو میگم
-
@yasin-sheibak
شیمی م خداروشکر عالیه
نمونه سوال سخت م دارم
کمک خواستی بگونوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 چشم فیزیک هم کمک خواستی در خدمتیم مسئله ایی