سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
شغل مورد علاقه؟
-
سلام دوستای عزیزم من یه مشکلی دارم اونم اینه که نمیدونم چی میخوام و اصلا نمیدونم دوست دارم در اینده چه شغلی داشته باشم و باید چه رشته ای برم سردرگمم به خاطر همین هیچ انگیزه ایم ندارم هیچ چیزی ندارم که به خاطرش بخوام شب و روز تلاش کنم رشتم تجربیه از بچگی دوست داشتم دکتر بشم و عاشق دکتر بازی بودم همیشه تست شغل هالند هم دادم و برای همین رشته های پزشکی و دارو مناسب بودم بعدشم رشته های هنری که واقعا توی نقاشی و بازیگری استعداد دارم و عاشق هنرم اما هنر و میتونم در کنار درس هم یاد بگیرم کار به دانشگاه نداره از موقع دهم دوست داشتم دکتر شم اما الان هیچ حسی ندارم اصلا نمیدونم پزشکی و میخوام یا دارو دو شب میگم دارو یه شب دوباره نظرم عوض میشه میگم پزشکی دوباره شب های بعد همینجور واقعا نمیدونم چجوری یه هدف دقیقی مشخص کنم و شروع کنم واقعا تا هدفم مشخص نباشه نمیتونم شروع کنم به حرکت الانم بین پزشکی و دارو موندم هم به تحقیقات دارویی و کشف دارو علاقه دارم همم به کار بالین از طرفیم میگم مردم به پزشک بیشتر احترام میذارن تا داروساز من شغلی و میخوام که بتونم به دیگران کمک کنم و توی دنیا مفید باشم و اصلا هم پول و سختی دروس برام مهم نیست فقط واقعا موندم کدوم و انتخاب کنم انگاری به هردو علاقه دارم هردو رو میخوام نمیدونم چه کنم میشه هردو رو خوند؟شاید مسخره باشه ولی یه مشاور دیدم فارغ التحصیل دندانپزشکی و دانشجوی دارو بود چطور ممکنه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
Bahar Gh سلام یه راهی واسه اینکه بفهمی چه شغلی و چه آینده ای رو دوست داری اینه که ببینی به چه آدمایی علاقه داری و این رو برسی کن و ببین که آدمایی رو که دوست داری اونارو چه شغل و حرفه ای دارن که باعث شده تو جذب اونا بشی و چه شخصیتی و اینا دارن
-
Bahar Gh باید انتخاب کنی .ببین کدومشون بیشتر از اون یکی برات اهمیت دارن.و اولویت هات رو ببین چی ان و براساس اونا انتخاب کن .تو میتونی پزشکی بخونی و درکنارش کلاس بازیگری و یا نقاشی بری اگر هم واقعا علاقه داشته باشی بهشون برات اصلا سختی نداره همه اینا درکنار هم و عشق میکنی تازه
-
Bahar Gh برای دارو سازی سرمایه خوب هم لازمه چون باید حتما داروخونه بزنی تا به درآمد خوب برسی ،ولی خب فقط ۵سال باید درس بخونی.و یه جورایی هم ارتباط با مردم توی این رشته خیلی کمه.
ولی پزشکی ارتباط با مردم خیلی زیاده و آدم توش دیر به درآمد میرسه حدود ۱۱ سال .و کمک کردن به مردم توی رشته پزشکی خیلی بیشتر از داروسازیه. و درسهای به مراتب خیلی زیاد و سخت تری هم نسبت به دارو داره .
حالا باتوجه به اینا راه خودتو انتخاب کن... -
Bahar Gh سلام بنظرم از الان بخای ب انتخاب رشته فک کنی یکم زوده
و مهم تر از همه اینه ک ادم ی رتبه خوبی بیاره ک دستش باز باشه واس انتخاب رشته وگرن مجبوری بر اساس رتبه انتخاب رشته کنی -
Bahar Gh
سلام، آخه عزیز جان شما که هنوز قبول نشدین که میگین کدومو برم...
الان فقط وقت خوندنه، بشین بخون، قبول شو بعد بشین فکر کن و تصمیم بگیر... الان اصلا وقت این حرفا نیست... فکرت رو درگیر موضوعاتی نکن که از درس دور ات کنه....(به این کار شما میگن درگیر حواشی شدن)
اون بنده خدایی که میگی من میشناسمش، اون دندون خوند بعد انصراف داد و رفت الان دارو داره می خونه وگرنه که نمیشه دوتاش رو باهم خوند -
امیر وحدتی نه انصراف نداده فارغ التحصیل شده از دندون و بعد رفته رشته دارو دوتاش و باهم نخونده اول دندون خونده بعد دارو
به احتمال زیاد کنکور مجدد داده ولی بعداً ایا میتونه هردو شغل و داشته باشه؟ -
امیر وحدتی نه انصراف نداده فارغ التحصیل شده از دندون و بعد رفته رشته دارو دوتاش و باهم نخونده اول دندون خونده بعد دارو
به احتمال زیاد کنکور مجدد داده ولی بعداً ایا میتونه هردو شغل و داشته باشه؟ -
امیر وحدتی
ترم ۱۲وسطِ مگ؟همه جا بهش میگن ترم آخر -
@سمیه-صادقلو
خودش که میگه وسطاش ماهم میگیم وسطاش...