-
میدونم خیلی حال میخواد خوندن این سوال...ولی اگه حال داشتید ممنون میشم جواب بدید
املای کدوم واژه ها تو این متن نادرسته(سه تاست،دوتاشو پیدا کردم خودم)
امیر چون از خواب بامدادی بخواست،دوگانه ای بگذارد و بی هیچ علَم و تأثری به بارگاه خویش روی نهاد.در ملک او نه از تضریب و زعارت کینه جویان خبری بودی و نه به غزو با همسایگان دست گشودی.رعیت در ضیعت خود از کِشتۀ ی خویش خوردی و در امن و آسایش به سر بُردی.حقوق مردمان بگزاردی و به مظاهرت ایشان دلگرم بودی. -
سلام
مر خاتم را چه نقص اگر هست/انگشت کهین محل خاتم
یعنی چی؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار -
سلام این دو بیت هم مفهوم هستند؟و معنیشون چی میشه؟
جبهــــة واكــــرده آن دلبــــر آيينــــهروتنــگ بــر طــوطي چــو زنــدان مــيكنــد آيينــه را
بـر دهـان طوطيـان مهـر خموشـي مـيزدم
در نظــر مــيبــود اگــر آيينــه ســيمايي مــرا
-
-
سلام
معنیشونو میدونم
ولی نمیتونم تشخیص بدم تو بیت یا نثر کدوم درسته.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
سلام.مفهوم بیت سوال و گزینه ها چی هست؟(از عرش به فرش رسیدن؟)
و اینکه طفیلی یعنی چی؟
9777796.PNG -
-
IMG_20220626_181610.jpg
سلام میشه اینو تحلیل کنید لطفا
@دانش-آموزان-آلاء -
IMG_20220626_182354.jpg
سلام میشه لطفا اینو تحلیل کنید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
IMG_20220626_182826.jpg
سلام میشه تحلیل کنید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان / ارام نیست آبله پایان شوق را .... / میخواستم بدونم چطور ارام نهاد میشه ؟ ((مگر نهاد بخش جمله نیست که راجبش توضیح میدیم؟ اینجا مگر جمله راجب کسانی که آبله پا هستتد مگر نیست؟))
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوری @راه-ابریشمی-ها-ادبیات @همیار کنکوری -
-
سلام.اگه میشه نظرتون رو واسه تعداد جملات هرکدوم بگید
Capture4524.PNG
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
اری قیده یا شبه جمله؟من به غیر از تو کسی یار نگیرم اری
همت ان است که الا تو نگیرد یاری -
سلام
سعی اگر خضر شود راه طلب سد ره است
رهروی را که نه توفیق رسیدن دارد -
-
-
-
-
IMG_20220623_101549.jpg
سلام دوستان میشه توضیحش بدین؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش آموزان آلاء
مفهوم بیت
-
mahdi shokry دانش آموزان آلاء المپیادیا بچه های ریاضی راه ابریشم راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بر آلایی های عزیز ، میخواستم اگر بیت زیر رو متوجه شدید یه توضیحی بدین.
زمانه گر بزند آتشم به خرمن عمر / بگو بسوز که بر من به برگ کاهی نیست.
@دانش-آموزان-آلاء -
mahdi shokry دانش آموزان آلاء المپیادیا بچه های ریاضی راه ابریشم راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی آخرین ویرایش توسط انجام شده
Elham650 با سلام بله کاملا درست گفتید با اون بیت درس ۶ دوازدهم قرابت داره.
-
mahdi shokry سلام همونطور که دوستان گفتن منظور بی ارزش بودن گذر عمره اما در مورد شخص عاشقه
عاشق از نابود شدن عمرش غمگین نیست.
تا جایی که من میدونم یجورایی با بیت زیر هم مفهومه:
روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست -
واقعا عجیبه شاعر مملکت میگه گذر عمر هیچ ارزشی نداره...
-
mahdi shokry
درست فک کنم -
fatemeh Ma
خب ببین اینجام میگه زندگی من هیچ ارزشی ندارع ینی همون منظورش اینکه گذر عمر هم ارزشی ندارع دیه=/ -
mahdi shokry اگر اشتباه نکنم توی درس ششم اومده بود که منظور کلیش بی ارزشی عمر شاعر در مقابل عشق جاودانه بود ولی در معنایی کلی میشه به همون بی ارزشی زندگی اکتفا کرد
-
mahdi shokry
اصلا یعنی چی گذر عمر مهم نیست؟
چرا برعکس حرف میزنن؟ -
mahdi shokry
من هنوز نفهمیدم
اخه چرا؟ -
gomnam gharib 0 دیوانه کردن ما رو این نویسنده ها
-
fatemeh Ma
اگر کتاب قرابت الگو رو دارید میتونید ببینید . -
mahdi shokry
شاید اشتبا شدع! -
طراح اشتباه گفته فکرکنم
-
mahdi shokry
بسم الله -
fatemeh Ma منم با شما موافقم ولی طراح چیز دیگه ای گفته
-
gomnam gharib 0 منم با شما هم نظر هستم ، ولی پاسخنامه چیز دیگه ای گفته
-
با تشکر از یکا یک شما عزیزان ، ولی به قول آقای یاری ، آناناس
طراح در پاسخ نامه گفته این بیت به گذر عمر و روزگار اشاره دار!! منم مثل شما در تعجب هستم .
-
این پست پاک شده! -
mahdi shokry در مفهوم بیت گفته است:
سلام ب شوما
منم با گمنام غریب موافقم!
اگر روزگار خرمن زندگی مرا به آتش بکشه هیچ مشکلی ندارم و بگذار بسوزدچون این زندگی دو روزه من از پر کاهی هم کم ارزش تر است.
یعنی این که شاعر میگه زندگی من هیچ ارزشی ندارد و آتش زدن به خرمن عمر یعنی نابودی زندگی است. -
mahdi shokry در مفهوم بیت گفته است:
سلام بر آلایی های عزیز ، میخواستم اگر بیت زیر رو متوجه شدید یه توضیحی بدین.
@دانش-آموزان-آلاءسلام وقت شما بخیر
بیت میگه اگر روزگار خرمن زندگی من رو به آتش بکشد. هیچ مشکلی ندارم و بگذار بسوزه زیرا این زندگی دو روزه من از پر کاهی هم کم ارزش تر است.
خرمن زندگی یعنی حاصل زندگی حالا حاصل زندگی منظورش چیه؟ مادیات زندگی مثل خونه ماشین پول ثروت
دراصل شاعر داره بیارزشی زندگی مادّی رو میگه