-
-
سلام وقت همگی بخیر
میشه یه نفر بطور خلاصه یه توضیح در مورد راه ابریشم بده ؟!
اینکه آیا تدریس همه دروس زیست و شیمی و ریاضی دهم و یازدهم و دوازدهم رو داره کامل ؟!یا اینکه ناقصه
و یه نفر میشه در مورد همایشات گدار و تایتان و ...که جدا از راه ابریشم تخصصی ب فروش میرسه هم توضیح بده ؟!
توضیحات داخل سایت برای من کافی نبود واقعا
و ممنون میشم بگید که راه ابریشم همه مباحثش کامله یا نه ؟! -
سلام دوستان خسته نباشید❤🌹
آرش استاد چیذری هنوز نمونه تدریس ازشون نیومده؟!
بچه هایی که خریدید روی پنلتون هست یا هنوز موجود نشده
کسی تیکت نزده ببینه کی قراره بارگزاری بشه😶
اگه اطلاعی دارید من رو هم در جریان بذارید متشکرم ازتون
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-زبان -
جزوه راه ابریشم فیزیک رو میخوام بفروشم از سایت چی بخونم خریدم هنوز بازش نکردم کسی خواست بهم پیام بده
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-همخوانی -
سلام دوستان شبتون بخیر
انشاالله تا به امروز عالی پیشرفته باشین
چاپار چیه؟ یا نحوه استفاده ازش چجوریه؟ از چه بازه زمانی یا از کی باید ازش استفاده کنیم ؟ کسی هم بوده قبلا ازش استفاده کنه ؟ -
سلام خدمت همگی
چاپار ریاضیات رشته ریاضی برای فرسنگ 6 به بعد نمیاد؟؟
-
-
-
سلام
یه سوال داشتم
من یه راه ابریشمی هستم و اگر امسال خدایی نکرده قبول نشدم ، برای سال آینده اگر قصد تهیه راه ابریشم رو داشته باشم دوباره باید تهیه کنم ؟ یا حتی بعد از کنکور و حتی موقع تحصیل در دانشگاه من به راه ابریشمم دسترسی دارم ؟
چون من به خاطر حجم فیلم ها اونها رو دانلود نکردم
M.an
@مدیر-محصول-ابریشم -
-
سلام دوستان کسی اطلاعی داره
دروس عمومی آرش که امسال دارن ضبط میکنن کی شروع میکنن روی سایت قرار دادن
و همینجور اپدیت ها
M.an @دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان راه ابریشم ۱۴۰۲ از اول ضبط میشه ؟؟!!!
M.an -
-
-
-
سلام دوستان کسی اطلاعی داره
دروس عمومی آرش که امسال دارن ضبط میکنن کی شروع میکنن روی سایت قرار دادن
و همینجور اپدیت ها
M.an sohrab @مدیر-محصول-ابریشم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
-
-
-
سلام
كسي ميدونه برنامه هاي جناب ياري براي فيزيك از كي شروع ميشه؟؟!!!!!
تيكت زدم گفتن نميدونيم!!!! وحتي براي مدتش پرسيدم گفتن نميدونيم!!!!!
برنامه فرسنگ شش
-
Shadab Rad دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1401 بچه های تجربی راه ابریشم دوازدهم آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها روزتون بخیر
مگه بودجه بندی قلم چی برای آزمون هشت بهمن کل پایهی دهم نیست؟پس چرا توی برنامهی راه ابریشم این فرسنگش فقط فصل یک شیمی دهم رو گذاشتن؟😐تازه هنوز باقی دروس رو نگاه نکردم که چطوریه 😐💔لطفاً بهم کمک کنین ببینم چه خاکی تو سرم بریزم -
Shadab Rad دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1401 بچه های تجربی راه ابریشم دوازدهم آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hoosein Havaeji اوکی مرسی
-
Hoosein Havaeji دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی بچه های ریاضی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط Hoosein Havaeji انجام شده
Shadab Rad طبیعیه،منم متوجه نشدم😂،ولی پیشنهاد میکنم از مجموعه مشاوره نظام قدیم روش برنامه ریزیXرو که اقای امینی راد گفتن ببینید.دوره (مشاوره من کنکوری) هم که برا نظام جدیده و تازه ضبط شده خوبه.
-
Hoosein Havaeji من واقعا نمیتونم بفهمم چطوری پیش میره برنامه
-
امیرحسین حاجی پور چطور با این برنامه هم درسای مدرسه رو پیش ببرم هم دروس دهم رو کامل ببندم
🤦🏻♀ -
Hoosein Havaeji دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی بچه های ریاضی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.دیگه حداقل از دو فرسنگ پیش باید متوجه شده باشید که،باید کلا خودتون برنامه بریزید.طبیعتا برنامه راه ابریشم یک هدف و مهندسی مخصوص خودش داره که در اخر سر همه درسا جم بشن. اما چون ما نمی دونیم چی هست، وقتی عقب میفتیم نمیتونیم اولویت هارو تشخیص بدیم(که ای کاش توضیحاتی با حزئیات میدادن که ما بفهمیم چی به چی هست)
-
Shadab Rad منظورم از برنامه خودم همینقدر ساده هست :
شنبه که دیروز بود : فیزیک، ریاضی، آخر شب یه عمومی
امروز : ریاضی، شیمی یه عمومی
فردا هم به همین روال
چیز عجیب غریبی نیست -
امیرحسین حاجی پور 😐💔شما خودت برنامه داری من چه کنم که هیچی به هیچی برنامه ریزی هم نمیتونم کنم اصلا
-
mohammadhosein Bahadori مرسی ولی من برنامه ریزی اصلا بلد نیستم واقعیتش😑
-
دیروز بعد اینکه برنامه این آزمون قلمچی الا رو پرینت گرفتم به این نتیجه رسیدم که باید با برنامه خودم برم جلو :|
-
سلام پیشنهادم اینه که خودت برنامه بریزی