مهلت تخفیف های آلا تا کی هست؟؟؟
-
میخوام بدونم تا کی وقت دارم که بخرم؟
و نظرتون رو درباره راه ابریشم ادبیات و دینی بگید لطفاً -
Z zahra bagherzadeh 2 marked this topic as a question on
-
-
@M-an
-
سلام اگه میخوای بخری و تهیه کنی هم میتونی اینجا بخری هم جاهای دیگه چیز هایی که اینجا هست فیلم و کتاب های موئثرین خوب توضیح میدن
-
من خودم امتحان کردم برا من که مفید بوده حالا میل خودته میخوای بخری یا نه
-
و نظرتون رو درباره راه ابریشم ادبیات و دینی بگید لطفاًzahra bagherzadeh 2 سلام، تخفیفات حداکثر تا15 بهمن هستش حالا می خوای خودت تیکت بزن بپرس ازشون
من هم فارسی و هم دینی رو دارم، نصف کل فارسی کنکور تو پیله اومده و تو فرسنگها تا شده تست حل کردن(خیلی خوبه), در مورد دینی هم من چون حفظیاتم خوب نیست زود یادم میره، چون همه نکات ریز درشت توش گفته شده، بدون مبالغه روی واو به واو کلمات مانور داده آلای رضایی بقا
-
zahra bagherzadeh 2 سلام، تخفیفات حداکثر تا15 بهمن هستش حالا می خوای خودت تیکت بزن بپرس ازشون
من هم فارسی و هم دینی رو دارم، نصف کل فارسی کنکور تو پیله اومده و تو فرسنگها تا شده تست حل کردن(خیلی خوبه), در مورد دینی هم من چون حفظیاتم خوب نیست زود یادم میره، چون همه نکات ریز درشت توش گفته شده، بدون مبالغه روی واو به واو کلمات مانور داده آلای رضایی بقا
MAHYAR haddad سلام ادبیات چطور بوده؟ توضیح میدی یکم میخوام بخرم. موضوعی هست یا درس به درس. مثلا به برنامه آزمون ها میشه رسید باهاش و اینکه حجمش چقدره
-
و نظرتون رو درباره راه ابریشم ادبیات و دینی بگید لطفاًzahra bagherzadeh 2 ادبیات به نظرم دکتر یکتا بهتره