تست ۸
-
بعد از ۲ سال بازگشت من به رفع اشکال
فکر کنم این از اون سوالایی هست که صورت سوال رو باید با قسمت آخر گزینه ها چک کنیم
ممکنه اینجا گزینه ای خط بخوره کامل و اصلا نیازی به مقایسه نباشه
بعد وارد بحث مقایسه بشیم ببینیم چی میمونه چی میره -
کدام مورد دررابطه با فراوان ترین یاخته های پوششیه سطح مخاط روده باریک انسان به درستی بیان شده است؟
۱-بر خلاف یاخته های کناری دیواره معده،نمیتوانن در تشکیل غدد گوارشی برون ریز نقش داشته باشند.
۲-همانند یاخته های سطح درونی لوله پیچ خورده نزدیک،غشائ چین خورده انها با کلوکز و امینو اسیدها در تماس است
۳-بر خلاف سایر یاختههای پوششی سازندهی مخاط روده باریک بر اثر پروتیین گلوتن ممکن است تخریب شوند.
۴-همانند برخی از یاختههای کبدی با فعالیت خود سبب ریز شدن چربیها در فضای روده باریک میشوند
@تجربباmehranmirzaei در تست ۸ گفته است:
کدام مورد دررابطه با فراوان ترین یاخته های پوششیه سطح مخاط روده باریک انسان به درستی بیان شده است؟
۱-بر خلاف یاخته های کناری دیواره معده،نمیتوانن در تشکیل غدد گوارشی برون ریز نقش داشته باشند.هر دو میتونن البته گفته فراوانترین که تولید کننده ی هورمون سکرتین فکر نمیکنم فراوانترین محسوب شه
۲-همانند یاخته های سطح درونی لوله پیچ خورده نزدیک،غشائ چین خورده انها با کلوکز و امینو اسیدها در تماس است درسته
۳-بر خلاف سایر یاختههای پوششی سازندهی مخاط روده باریک بر اثر پروتیین گلوتن ممکن است تخریب شوند.کتاب گفته یاخته های روده تخریب میشن پس برخلاف غلطه
۴-همانند برخی از یاختههای کبدی با فعالیت خود سبب ریز شدن چربیها در فضای روده باریک میشوند حرکات روده ی باریکه که باعث ریز شدنش میشه ولی سلول پوششی که این وظیفه رو نداره
@تجرببا -
دوستان تحلیلش کنید .
تست مهمیه
تحلیلشو به خودتون میسپرمmehranmirzaei در شکل کتاب غده های روده رو نشون داده که در عمق قرار دارن و یاخته های پوششی هستن
گزینه 2 درسته منظورش ریز پرزه
گزینه 3 یاخته های پوششی در روده که جزو مخاط هستن تخریب میشن بر اثر گلوتن
گزینه 4 انزیم لیپاز چربی هارو میکنه مونومر و برخی یاخته کبد غلطه -
بعد از ۲ سال بازگشت من به رفع اشکال
فکر کنم این از اون سوالایی هست که صورت سوال رو باید با قسمت آخر گزینه ها چک کنیم
ممکنه اینجا گزینه ای خط بخوره کامل و اصلا نیازی به مقایسه نباشه
بعد وارد بحث مقایسه بشیم ببینیم چی میمونه چی میرهmaryam111 ماشالله
-
mehranmirzaei در شکل کتاب غده های روده رو نشون داده که در عمق قرار دارن و یاخته های پوششی هستن
گزینه 2 درسته منظورش ریز پرزه
گزینه 3 یاخته های پوششی در روده که جزو مخاط هستن تخریب میشن بر اثر گلوتن
گزینه 4 انزیم لیپاز چربی هارو میکنه مونومر و برخی یاخته کبد غلطهzahra maleki گفته پوششی سطح مخاط روده بعید میدونم غده رو شامل بشه!!
-
zahra maleki گفته پوششی سطح مخاط روده بعید میدونم غده رو شامل بشه!!
@yasin-sheibak برو تو شکل نگاه کن کتاب مشخص نکرده ولی نو کتاب تستا گفتن
-
۱-بر خلاف یاخته های کناری دیواره معده،نمیتوانن در تشکیل غدد گوارشی برون ریز نقش داشته باشند.
۲-همانند یاخته های سطح درونی لوله پیچ خورده نزدیک،غشائ چین خورده انها با کلوکز و امینو اسیدها در تماس است
۳-بر خلاف سایر یاختههای پوششی سازندهی مخاط روده باریک بر اثر پروتیین گلوتن ممکن است تخریب شوند.
۴-همانند برخی از یاختههای کبدی با فعالیت خود سبب ریز شدن چربیها در فضای روده باریک میشوند
@تجربباmehranmirzaei یاخته ای پوششی هم شامل ریز پرز ها میشه خوب باید ببینیم کدوم گزینه به ریزپرز ها میخوره
-
@تجربباmehranmirzaei استاد درست گفتم ؟
-
@yasin-sheibak برو تو شکل نگاه کن کتاب مشخص نکرده ولی نو کتاب تستا گفتن
zahra maleki خب فراوان ترین یاخته میشه همون یاخته های پوششی درسته که میشه ریز پرز
-
zahra maleki خب فراوان ترین یاخته میشه همون یاخته های پوششی درسته که میشه ریز پرز
@yasin-sheibak منم گفتم 2 درسته تو کدومو میگی؟
-
@تجربباmehranmirzaei هر چی فکر میکنم هم ۲ درسته هم ۴
-
mehranmirzaei هر چی فکر میکنم هم ۲ درسته هم ۴
hamed bagheri 0 عاالی
-
@yasin-sheibak منم گفتم 2 درسته تو کدومو میگی؟
zahra maleki من میگم دو چون قسمت اخرش میخوره به کار ریزپرز
-
@تجربباmehranmirzaei مارا از گمراهی نجات ده
-
zahra maleki من میگم دو چون قسمت اخرش میخوره به کار ریزپرز
@yasin-sheibak خب الان بحثمون سر چیه ؟
-
@yasin-sheibak خب الان بحثمون سر چیه ؟
zahra maleki هیچی شکل کتاب رو دیدم رفع شد ابهامم
-
mehranmirzaei مارا از گمراهی نجات ده
zahra maleki گزینه 4 گفته برخی....میتونیم صفرارو درنظر بگیریم که با لیپازش میتونه به روده باریک تاثیر بذاره
-
من الان تا صبح خواب این سوال رو میبینم تهش چی میشه ؟
-
zahra maleki گزینه 4 گفته برخی....میتونیم صفرارو درنظر بگیریم که با لیپازش میتونه به روده باریک تاثیر بذاره
Milad Asgari لیپاز صفرا ؟
-
Milad Asgari خب ارتباطش با ریزپرز ها چیه؟؟ ریز پرز ها جذب رو انجام میدن