تست ۸
-
Milad Asgari طوری نیست بخوابی درست میشه
zahra maleki باشه حتما:/
-
Milad Asgari عه شما هم 1400 بودین میتونم بپرسم رتبه ات چند شد ؟
zahra maleki 30هزار
-
Milad Asgari اها کوچیک منم
@yasin-sheibak شما عزیزین
-
zahra maleki 30هزار
Milad Asgari اهان انشالله که امسال موفق میشین رشته دلخواهتون
-
Milad Asgari اهان انشالله که امسال موفق میشین رشته دلخواهتون
zahra maleki ممنونم،همچنین شما
-
@yasin-sheibak شما عزیزین
Milad Asgari فدای شما
-
zahra maleki ممنونم،همچنین شما
Milad Asgari مرسی
-
mehranmirzaei گزینه دو فکر کنم درست تر هست
@yasin-sheibak آخه گزینه دو هم گفته غشای چین خورده پیچ خورده نزدیک...غشای چین خورده نبود که...ریز پرز داشت اونم
-
@yasin-sheibak آخه گزینه دو هم گفته غشای چین خورده پیچ خورده نزدیک...غشای چین خورده نبود که...ریز پرز داشت اونم
Milad Asgari ریز پرز که غشاش چین خورده هست
-
@yasin-sheibak اره درسته
-
@yasin-sheibak آخه گزینه 4 هم گفته که یاخته های کبد میتونسم غیرمستقیم صفرا رو در نظر بگیریم این درست ولی تو صفرا یه نوع فسفو لیپید لسیتین وجود داره که اون باعث میشه چربی ها گوارش پیدا کنن...موضوع اینحاس که این مطلب مگه از کتاب درسی حذف نشده؟
-
کدام مورد دررابطه با فراوان ترین یاخته های پوششیه سطح مخاط روده باریک انسان به درستی بیان شده است؟
۱-بر خلاف یاخته های کناری دیواره معده،نمیتوانن در تشکیل غدد گوارشی برون ریز نقش داشته باشند.
۲-همانند یاخته های سطح درونی لوله پیچ خورده نزدیک،غشائ چین خورده انها با کلوکز و امینو اسیدها در تماس است
۳-بر خلاف سایر یاختههای پوششی سازندهی مخاط روده باریک بر اثر پروتیین گلوتن ممکن است تخریب شوند.
۴-همانند برخی از یاختههای کبدی با فعالیت خود سبب ریز شدن چربیها در فضای روده باریک میشوند
@تجرببااین پست پاک شده! -
اقااا این سواله تو ازمون بود چهه جالب
-
اقااا این سواله تو ازمون بود چهه جالب
zahra maleki خب جواب کدومشه؟رفته تو مخ من از دیشب
-
کدام مورد دررابطه با فراوان ترین یاخته های پوششیه سطح مخاط روده باریک انسان به درستی بیان شده است؟
۱-بر خلاف یاخته های کناری دیواره معده،نمیتوانن در تشکیل غدد گوارشی برون ریز نقش داشته باشند.
۲-همانند یاخته های سطح درونی لوله پیچ خورده نزدیک،غشائ چین خورده انها با کلوکز و امینو اسیدها در تماس است
۳-بر خلاف سایر یاختههای پوششی سازندهی مخاط روده باریک بر اثر پروتیین گلوتن ممکن است تخریب شوند.
۴-همانند برخی از یاختههای کبدی با فعالیت خود سبب ریز شدن چربیها در فضای روده باریک میشوند
@تجربباmehranmirzaei سوال امروز بود
-
mehranmirzaei سوال امروز بود
@zahra-zahraii پاسخنامه ندادن بهتون
-
@zahra-zahraii پاسخنامه ندادن بهتون
Milad Asgari نه
-
دوستان تحلیلش کنید .
تست مهمیه
تحلیلشو به خودتون میسپرمmehranmirzaei در تست ۸ گفته است:
دوستان تحلیلش کنید .