تغییر رشته از انسانی به تجربی، پایه دهم
-
پایه دهم هستم رشته انسانی تغییر رشته تجربی دارم، چطوری برنامه ریزی کنم؟؟؟؟؟؟
-
Neda Ebrahimi
بشین زیست دهم بخون -
Neda Ebrahimi وای
منی که خودم تجربی بودم هنوز بعضی از درس های ترم اول و مشکل دارم با اینکه خوندم حلا تو که از انسانی میای
شیمی ریاضی زیستفیزیک
کلا از اول بخونی و زمینه ای ازش نداشته باشی:/
خیلی سخته نظری ندارم
باید مشاور برات برنامه بچینه -
Neda Ebrahimi نگران نباشید تابستان و عید و ایام باقی مانده از سال تحصیلی فرصت خوبیست برای جبران طبیعتاً زیست مهم تر است ان را بیشتر بخوانید تا مطمئن باشید تمام میشود بعد ریاضی چون هر سه سال به هم مرتبطند و سپس شیمی و درنهایت فیزیک البته یکی را کامل نخوانید سپس به سراغ بعدی بروید با هم پیش بیرید زیست را بیشتر از بقیه و ریاضی را بیشتر از ان دو و شیمی هم در جایگاه سوم موفق باشید
-
Neda Ebrahimi نگران نباشید تابستان و عید و ایام باقی مانده از سال تحصیلی فرصت خوبیست برای جبران طبیعتاً زیست مهم تر است ان را بیشتر بخوانید تا مطمئن باشید تمام میشود بعد ریاضی چون هر سه سال به هم مرتبطند و سپس شیمی و درنهایت فیزیک البته یکی را کامل نخوانید سپس به سراغ بعدی بروید با هم پیش بیرید زیست را بیشتر از بقیه و ریاضی را بیشتر از ان دو و شیمی هم در جایگاه سوم موفق باشید
-
Neda Ebrahimi سلام
اگه بتونی زیست رو خودت بخونی خوبه و یه کتاب تست درسنامه دار هم داشته باشی
فیزیک هم فکر میکنم که برای ترم دوم تازه فصل سوم رو شروع کرده باشن برای فصل اول چیز خاصی نداره و میتونی خودت بخونی اما برای فصل دوم اگه میتونی خودت متوجه بشی یعنی با آلا پیش بری که خیلی خوبه ولی اگر نه بهتره که کلاس خصوصی بگیری دوسه جلسه تا بتونی برسی برای ریاضی هم اگه بتونی کلاس بگیری خیلی بهتره چون اگه خودت بخوای بخونی سختت میشه
برای شیمی با آلا پیش بری میتونی برسی
با توجه به اینکه عید هم نزدیکه میتونی برسونی خودت رو به شرط اینکه دوست داشته باشی این رشته رو و با علاقه بخونی
موفق باشی