شروع راه ابریشم از بهمن
-
سلام علیکم
آقا من 12 ریاضی هستم، و این پک راه ابریشم را تا امروز تهیه میکنم، ولی الان یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارم اینه که من چطور و از کجا باید این راه را شروع کنم که بتونم درس ها را برسونم؟ لطفا اگه میتونید کمکم کنین -
-
سلام به نظرم قبل خرید به همه جوانب فکر کنید و برنامه تون رو مشخص کنید و اگر به نتیجه رسیدید پک رو بخرید
-
سلام علیکم
آقا من 12 ریاضی هستم، و این پک راه ابریشم را تا امروز تهیه میکنم، ولی الان یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارم اینه که من چطور و از کجا باید این راه را شروع کنم که بتونم درس ها را برسونم؟ لطفا اگه میتونید کمکم کنینحسین مهدوی سلام خوبی منم مثل شمام اما من از اواسط آذر ماه خریدم ببین الان فرسنگ ششم هستیم دروس عمومی و شیمی بیا فرسنگ ششم فیزیک از فرسنگ پنجم که شروع نوسان و موجه حسابان هم کل فرسنگ ششم از اول که پیوستگی هست البته توسیه ای که دارم اگه وقت داری یا ریاضیات فرسنگ 4 رو ببین یا همایش های گدارش رو (فقط درسنامه)
-
سلام علیکم
آقا من 12 ریاضی هستم، و این پک راه ابریشم را تا امروز تهیه میکنم، ولی الان یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارم اینه که من چطور و از کجا باید این راه را شروع کنم که بتونم درس ها را برسونم؟ لطفا اگه میتونید کمکم کنینحسین مهدوی
سلام . منم تازه شروع کردم و چون حجم راه ابریشم برام زیاد بود تصمیم گرفتم درسنامه آرش رو ببینم که نسبت به فیلم های راه ابریشم ، حجم کمتری داره و خلاصه و مفید نکات تستی رو گفته و در کنارش چن تا تست نسبتا خوب حل کرده .
برای تست زنی هم میرم تست های تسلط و آموزشی راه ابریشم رو میزنم .
من وقتی یک فیلم ۳۰ دقیقه درسنامه راه ابریشم رو با یک فیلم ۱۵ دقیقه آرش مقایسه میکنم ، به این نتیجه میرسم که تعداد نکته در فیلم آرش بیشتر هست . (طبیعیه دیگه چون همایش جمع بندی هر ۳سال هست)
اگه خواستین و راحت بودین میتونین اینجوری پیش برین
-
سلام علیکم
آقا من 12 ریاضی هستم، و این پک راه ابریشم را تا امروز تهیه میکنم، ولی الان یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارم اینه که من چطور و از کجا باید این راه را شروع کنم که بتونم درس ها را برسونم؟ لطفا اگه میتونید کمکم کنینحسین مهدوی اگه اشتباه نکنم با خرید پک راه ابریشم ، همایش جمع بندی آرش و گدار اون دروس به صورت رایگان داده میشه
پس نیازی نیس هم راه ابریشم بگیرید و هم آرش -
حسین مهدوی سلام خوبی منم مثل شمام اما من از اواسط آذر ماه خریدم ببین الان فرسنگ ششم هستیم دروس عمومی و شیمی بیا فرسنگ ششم فیزیک از فرسنگ پنجم که شروع نوسان و موجه حسابان هم کل فرسنگ ششم از اول که پیوستگی هست البته توسیه ای که دارم اگه وقت داری یا ریاضیات فرسنگ 4 رو ببین یا همایش های گدارش رو (فقط درسنامه)
محمد جواد شاکری ممنونم، چاپار چطوره؟ یعنی چقدر میشه روش حساب کرد؟
-
محمد جواد شاکری ممنونم، چاپار چطوره؟ یعنی چقدر میشه روش حساب کرد؟
حسین مهدوی ببین فکر نکن که وای چاپار فلان یا بهمان فقط و فقط مرور فرسنگه اگر تو اون فرسنگ صفر باشی واقعا بدردت نمیخوره