سهمیه حافظان قرآن کریم در کنکور 1401
-
سلام دوستان وقتتون بخیر باشه
دوستان حافظان قرآن توی کنکور امسال سهمیه دارن؟ -
دوستان حافظان قرآن توی کنکور امسال سهمیه دارن؟yasaman yazdani سلام برای کنکور کلا سهمیه نداره
-
سلام تا سال ۹۸ به قبل حافظان کل قرآن اگر در امتحان اداره ارشاد که خیلی سخت هست و به قولی مو رو از ماست میکشن و باید کاملا مسلط بود اگر قبول میشدن میتونستن بدون کنکور هردانشگاهی که میخوان برن
ولی از سال ۹۹ خیلی از سهمیه هارو برداشتن مثلا سهمیه روستایی سهمیه حافظان قرآن و...
و فقط همین سهمیه ایثارگران موند -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
ما هچ کدوم همدیگه رو نمیشناسیم و جای همدیگه نیستیم کارمون هم قضاوت کردن بقیه نیست.
خیلی خیلی دوستانه تر میشه در مورد مسایل روز صحبت کرد، بدون قضاوت و متهم کردن، همونطور که تا الان صحبت کردیم و الـــــبته دقت کنید جای این صحبت ها توی بحث آزاده (یکم مدیر بازی دربیارم) -
ما هچ کدوم همدیگه رو نمیشناسیم و جای همدیگه نیستیم کارمون هم قضاوت کردن بقیه نیست.
خیلی خیلی دوستانه تر میشه در مورد مسایل روز صحبت کرد، بدون قضاوت و متهم کردن، همونطور که تا الان صحبت کردیم و الـــــبته دقت کنید جای این صحبت ها توی بحث آزاده (یکم مدیر بازی دربیارم)monirs
خانم مدیر ببخشید -
خیلی خیلی دوستانه تر میشه در مورد مسایل روز صحبت کرد، بدون قضاوت و متهم کردن، همونطور که تا الان صحبت کردیم و الـــــبته دقت کنید جای این صحبت ها توی بحث آزاده (یکم مدیر بازی دربیارم)monirs
ببخشید من یه سوال غیر مرتبط با این تاپیک داشتم
اینجا اگه فایلی از یک بخش کتابی که یک انتشاراتی به رایگان اونو منتشر کرده رو بذاریم خلاف مقررات محسوب میشه؟ و اگه بله چرا؟
رفع اسپم: صلوات بلند ختم کنید :| -
monirs
خانم مدیر ببخشیدRefigh Ashna در سهمیه حافظان قرآن کریم در کنکور 1401 گفته است:
monirs
خانم مدیر ببخشیدخدا یکی، خانم مدیر هم یکی
M.an
-
Refigh Ashna در سهمیه حافظان قرآن کریم در کنکور 1401 گفته است:
monirs
M.an
monirs
جواب منو نمیدید؟ :|||| -
سلام دوستان آلایی عزیز
لطفا بحث تاپیک ها رو به حاشیه نبرید
اینطوری هم دوستتون به جواب سوالش نمیرسه
هم بحث کردن باعث ایجاد تنش و درگیری میشه که همونطور که میدونید خلاف قوانین آلاخونه هست
ممنونم از اینکه ما رو همراهی میکنید، احترام همدیگه رو نگه میدارید و رفتاری در شان یه آلایی نمونه دارید -
Refigh Ashna در سهمیه حافظان قرآن کریم در کنکور 1401 گفته است:
monirs
M.an
monirs
بله
ممنون میشم اگر این پست من رو پاک نکنید
میخواستم بگم که ماهم این بی عدالتی رو قبول داریم میدونیم که ادمه دورو شدن اعم از مسلمون و غیر مسلمون شیعه و غیر شیعه نمیشه به ادما مثل گذشته راحت اعتماد کرد هرکس به فکر خودشه هست همه اینا هست ولی اخرش به این میرسیم که اگر ما از صبح تا غروب اینجا بشینیم بحث کنیم چی میشه؟ درحالی که همون قبول داریم این بی عدالتیارو حتی خیلیامون اصلا انگیزه مون رو از دست دادیم میگیم که خدمت کنیم برای کی؟ خدمت کنیم واسه چی؟ برای چی تو این کشور بمونیم؟ بریم اونور دنیا عشق و حال قدر مارو میدونن
ولی مثلا همین آلا ببینید چقدررر بین ما بچه ها محبوب شده چونکه یک گام بزرگ برداشته در راستای عدالت اموزشی ؛ ما حرف میزنیم از بی عدالتی ولی اخرش مهم عمل ماست اینکه مثلا میریم صف نونوایی اگر نونوا اشناست نگیم فلانی دوتا نون به من بده درحالی که ۱۰ نفرجلوی ما ایستادن
من هم قبول دارم حرفهارو ولی همیشه استثناء هست همیشه تو هر قشری خوب و بد هست قضاوت فقط کار خداست ما وقتی تونستیم خودمون رو اصلاح کنیم یک کار بزرگ کردیم وقتی تونستیم خودمون هم عدالت رو رعایت کنیم یه کار بزرگ کردیم من همیشه واقعا اینو ازته قلب مطکم افتخار میکنم به آلا اینکه میتونست مثل خییلی از موسسه های دیگه پول بگیره برای خدماتش ولی یک گام خیلی بزرگ برداشت برای عدالت اموزشی و اگر فیلمهای سالهای اول رو تو آلا ببینیم مشخصه که از کم شروع کردن ولی ناامید نشدن چون یک هدف بزرگ داشتن -
دوستان حافظان قرآن توی کنکور امسال سهمیه دارن؟اگه سهمیه ای بود که الان سالی ۶۰۰ هزار نفر فقط داوطلب تجربی حافظ قرآن میشدن
-
اگه سهمیه ای بود که الان سالی ۶۰۰ هزار نفر فقط داوطلب تجربی حافظ قرآن میشدن
-
خیلی ممنونم از همه ی دوستانی که پاسخگو بودن
-
Ggsgsx Gdhxx من خودم حافظ قرآن هستم
حافظ کل