ثبت نام ارتش
-
یا اگر قلمچی نه بلاخره یه دونه مشاور پیدا میشه که
اخه یه اینترنتی
یک مشاور یعنی اطراف استانتون پیدا نمیشه سوالتون رو ازشون بپرسیدGharibe Gomnam از هرکسی پرسیدم اطلاعی نداشت! اصلا اونا نمسدونن ارتش چیه
-
Gharibe Gomnam از هرکسی پرسیدم اطلاعی نداشت! اصلا اونا نمسدونن ارتش چیه
بهار O_o
از کی پرسیدین؟ -
Gharibe Gomnam از هرکسی پرسیدم اطلاعی نداشت! اصلا اونا نمسدونن ارتش چیه
-
بهار O_o فقط از یکی ک پارسال کنکور داش پرسیدم ک گفت دفترچش رو باید بعد اینکه رتبت اومد بخری.
مدیرمن همینو گفبهار O_o
اسم دانشگاه چیه؟ -
حالا چرا ارتش؟ کلا واسم سوال شد
-
بهار O_o
از کی پرسیدین؟Gharibe Gomnam از مشاور مدرسم.
از معاونا
از معلما
از دوستام -
Gharibe Gomnam از مشاور مدرسم.
از معاونا
از معلما
از دوستامبهار O_o
نه یه مشاور توی شهرتون یک تماس تلفنی بگیرید باهاشون بپرسید -
حالا چرا ارتش؟ کلا واسم سوال شد
Gharibe Gomnam فرق بین ارتش و سپاهو میشه بگی؟
-
بهار O_o
نه یه مشاور توی شهرتون یک تماس تلفنی بگیرید باهاشون بپرسیدGharibe Gomnam تو فکرش بودم
-
بهار O_o
خداییش فضای ارتش واسه یه خانم خوب نیست -
سختگیرانه است خیلی
-
بهار O_o
خداییش فضای ارتش واسه یه خانم خوب نیستGharibe Gomnam تو یه تاپیک گفته بود ی سری شرایط داره.
چادر
نماز اول وقت
قد بالای ۱۶۰
لاغر
درسته؟ -
سختگیرانه است خیلی
Gharibe Gomnam بیقه الله تهران سپاهه؟
-
ولی دانشگاه بقیةالله من خییییلی تعریفشو شنیدم که مال سپاه هم هست
ما یکی از اشناهامون رفتن بعد ماهی ۲ تومن هم به دانشجوهاشون حقوق میدن ؛ فضای ورزشی و ... هم داره
استادهای خیلی خوبی داره
و شما بعداز فارق شدن باید تو یکی از بیمارستان های سپاه مثلا بقیة الله پزشک بشین و برای دوره های اموزشی برید البته مطب هم میتونید بزنید ولی برای بیمارستان باید تو بیمارستان سپاه مشغول بشین -
مجتبی ازاد چییی!!!!
شوخی میکنی؟؟؟!!!بهار O_o میگم خواب موندی خود من ازمون تستیش رو دادم قبول شدم همین یک هفته پیش رفتم تهران برای گزینش و معاینات پزشکی که پزشکی گیر داد بهم . :|
-
Gharibe Gomnam تو یه تاپیک گفته بود ی سری شرایط داره.
چادر
نماز اول وقت
قد بالای ۱۶۰
لاغر
درسته؟بهار O_o
اونا برای افسریه
افسری فرق میکنه -
Gharibe Gomnam بیقه الله تهران سپاهه؟
بهار O_o
بله
دقیقا هم بغل بیمارستان بقیة الله هست -
بهار O_o ارتش یکو دیدی بخاطر یک حواس پرتی سرت داد زدن و زیر فحشت کردن ولی سپاه نه به یک ورشونم نیست میگن پاشو جمع کن خرابکاریتو
-
بهار O_o میگم خواب موندی خود من ازمون تستیش رو دادم قبول شدم همین یک هفته پیش رفتم تهران برای گزینش و معاینات پزشکی که پزشکی گیر داد بهم . :|
مجتبی ازاد
شما افسری رفتین -
ولی دانشگاه بقیةالله من خییییلی تعریفشو شنیدم که مال سپاه هم هست
ما یکی از اشناهامون رفتن بعد ماهی ۲ تومن هم به دانشجوهاشون حقوق میدن ؛ فضای ورزشی و ... هم داره
استادهای خیلی خوبی داره
و شما بعداز فارق شدن باید تو یکی از بیمارستان های سپاه مثلا بقیة الله پزشک بشین و برای دوره های اموزشی برید البته مطب هم میتونید بزنید ولی برای بیمارستان باید تو بیمارستان سپاه مشغول بشینGharibe Gomnam خب اینو خودم باید بعد رتبه انتخاب رشته کنم؟