سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
شروع از بهمن
-
نمیدونم چی باید بگم،،،،،،، که با زندگیم و آیندم چیکار کردم، ولی میدونم روز به روز دارم بیشتر تو گند زدن فرو میرم و حال روحیم اصلا خوب نبوده و نیست، راستش باید بگم متاسفانه که اشکم در میاد من هیچی از دهم و یازدهم رو برای کنکور نخوندم...........،،،، دوازدهم رو خوندم ولی خب چه فایده...، ،،، راستش من سال دهم بودم که کرونا اومد و مجازی شد، من خیلی خیلی درسم خوب بود، کلا تو یه مدرسه نمونه دولتی هم هستم ولی بازم چه فایده؟؟؟ که اینطور گند زدم،،،،،، از وقتی مجازی شد من دیگه درسا رو ول کردم،،،، اینقد بی اراده و سست شدم که انرژی انجام کوچکترین کارهارو ندارم،،، و باید بگم کلا بعد یه مدتی که خودمو تو سال یازدهم اینجوری دیدم افسردگی گرفتم تا خود الان حتی الانم همینم،،، کارم شد فقط حرص و غصه خوردن،، حتی دریغ از یه تلاش،، میدونم چ فایده ای داره اینا، ولی هیچ کارم انجام نمیدم، اصلا نمیدونم نمیتونم چی شده طلسم شده انگاررررری،،،،، ولی خیلی به خودم ظلم کردم، من خیلی تو درس استعداد داشتم،، همه الان از من یه غوول ساختن که قراره کنکور رو بترکونه در حالی که من دارم میمیرم دیگه خسته شدم....
حتی همین امتحانای نوبت اول (الان کنکوری ام تجربی) امتحانای همین چند وقت پیش،،، من کلا از نوبت اول هیچی نخونده بود
تو یه روز قبل امتحان تونستم جمع کنم خودمو برای امتحان و حتی تو بعضی درسا نمرم بیشتر شد از اون بچه هایی که خودشو جر داده بود اعم از تست و صدبار خوندن و اینا
خلاصه اینکه امسالو به باد دادم، و امروز 16 بهمن بود، دیگه هیچ امیدی ندارم، در حالی که میدونم قطعا از این بعد تا چند وقت بعد از کنکور افسردگی شدید و همش لحظات تلخ و حسرت باید بکشم،،،،،،،،،،
با مشاورانی زیادی هم حرف زدم هیچ تاثیری نداشت،
ولی از الانم حتی اگر بخونم هیچ فایده ای نداره تو کنکوری که بچها 3 سال خودشو میکشن تازه یه رشته خوب میارن من چجوری تو چن ماه....
خیلی حال روحیم بده
ممنون میشم نظراتتونو بگید -
-
-
از ۶۰۰ هزار نفری که کنکور تجربی مدن ۵۵۰ هزار نفرش سیاه لشکره
۵۰ هزار نفرش میمونه که اونام تا ۱۰۰۰ تای اولش همه مثله توعن تو اگه این دوماهو خوب بخونی من بت قول شرف میدن که رتبتت زیر ۵۰۰۰ تا نمیاد و ممکنه ۳ رقمی شه
-
Dr. Reza 0 راس میگید؟ ینی میشه من تا حالا اصلا کنکوری کار نکردم و تست اینا نزدم
ممنون که امید دادید بهم و نظر گذاشتید -
@zahra-hamrang اخه الان خیلی دیره
فقط چند ماه به کنکور مونده، تو کنکوری مثل تجربی چند سالشم کمه چه برسه به چند ماه...
من دوستایی دارم که از دهم اینقد خوندن و تست میزنن که حتی کلاسای مدرسه رو نمیان -
Venus Svsvhjwnssh مقایسه نکن
خیلیا هستن اسما خیلی کارا کردن اصلا از ششم ابتدایی درس خوندن
کنکور مسابقه خودته با خودت
صندلی دانشگاه هم یکی دو تا نیست که با تو و دوستات پر بشه
همین چندماه را تلاشتو بکن یک عمر بهرش را ببر و به خودت افتخار کن که تمام تلاشتو کردی و مطمئنا نتیجه میگیری -
Venus Svsvhjwnssh
کی گفته دیره؟
ی سوال اگه الان نا امید بشید و بذاریدش برای سال دیگه ، میخواید تو این بازه از زمان چیکار کنید؟
در مقابل خیلیای شما که خیلی زود شروع کردن ؛ خیلیا هم هستن که این موقع ها تازه ب خودشون اومدن و دارن شروع میکنن. و سال های قبل هم شروع کردن و تونستن(دیدم که میگم) و بودن باز کسایی که زودترم شروع کردن ولی رتبشون از اونایی که دیر شروع کردن کمتر شده
مثال ها زیاده. خودتون رو با کسی مقایسه نکنید......
همین دوره شروع از نو رو ببین. عالیه
نقشه راه کلی بهت میده. و استرست رو کم میکنه و میفهمید که تا ۱۰۰ روز دیگه حتما ۷۰ درصد رو میزنم(البته به تلاشتون هم بستگی داره که پاکار باشید)
موفق باشید -
Venus Svsvhjwnssh سلام
تاپیک انگیزه Dr.baharan رو بخون -
Nrjs D در شروع از بهمن گفته است:
Venus Svsvhjwnssh سلام
تاپیک انگیزه Dr.baharan رو بخوناز بهمن شروع کردن و رتبه 3 رقمی اوردن
-
بسته به نگاه شما داره فقط ، خیلی ها تونستن با ۶ ماه بکوب خوندن رتبه زیر هزار بیارن . نمیگم الان میخونی رتبه تک رقمی میشی تو شیش ماه ، امید الکی نمیدم ولی باور کن میتونی رتبه سه رقمی یا اگه تلاش زیدآبادی بکنی حتی دو رقمی بیاری . آنقدر تا امید نباش و یه حرکتی بکن ، حتی اگه یک میلیونیوم درصد بعد تلاشت نتونی نتیجه بگیری اون چیزی که میخوای حداقل از خودت بدت نمیاد ، میگی من تلاشم رو کردم . اگه یه برنامه تروتمیز بنویسی و شروع کنی میتونی رتبه ی خوبی بیاری.
حتما حتما حتمااااا اگر جدی قصد داری شروع کنی بی بهانه برو و شروع از نو آلا رو ببین . بهت یاد میده چطور از این زمان کم بهترین بازدهی رو داشته باشی .
دیگه ام نگو که آره همه سه سال خوندن من نمیرسم و اینا ، پاشو یا علی بگو شروع کن جای این حرفا .با ۵ ماه درست درس خوندن ببین از چند نفر که از دهم شروع کردن جلو میزنی -
Venus Svsvhjwnssh از الان اگه بخوایی میشه ولی اراده پشتکار تلاش روحیه می خواد
از الان هر روز رو که از دست بدی به اندازه دو روز تایم تلف شده
پس یا شروع کن بخون از همین لحظه نه5دقیقه دیگه
یا کلا این 5 ماه رو تلف نکن یه چیز دیگه یه کار تفریح یه شغل رو شروع کن -
بهت قول میدم اگه تا کنکور روزی ۸ ساعت بخونی خیلی راحت میشه
-
Dr. Reza 0 ممنون ازتون خیلی امیدوارم کردید
-
Asmaa Kianii ممنون از نظرتون
-
Romi_fr خیلی ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید، دمتون گرم
-