سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
شروع از بهمن
-
-
حانیه سرحدجوزانی دانش آموزان آلاءreplied to Venus Svsvhjwnssh on آخرین ویرایش توسط حانیه سرحدجوزانی انجام شدهاین پست پاک شده!
-
fatemeh st مرسی حتما موفق میشین
-
سلام حانیه جان
تبادل آیدی تو آلاخونه ممنوعه
اگر سوال یا کاری داری میتونی تاپیک بزنی دوستات رو منشن کنی و جواب سوالات رو بگیری
برای مطالعه هم تاپیک گزارش ساعت مطالعه هست اونجا میتونی با دوستات گزارش بدی و با هم رقابت کنید
حانیه سرحدجوزانی -
Kosar Angouran کوثر جان راست میگی،،، ممنون از نظرت^_^
-
ابوالفضل فرهادی خداروشکر،
-
Ali Taghi بله درسته مممنونم ازت علی آقا ^_^
-
ladan.karami karami آره واقعااا درست میگی، ممنون لادن جان، موفق باشی^_^
-
Venus Svsvhjwnssh
سلام عزیزدلم
حرفایی که میخوام بگم طولانی میشه ولی ارزش خوندن داره..!
مطمئن باش تنها نیستی
من سال ۱۴۰۰ بدون اینکه هیچی خونده باشم رفتم سر جلسه کنکور تجربی و رتبم شد ۷۰هزار و اصلا رتبه قشنگی نیست!
من از همون سال دهم تا دوازدهمم به هیچ وجه کنکوری کار نکردم و درسامو کنکور یاد نگرفتم، اصلا تو فاز کنکور دادن و رتبه خوب گرفتن نبودم و در حدی میخوندم که تشریحی رو۲۰ بگیرم و میگرفتمم چون بحث کنکور و امتحانای مدرسه کلا با هم متفاوته...
وسطای سال یازدهم که بودم کرونا اومد و مدرسهها مجازی شدن، اگر کارنامه من رو از سال دهم تا دوازدهم نگاه کنی با خودت میگی حتما این دانش آموز معتاد شده
چون سطح نمرات از یه سالی به بعد خیلی باهم تفاوت دارن...
تو سال دهم و یازدهم معدل من نزدیک ۱۹ بود ولی سال دوازدهم معدلم ۱۵.۷۸ شد! و معدل کتبی سال دوازدهمم حتی به ۱۰ هم نرسید!
یعنی دارم میگم وقتی مدرسه ها مجازی شد، من ۱۸۰ درجه از هر نظر تغییر کردم. همش به خاطر مجازی شدن مدارس نبود یه سری مشکلاتی هم برام پیش اومده بود که دوران قشنگی رو برام رقم نزدن...
الان پشت کنکوری ۱۴۰۱ هستم، ولی چونکه معلمام خوب نبودن و منم تلاشی برای قوی تر و کنکوری یاد گرفتن درسا نکردم تا به الان نتونستم نه درسی رو مجزا و کامل بخونم و نه تستی بزنم. چون مجبورم از اول بشینم و ویدیو آموزشی برای همه درس هام ببینم تا ایرادات و نقصای درسیم رو برطرف کنم!!
نگرانم، نگران اینکه به کنکور ۱۴۰۱ هم نرسم! و شاید هم نرسم و مجبور بشم سال بعد کنکور بدم..
ولی فکر نمیکنم بهش و فقط میرم جلو، رسیدن به یه رشته خوب که آیندتو تضمین میکنه میرزه به اینکه ۳سال پشت کنکور بمونی!
فکر نکن به زمانایی که از دست دادی، به زمانایی که باقی مونده فکر کن ، به تلاشی که از الان میتونی بکنی فکر کن، تا خودت نخوای نمیتونی هیچ کاری بکنی
خودت باید بخوای که ی رشته خوب مثلا پزشکی بیاری یا رشته های دیگه...
برو و دوره شروع از صفر رو ببین بهت کمک میکنه، منم وقتی ریاضی رو تموم کنم میرم دوباره میبینم و نکته برداری میکنم...
نگران نباش همه چی تهش قشنگ میشه، ماها پستی بلندی هایی تو زندگیمون داریم ولی همش میگذره و تموم میشه، قشنگ هم تموم میشه...
مطمئن باش بابا (من به خدام میگم بابا!) برای هیچکدوم از بچههاش بد نمیخواد...
تو ، من و هر کس دیگهای هم از این قاعده مستثنی نیستیم
به زمانهای رفتت فکر نکن، به زمانهایی که برات باقیموندن فکر کن و کارایی که میتونی از این به بعد انجام بدی...
علاقتو بشناس و تو راه رسیدن بهش قدم بردار، رسیدن به خواستههامون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره...
با تمام کمکاستی هایی که تو درسات داری من بهت قول میدم اگر تلاش کنی میتونی از صفر، زیر صفر ، بالاتر از صفر، تو هر سطحی که باشی خودتو به صد برسونی.
میدونم آسون نیست، پایین و بالاهای زیادی داره، سختی های زیادی داره ، مسیرت سر راست نیست ، توش ناامیدی هست، به سیم آخر زدن هست، در حدی خسته شدن که بخوای از همه تلاشایی که تا الان کردی بگذری و فقط دیگه نخوای چشمت به کتابات بیوفته هم هست و حتی شاید بخوای بمیری ولی درس نخونی، ممکنه اتفاقایی هم تو زندگیت بیوفته که برای یه مدت تمرکزتو از دست بدی!
کلی حس دیگه که پارادوکس مطلق تو این مسیر وجود داره، من خودم خیلی پایین و بالا داشتم تو همین دوره ای که دارم میگذرونم، هنوزم که هنوزه دارم چون قرار نیست آسون باشه!
ولی فقط تو مسیرن، میرن و میان موندگار نیستن تمامش برای این که خستت کنن تا دست بکشی و ول کنی که تهش فقط حسرت بخوری و بگی کاش..!
تمامش رو به جون بخر، خسته شو، گریه کن، برای یه مدت دست از درس خوندن بکش ولی رهاش نکن، نباید این ظلم رو در حق خودت بکنی و تمام زحمتایی که تا الان کشیدی رو حروم کنی...
تنها حرفم اینِ میتونی یه یا علی بگی و بلند شی و از هر سطحی ک هستی خودتو برسونی به صد و در برابر حسایی که بهت میگن درس رو ول کن پاشو با دوستات هر روز برو بیرون ، خوشبگذرون محدود نکن خودتو ، برو تو اینستا بچرخ، از الانت لذت ببر، گور پدر درس و .... مقاومت کنی و ندید بگیریشون و خودتو عادت بدی به موفق بودن...
یا اینکه میتونی همین طوری بشینی بگی دیگه زمانی باقی نمونده، حسرت بخوری و کاری نکنی در آخر هم خودت رو به یه رشته متوسط راضی کنی و بگی این هم خوبه، تا اینکه یه روزی و یه جایی به خودت میای میبینی این حقت نبوده و میتونستی بهتر از اینا باشی...
منم سعی میکنم به درس خوندن پایبند باشم حتی شده خودمو مجبور میکنم چون میدونم آخرش قشنگه..!
پس بیا توام خودتو عادت بده به درس خوندن، آینده خوب داشتن، تلاش مستمر کردن برای رسیدن به فرداهای قشنگتر و در آخر خودتو عادت بده به مقاومت کردن تو زمانهایی که شکست خوردی و باید از اول شروع کنی چون در برابر خودت مسئولی، پس مسئولیتتو به بهترین نحو ممکن اجرا کن...چطوری بودنِ فردات حاصلِ تصمیم هایی که ديروز گرفتی..!
پس سعی کن تصمیمای خوبی بگیری:) -
Asmaa Kianii
من هیچی نفهمیدم -
Ali Fallahi
هنوز هیچ مصوبه ای به صورت قطعی تأیید نشده چون تغییرات کنکور ۱۴۰۲ ای که مدنظرشون پر از نقصِ!
اگر نغییری صورت بگیره تو سایت سنجش اطلاعرسانی میشه.
ولی اگرم بخوان تغییری ایجاد کنن تو کنکور براساس قوانینی که خودشون صادر کردن باید از دوسال قبلتر به داوطلب ها اطلاعرسانی کامل کنند!
خودتو کلا از اخبار کنکور دور کن اینا حالا حالاها تصمیم قطعی نمیگیرن و خبری نمیدن بهمون... -
Gharibe Gomnam یه تیکه دیگه داره
Asmaa Kianii در شروع از بهمن گفته است:
مهر401نگیم کاش اون روزا میخوندیم
بقیش مشکل نداره -
Venus Svsvhjwnssh در شروع از بهمن گفته است:
نمیدونم چی باید بگم،،،،،،، که با زندگیم و آیندم چیکار کردم، ولی میدونم روز به روز دارم بیشتر تو گند زدن فرو میرم و حال روحیم اصلا خوب نبوده و نیست، راستش باید بگم متاسفانه که اشکم در میاد من هیچی از دهم و یازدهم رو برای کنکور نخوندم...........،،،، دوازدهم رو خوندم ولی خب چه فایده...، ،،، راستش من سال دهم بودم که کرونا اومد و مجازی شد، من خیلی خیلی درسم خوب بود، کلا تو یه مدرسه نمونه دولتی هم هستم ولی بازم چه فایده؟؟؟ که اینطور گند زدم،،،،،، از وقتی مجازی شد من دیگه درسا رو ول کردم،،،، اینقد بی اراده و سست شدم که انرژی انجام کوچکترین کارهارو ندارم،،، و باید بگم کلا بعد یه مدتی که خودمو تو سال یازدهم اینجوری دیدم افسردگی گرفتم تا خود الان حتی الانم همینم،،، کارم شد فقط حرص و غصه خوردن،، حتی دریغ از یه تلاش،، میدونم چ فایده ای داره اینا، ولی هیچ کارم انجام نمیدم، اصلا نمیدونم نمیتونم چی شده طلسم شده انگاررررری،،،،، ولی خیلی به خودم ظلم کردم، من خیلی تو درس استعداد داشتم،، همه الان از من یه غوول ساختن که قراره کنکور رو بترکونه در حالی که من دارم میمیرم دیگه خسته شدم....
حتی همین امتحانای نوبت اول (الان کنکوری ام تجربی) امتحانای همین چند وقت پیش،،، من کلا از نوبت اول هیچی نخونده بود
تو یه روز قبل امتحان تونستم جمع کنم خودمو برای امتحان و حتی تو بعضی درسا نمرم بیشتر شد از اون بچه هایی که خودشو جر داده بود اعم از تست و صدبار خوندن و اینا
خلاصه اینکه امسالو به باد دادم، و امروز 16 بهمن بود، دیگه هیچ امیدی ندارم، در حالی که میدونم قطعا از این بعد تا چند وقت بعد از کنکور افسردگی شدید و همش لحظات تلخ و حسرت باید بکشم،،،،،،،،،،
با مشاورانی زیادی هم حرف زدم هیچ تاثیری نداشت،
ولی از الانم حتی اگر بخونم هیچ فایده ای نداره تو کنکوری که بچها 3 سال خودشو میکشن تازه یه رشته خوب میارن من چجوری تو چن ماه....
خیلی حال روحیم بده
ممنون میشم نظراتتونو بگید -
این پست پاک شده!
-
-
Mellor Text خیلی ممنون حرفاتون برای من هم مفید بود موفق باشید
-
Venus Svsvhjwnssh سلام مشکلتون حل شد ؟
چون یه راه حل دارم براتون -
Ali Taghi
همچنین🤍 -
Venus Svsvhjwnssh پیشنهاد میکنم این مستند رو ببینید ( راه قریب )
تو گوگل بزنید میاد -
منم آنقدر گند زدم نمی دونم چه کار کنم ریاضیم صعیفه از تست زدن می ترسم از خیلیا عقبم و اصلا ن مدتی درس نمی خونم چه کار کنم گیج و سر در گممم