مدرسه
-
Bahar Gh عجب !
یه روز درمیون برو یا دو روز فقط . امتحانا رو هم اگر میتونی بخون تستش هم روز قبل امتحان بزن، رواله
قبل اینکه بری مدرسه دارو امام کاظم بخور گلاب بخور ۲ تا ماسک بزن اگه نفست نمی گیره ۳ تا بزن که مریض نشیاسما نادری وااای من دوتا میزنم ولی میمیرم از نفس تنگی
-
mohammadhosein Bahadori چی اینقدر الکی نیست؟
Bahar Gh اینکه براتون ترک تحصیل بزنن
-
Bahar Gh اینکه براتون ترک تحصیل بزنن
mohammadhosein Bahadori برای یه دانش آموز دهمی و یازدهمی زده بود اما برای یه دانش آموز دوازدهمی پارسال که مثل من اصلا نرفته بود نزده بود راست و دروغش و نمیدونم اما برای ترسوندن من گفت که واسه این دوتا زدیم و اداره گفته بزنین بعدم گفت از اداره زنگمون زدن گفتن چرا تو نمیای و ترک تحصیلت کنیم من برادرم معلمه و میشناسنش با اداره هم رفیقه معاون اموزشی بهش گفته بود که ما کاری نداریم اصلا ولی مدیر زنگ زده گفته نمره مستمر نداره و معلما گفتن بهش نمیدیم کلیم چیزی بار شما کرده من بهشون گفتم بابت نمره مستمر خودتون میدونید و معلما که چی بدن و چی ندن به من ربطی نداره پیش دانشگاهی ها میتونن نیان بعدشم من برادرم دوتا از دانش اموزاش گفتن میخوایم خودمون بخونیم بهشون گفته برین خودتون بخونید با اینکه سرگروه هست و عالیه و همه دنبال جزوه هاشن درسشم که اختصاصی هست چیزی نگفته اما مدیر و معلم من که همون کتاب و هم بلد نیستن بهمون درس بدن ملی ادعا دارن و بدجنسن