قرابت
-
سلام سلام
اینجا جواب گ1 هست. گفته بقیه گزینه ها به عیش و شراب نوشی توصیه کرده ولی ولی گ1 چیزی نگفته
- اصن مفهوم گزینه 1 چیه؟
- اون تیکه ای که تو گزینه 3 زیرش خط کشیدم هم که داره به نفی شراب اشاره میکنه. اصن کل گزینه 3 چی داره میگه؟
-
سلام سلام
اینجا جواب گ1 هست. گفته بقیه گزینه ها به عیش و شراب نوشی توصیه کرده ولی ولی گ1 چیزی نگفته
- اصن مفهوم گزینه 1 چیه؟
- اون تیکه ای که تو گزینه 3 زیرش خط کشیدم هم که داره به نفی شراب اشاره میکنه. اصن کل گزینه 3 چی داره میگه؟
amirmohammad shakeri
سؤال اولتون رو که پاسخ دادن.
در جواب سؤال دومتون نمیتونم خیلی جزئی معنی کنم ولی در حالت کلی بیت داره میگه
برگهها و امورات زهد و پارسایی رو توسط باده به شخص حزین بده. و توبهٔ ما رو بُکُش و از خونش اون حالت خماری ساقی رو از بین ببر.
خیلی معنیم دست و پاشکسته و حتی احتمالا غلطه. ولی نظرم رو گفتم تا اگه بقیه هم چیزی میدونن بگن برامون -
سلام سلام
- اصن مفهوم گزینه 1 چیه؟
amirmohammad shakeri سلام وقتتون بخیر
اینجا بیت به یک مفهوم عرفانی اشاره داره که حتی تا زمانی که رضایت و مصلحت خدا نباشد توبه و استغفار ما راه به جایی نمی برد -
سلام سلام
- اصن مفهوم گزینه 1 چیه؟
amirmohammad shakeri
سؤال اولتون رو که پاسخ دادن.
در جواب سؤال دومتون نمیتونم خیلی جزئی معنی کنم ولی در حالت کلی بیت داره میگه
برگهها و امورات زهد و پارسایی رو توسط باده به شخص حزین بده. و توبهٔ ما رو بُکُش و از خونش اون حالت خماری ساقی رو از بین ببر.
خیلی معنیم دست و پاشکسته و حتی احتمالا غلطه. ولی نظرم رو گفتم تا اگه بقیه هم چیزی میدونن بگن برامون -
-
S S.daniyal hosseiny این تاپیک را در ارجاع داد