کرونا و درس خوندن
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
دوستان من کرونا گرفتم و خیلی احساس گیجی و خواب الودگی میکنم شما اینجور مواقع چیکار میکردین میترسم عقب بیفتم مغزم قفل کرده واقعا -
ذهنیتتون اگه ترس از عقب افتادن باشه
کارتون سخته
این مشکل نشون از یه پیشرفت رو براتون داره
ازش درس بگیرید
#حاجی -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
دوستان من کرونا گرفتم و خیلی احساس گیجی و خواب الودگی میکنم شما اینجور مواقع چیکار میکردین میترسم عقب بیفتم مغزم قفل کرده واقعاyasaman yazdani
سلام عزیزم ناراحت نباش مطمن باش همه بچه ها تو دوره کنکور روز هایی مثل الان تو (حالا نه حتما کرونا ممکنه دلیل دیگه داشته باشه )که نتونن درس بخونن دارن و نگران میشن بدون تنها نیستی بیشتر استراحت کن و مایعات زیاد بنوش (اب هویج )و درس های سبک و حفظی رو در حد دوساعت تو روز نه الزاما پشت سر هم دو ساعت رو تو کل روز پخش کن بخون و مطمن باش خوب که شدی میترکونی -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
دوستان من کرونا گرفتم و خیلی احساس گیجی و خواب الودگی میکنم شما اینجور مواقع چیکار میکردین میترسم عقب بیفتم مغزم قفل کرده واقعاyasaman yazdani
سلام
ایشاالله که زودتر خوب بشی، به نظر من تا زمانی که کاملا بهبود پیدا نکردی زیاد خودتو درگیر درس نکن...
چون نه مغزت میکشه نه بدنت تحمل داره.
سعی کن مثلا یکی دو ساعت یه مرور رو درسایی ک خوندی داشته باشی تا یادت نره یا اگر حالت بهتر بود در حد چند صفحه درس جدید بخونی وگرنه اگر تو مریضی و گیجی بخوای درس بخونی نه تنها خوب نیست بلکه نتیجه عکس میده!
تا میتونی استراحت کن تا زودتر بهبود پیدا کنی... -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
دوستان من کرونا گرفتم و خیلی احساس گیجی و خواب الودگی میکنم شما اینجور مواقع چیکار میکردین میترسم عقب بیفتم مغزم قفل کرده واقعاyasaman yazdani انسان سالم میتونه کنکور بده
ولی جوانی که مثلا تو تابستون فوت کنه اعلام نتایج بیاد پزشکی هم قبول شه هیچ ارزشی نداره.....
سلامتی مهم تره... -
yasaman yazdani
سلام
ایشاالله که زودتر خوب بشی، به نظر من تا زمانی که کاملا بهبود پیدا نکردی زیاد خودتو درگیر درس نکن...
چون نه مغزت میکشه نه بدنت تحمل داره.
سعی کن مثلا یکی دو ساعت یه مرور رو درسایی ک خوندی داشته باشی تا یادت نره یا اگر حالت بهتر بود در حد چند صفحه درس جدید بخونی وگرنه اگر تو مریضی و گیجی بخوای درس بخونی نه تنها خوب نیست بلکه نتیجه عکس میده!
تا میتونی استراحت کن تا زودتر بهبود پیدا کنی...Mellor Text خیلی ممنون
-
yasaman yazdani
سلام عزیزم ناراحت نباش مطمن باش همه بچه ها تو دوره کنکور روز هایی مثل الان تو (حالا نه حتما کرونا ممکنه دلیل دیگه داشته باشه )که نتونن درس بخونن دارن و نگران میشن بدون تنها نیستی بیشتر استراحت کن و مایعات زیاد بنوش (اب هویج )و درس های سبک و حفظی رو در حد دوساعت تو روز نه الزاما پشت سر هم دو ساعت رو تو کل روز پخش کن بخون و مطمن باش خوب که شدی میترکونیmarzie binaee خیلی ممنونم عزیزدلم