مفهوم بیت
-
-
A Ansel marked this topic as a question on
-
@ftm-montazeri
سلام
گ4..؟
و اینکه ببخشید چه کتابیه؟ -
@ftm-montazeri
سلام
گ4..؟
و اینکه ببخشید چه کتابیه؟علیرضا تمدنی منم همین فکر میکردم
ولی پاسخنامه گفته ۳کتابش هم خیلی سبز
-
علیرضا تمدنی منم همین فکر میکردم
ولی پاسخنامه گفته ۳کتابش هم خیلی سبز
@ftm-montazeri
ببخشید خیلی سبز جامع؟ -
@ftm-montazeri
ببخشید خیلی سبز جامع؟علیرضا تمدنی بله
-
علیرضا تمدنی بله
@ftm-montazeri
اگه زحمتی نیست میشه عکس پاسخنامه رو بفرستید؟ -
@ftm-montazeri
اگه زحمتی نیست میشه عکس پاسخنامه رو بفرستید؟ -
@ftm-montazeri
با احترام به طراح
بنظرم جالب نبود دیدگاهش
پذیرفتن غم عشق همون مفهوم وفاداری رو میده از نظر من
امیدوارم سایر دوستان بهتر بتونن کمک کنن
موفق باشین -
@ftm-montazeri سلام وقتتون بخیر
گزینه ۳ پاسخ درست هست در گزینه های ۱و ۲ و ۴ به وفاداری معشوق نسبت به عاشق سخن به میان آمده اما در گزینه ۳ شاعر گفته ترجیحا این است که بر خلاف میل دیگران غم آن را پذیرا باشد -
@ftm-montazeri سلام گزینه ۳ چون گزینه ۳ به این اشاره داره گه شاعر وابستگی به دنیا یا جهان را ترک کرده و به این دنیا دلبسته و وابسته نیست اما گزینه های دیگه همگی وابستگی عاشق ب معشوق رو می رسونن با وجود سختی هایی که عاشق میکشه هنوز وفاداره
-
ممنون از نظر همه
ولی من فکر میکنم
۳ تا گزینه ۱ و ۲ و ۳
داره به جان فشانی عاشق در راه معشوق اشاره میکنه
ولی ۴
داره میگه عاشق از یاد نکردن معشوق معذورههرچی بهشون فکر میکنم
همین به ذهنم میرسه فقط@ftm-montazeri
در بیت ۳ شاعر میگه حاصل من از جهان نشئت گرفته از غم معشوقم هست که این را من خود برگزیده ام و حتی در اینباره قسم نیز یاد می کند -
@ftm-montazeri
در بیت ۳ شاعر میگه حاصل من از جهان نشئت گرفته از غم معشوقم هست که این را من خود برگزیده ام و حتی در اینباره قسم نیز یاد می کندElham Hoseni همون دیگه مصرع دومش
داره قسم میخوره که از جانم به خاطر معشوق میگذرم -
Elham Hoseni همون دیگه مصرع دومش
داره قسم میخوره که از جانم به خاطر معشوق میگذرم@ftm-montazeri این مفهوم برای این مصرع خیلی مد نظر نیست
اما در سایر گزینه ها به این مفهوم اشاره شده که حتی اگر دیگران به عاشق توصیه کنند از معشوقش بگذرد باز او به علت وفاداریش به این توصیه ها گوش دل نمی سپارد -
@ftm-montazeri این مفهوم برای این مصرع خیلی مد نظر نیست
اما در سایر گزینه ها به این مفهوم اشاره شده که حتی اگر دیگران به عاشق توصیه کنند از معشوقش بگذرد باز او به علت وفاداریش به این توصیه ها گوش دل نمی سپاردElham Hoseni اهان
بله
-
A Ansel has marked this topic as solved on
-
گزینه ۳ پاسخ درست هست در گزینه های ۱و ۲ و ۴ به وفاداری معشوق نسبت به عاشق سخن به میان آمده اما در گزینه ۳ شاعر گفته ترجیحا این است که بر خلاف میل دیگران غم آن را پذیرا باشدElham Hoseni در مفهوم بیت گفته است:
گزینه ۳ پاسخ درست هست در گزینه های ۱و ۲ و ۴ به وفاداری معشوق نسبت به عاشق سخن به میان آمده اما در گزینه ۳ شاعر گفته ترجیحا این است که بر خلاف میل دیگران غم آن را پذیرا باشداین پاسخ درسته.
اما یه اصلاح میخواد:
در گزینههای یک، دو و چهار از وفاداری عاشق نسبت به معشوق حرف زده شده. -
@ftm-montazeri
علیرضا تمدنی
فکر میکنم معنی ابیات دیگه یه جاهایی خیلی مشخصه و کلمهٔ سختی نداره. اما باز مینویسم...
بیت اول میگه:
من درد تو را به آسانی از دست نخواهم داد. تا زمانی که جان ندهم، از دوست دل برنمیدارم.
بیت دوم میگه:
برای چه به خاطر سرزنش دشمن از دوست روبرگردانم؟ شخصِ غرق در دریای دوستی، از شبنم نمیترسد.
بیت سوم میگه:
حاصلی که ما از کل جهان بردهایم، غم معشوق است و به جان دوست قسم، که از جان دل کندهایم.
بیت چهارم میگه:
مردم میگویند که او را ترک کن و عهد او را بشکن. ای عزیزان، وقتی که من این راه و رسم را ندارم. چه کار کنم؟ (اینکار را نمیکنم)
...
همونطور که میبینید بیت اول و دوم و چهارم درمورد وفاداری صحبت میکنن. اما بیت سوم داره غم عشق و از خودگذشتگی رو وصف میکنه. -
@ftm-montazeri
علیرضا تمدنی
فکر میکنم معنی ابیات دیگه یه جاهایی خیلی مشخصه و کلمهٔ سختی نداره. اما باز مینویسم...
بیت اول میگه:
من درد تو را به آسانی از دست نخواهم داد. تا زمانی که جان ندهم، از دوست دل برنمیدارم.
بیت دوم میگه:
برای چه به خاطر سرزنش دشمن از دوست روبرگردانم؟ شخصِ غرق در دریای دوستی، از شبنم نمیترسد.
بیت سوم میگه:
حاصلی که ما از کل جهان بردهایم، غم معشوق است و به جان دوست قسم، که از جان دل کندهایم.
بیت چهارم میگه:
مردم میگویند که او را ترک کن و عهد او را بشکن. ای عزیزان، وقتی که من این راه و رسم را ندارم. چه کار کنم؟ (اینکار را نمیکنم)
...
همونطور که میبینید بیت اول و دوم و چهارم درمورد وفاداری صحبت میکنن. اما بیت سوم داره غم عشق و از خودگذشتگی رو وصف میکنه.@danial-hosseiny
ممنون
ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم متوجه فرق مفهومِ گزینه 3 با سایر گزینه ها نمیشم...یکی میگه غم معشوق یکی میگه دردِ معشوق...مفهوم همونه فقط کلمه ها عوض شدن :| -
@danial-hosseiny
ممنون
ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم متوجه فرق مفهومِ گزینه 3 با سایر گزینه ها نمیشم...یکی میگه غم معشوق یکی میگه دردِ معشوق...مفهوم همونه فقط کلمه ها عوض شدن :|علیرضا تمدنی
تفاوتی مابین کلمات نیست... در هر صورت بیت سوم مفهوم وفاداری رو نمیده. بحث اینجاس...