ریفلاکس
-
سلام وقت همگی بخیر.
بچها چند وقته ریفلاکس دارم.
ینی یه چیزی یهو میاد تا حلقم که نفسم بالا نمیاد خیلییی میسوزه طوری که تا دهنمو وا کنم نفس بکشم سوزش عجیبی حس میکنم.علتش برا چیه؟
امروز مرگو تجربه کردم یهلحظه فکر کردم تموم کردم ب خدا .
رفتم اب خوردم بهتر شدم ولی هنووز میسوزهبرم دکتر؟
mahsaaa rezaeee علت دقیقش رو ما نمیتونیم بگیم بهت!
اما ریفلاکس معده عامل زیادیش به تغذیه برمیگرده.
اگه این مدت زیاد فست فود خوردی یا خوراکی های اسیدی ( مثل ترشی و گوجه و کیوی و نوشیدنی های گازدار و... ) میتونه بخاطر اون باشه.
مثلا من وقتی استرس دارم دچار ریفلاکس میشم اونم شدید!!
طوری که نفسم بند میاد (حتی اگه غذامم اوکی باشه بازم بخاطر استرس ، هست ).
اینا رو بگرد تو خودت پیدا کن.
اگه دیدی نداشتی اینا رو و زمان زیادیه که بطور مداوم اینطوری میشی دکتر برو ، چون زیادیش باعث زخم معده و مری میشه دور از جون (گفتم زیادی ها ، یعنی روزی بیشتر از 3 بار تو مدت بیشتر از 4 روز ، نگران نشی یوقت ). -
سلام وقت همگی بخیر.
بچها چند وقته ریفلاکس دارم.
ینی یه چیزی یهو میاد تا حلقم که نفسم بالا نمیاد خیلییی میسوزه طوری که تا دهنمو وا کنم نفس بکشم سوزش عجیبی حس میکنم.علتش برا چیه؟
امروز مرگو تجربه کردم یهلحظه فکر کردم تموم کردم ب خدا .
رفتم اب خوردم بهتر شدم ولی هنووز میسوزهبرم دکتر؟
mahsaaa rezaeee
مهسای گُل
تجربه خودمو میگم
تو سردیه معده داری!
منم مثل توعم
وقتایی ک چیزای سردی میخورم معدم درد میکنه و ی چیزی میاد تا گلوم اون اسید معدته
تو گوگل بزن گرمیجات و سردیجات
من از شربت معده استفاده میکنم خیلیم عالیه ک اونو میخورم ی چن مین دیگه خوبم:-)
اولن برو دکتر حتمن
ببین برات چی تجویز میکنه
برا من ک این شربتو داد و اونو خوردنی کاملن اسید معدم رفع میشه -
mahsaaa rezaeee علت دقیقش رو ما نمیتونیم بگیم بهت!
اما ریفلاکس معده عامل زیادیش به تغذیه برمیگرده.
اگه این مدت زیاد فست فود خوردی یا خوراکی های اسیدی ( مثل ترشی و گوجه و کیوی و نوشیدنی های گازدار و... ) میتونه بخاطر اون باشه.
مثلا من وقتی استرس دارم دچار ریفلاکس میشم اونم شدید!!
طوری که نفسم بند میاد (حتی اگه غذامم اوکی باشه بازم بخاطر استرس ، هست ).
اینا رو بگرد تو خودت پیدا کن.
اگه دیدی نداشتی اینا رو و زمان زیادیه که بطور مداوم اینطوری میشی دکتر برو ، چون زیادیش باعث زخم معده و مری میشه دور از جون (گفتم زیادی ها ، یعنی روزی بیشتر از 3 بار تو مدت بیشتر از 4 روز ، نگران نشی یوقت ).خانومِ_دوست_داشتنی اره باید برم دکتر
واقعااا خیلی وضع بدی بود تا حالا تجربه نکرده بودم و نمیدونستم اسید معده بزنه بالا انقدررر بده.
مرگو جلو چشمم دیدم.
تغذیه هم نمیدونم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه شاید بخاطر این باشه ک الان تقریبا یه ساله وقتی ناهار میخورم سریع استراحت میکنم ومیخوابم. شاید این تاثیر داشته باشه.
قهوه ربطی نداره؟ -
mahsaaa rezaeee
مهسای گُل
تجربه خودمو میگم
تو سردیه معده داری!
منم مثل توعم
وقتایی ک چیزای سردی میخورم معدم درد میکنه و ی چیزی میاد تا گلوم اون اسید معدته
تو گوگل بزن گرمیجات و سردیجات
من از شربت معده استفاده میکنم خیلیم عالیه ک اونو میخورم ی چن مین دیگه خوبم:-)
اولن برو دکتر حتمن
ببین برات چی تجویز میکنه
برا من ک این شربتو داد و اونو خوردنی کاملن اسید معدم رفع میشه@fatemeh-Ma واییییی خیلی بده.
انشالله زودتر خوب شی
اره حتماا باید برم دکتر.
-
خانومِ_دوست_داشتنی اره باید برم دکتر
واقعااا خیلی وضع بدی بود تا حالا تجربه نکرده بودم و نمیدونستم اسید معده بزنه بالا انقدررر بده.
مرگو جلو چشمم دیدم.
تغذیه هم نمیدونم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه شاید بخاطر این باشه ک الان تقریبا یه ساله وقتی ناهار میخورم سریع استراحت میکنم ومیخوابم. شاید این تاثیر داشته باشه.
قهوه ربطی نداره؟mahsaaa rezaeee از بد بودن که آره خیلی بده
خب مثل اینکه دلیلش پیدا شد
بعد غذا حداقل 45 دقیقه بعدش نباید دراز بکشی چه برسه به اینکه بخوابی (وقتی بیدار میشی احساس سنگینی یا اسیدیته نمیکنی؟ )
و اما قهوه!!
فوق العاده برای معده مضرره ، قهوه به خودی خود اسیدیه و اون مزه ای که داره بخاطر اسیدیته بودنشِ!!
تو حالت عادی میگن 2 تا کافیه و 3-5 فنجون در روز کم کم آسیب میزنه ولی وقتی معده ات حساسه نباید مصرف کنی چون شیره معده ات رو زیاد میکنه باعث ریفلاکس میشه . تو طولانی مدت هم باعث ترشح کم اسید معده میشه (چون یه طورایی خود قهوه کار اسید معده رو انجام میده ، معده ترشح نمیکنه دیگه ، بعد اینکه قطعش کردی با مشکل تو هضم غذا موجه میشی )
اینا چیزاییه که من میدونم و از اینکه چقدر درستن اطلاعی ندارم ، اما برای خودم خیلی تاثیر داشته کنترلشون.
امتحان کن اگه رفع نشد حتما پیش پزشک برو. -
mahsaaa rezaeee از بد بودن که آره خیلی بده
خب مثل اینکه دلیلش پیدا شد
بعد غذا حداقل 45 دقیقه بعدش نباید دراز بکشی چه برسه به اینکه بخوابی (وقتی بیدار میشی احساس سنگینی یا اسیدیته نمیکنی؟ )
و اما قهوه!!
فوق العاده برای معده مضرره ، قهوه به خودی خود اسیدیه و اون مزه ای که داره بخاطر اسیدیته بودنشِ!!
تو حالت عادی میگن 2 تا کافیه و 3-5 فنجون در روز کم کم آسیب میزنه ولی وقتی معده ات حساسه نباید مصرف کنی چون شیره معده ات رو زیاد میکنه باعث ریفلاکس میشه . تو طولانی مدت هم باعث ترشح کم اسید معده میشه (چون یه طورایی خود قهوه کار اسید معده رو انجام میده ، معده ترشح نمیکنه دیگه ، بعد اینکه قطعش کردی با مشکل تو هضم غذا موجه میشی )
اینا چیزاییه که من میدونم و از اینکه چقدر درستن اطلاعی ندارم ، اما برای خودم خیلی تاثیر داشته کنترلشون.
امتحان کن اگه رفع نشد حتما پیش پزشک برو.خانومِ_دوست_داشتنی فکرشو نمیکردم قهوه رو این مشکل تاثیر داشته باشه.
امروز صبح دیگه بیدار شدم نخوردم حالم بهتره
-
خانومِ_دوست_داشتنی فکرشو نمیکردم قهوه رو این مشکل تاثیر داشته باشه.
امروز صبح دیگه بیدار شدم نخوردم حالم بهتره
mahsaaa rezaeee خداروشکر:))
-
@fatemeh-Ma واییییی خیلی بده.
انشالله زودتر خوب شی
اره حتماا باید برم دکتر.
mahsaaa rezaeee
قربونت خخ
اره ی دکتر برو
زیادم سردی جات نخور -
M Tg نه فرق داره خیلی بدتر ازون