راه ابریشم زیست آلا
-
سلام
در رابطه با راه ابریشم زیست ازتون سوال داشتم
کسایی که راه ابریشم زیست دارن یا داشتن داخل آزمون ( آزمایشی یا کنکور) چه درصدی رو برای زیست زدن؟
راه ابریشم زیست آقای موقاری
-
من نظر خودم رو میگم
من زیاد راضی نبودم از درسنامه و مجبور شدم از صفرتاصد استفاده کنیم
حالا شما به خودتون بستگی داره که شرایطتتون چجوره -
سلام
کسایی که راه ابریشم زیست دارن یا داشتن داخل آزمون ( آزمایشی یا کنکور) چه درصدی رو برای زیست زدن؟
@Dr-Reza-1 درسنامش نسبت به صفر تا صد جالب نبود
-
سلام
@Dr-Reza-1 سلام من خیلی راضی بودم خیلی عالیه آزمون به آزمون 20 الی 30 درصد به درصد زیستم اضافه میشد بار اول که شروع کردم خیلی ضعیف بودم درصدم شد 3 درصد بعد آزمون بعدی شد 20 آزمون بعدش شد 40 همینجوری زیاد شد الحمدالله
-
70 تا ۸۰ درصد
-
سلام
@Dr-Reza-1 من قبلا صفر تا صد هاشون رو دیدم و واقعا کمکم کردن. سطح زیستی که الان دارم رو مدیون اون صفر تا صدام. راه ابریشم رو هم خریدم ولی حقیقتش زیاد راضی نبودم. چیز جدیدی توش نبود و واسه من خسته کننده بود.
-
@Dr-Reza-1 من قبلا صفر تا صد هاشون رو دیدم و واقعا کمکم کردن. سطح زیستی که الان دارم رو مدیون اون صفر تا صدام. راه ابریشم رو هم خریدم ولی حقیقتش زیاد راضی نبودم. چیز جدیدی توش نبود و واسه من خسته کننده بود.
آره بنظر خودمم صفر تا صدا بهتره ولی مجموعه رایگان دارم و جزوه هاشو دارم جزوه هاشو پرینت میگیرم چون جزوه هاش واقعا خوب نوشته
-
آقای موقاری یکی از بهترین ها هستن
-
من هر چی از زیست بلدم مدیون ایشون هستم ...