دینی
-
سلام دوستان
بهترین روش برای تشخیص علت و معلول چیه ک همیشه جواب بده و خیلی راحت باشه؟ -
سلام دوستان
بهترین روش برای تشخیص علت و معلول چیه ک همیشه جواب بده و خیلی راحت باشه؟azizian sarchogha
سلام
روش های پیشنهادی برای تشخیص علت و معلول :
️روش اول :
اینکه به جای کلمه ی معلول بذاری نتیجه ... بعد جمله رو بخونی و با توجه به معلوماتت ببین درست در میاد یا نه... اگر درست بود که کارت درسته و جواب رو بدست اوردی ... اگر درست نبود جای علت و معلول رو عوض کن ... به همین راحتی
مثال :
نظام واحد جهانی معلول ارتباط و پیوستگی پدیده ها و تقسیم کار بین آنهاست. ==> نظام واحد جهانی نتیجه ارتباط و پیوستگی پدیده ها و تقسیم کار بین آنهاست.دیدیم که جواب با توجه به اطلاعات درس دینی درسته ... پس جمله هم درسته.
روش دوم:
روش دوم اینه که شما جمله رو کامل بخونی بدون علت و معلول .. بعد تجزیه و تحلیل کنی که کدوم اول اتفاق افتاده ... معمولا (بالای 70-80 درصد) اتفاق اول علته ..
مثال :
من خوب درس خوندم و در امتحان موفق شدم.تحلیل : کدوم اتفاق اول افتاده؟ خوب درس خوندن ... پس میشه علت و موفق شدن اتفاق دومه که میشه معلول
-
سلام دوستان
بهترین روش برای تشخیص علت و معلول چیه ک همیشه جواب بده و خیلی راحت باشه؟azizian sarchogha سلام
اگه برای پیدا کردن علت و معلول در کتاب میگین که توی متن اگه کاما دیدین یه فلش از سمت راست به چپ بالاش بزارین ، قبلش میشه علت بعدشم معلول. علت و معلول درون آیات هرجا ف دیدین قبلش علت ،بعدش معلول.
ولی اگه کلا منظورتونه،من یه تاپیک مجزا برای فهمیدن و درک علت و معلول دارم میتونین اونجا رو هم یه نگاهی بندازین شاید به دردتون خوردمنم اگه الان لینکشو پیدا کردم میزارم براتون
-
azizian sarchogha سلام
اگه برای پیدا کردن علت و معلول در کتاب میگین که توی متن اگه کاما دیدین یه فلش از سمت راست به چپ بالاش بزارین ، قبلش میشه علت بعدشم معلول. علت و معلول درون آیات هرجا ف دیدین قبلش علت ،بعدش معلول.
ولی اگه کلا منظورتونه،من یه تاپیک مجزا برای فهمیدن و درک علت و معلول دارم میتونین اونجا رو هم یه نگاهی بندازین شاید به دردتون خوردمنم اگه الان لینکشو پیدا کردم میزارم براتون
azizian sarchogha سلام
https://forum.alaatv.com/topic/44433/علت-و-معلول-و-لازم-و-ملزوم?_=1645587850554
اینم لینک تاپیک علت و معلول
موفق باشین -
azizian sarchogha سلام
-