قرابت
-
یکم کیفیت عکس بد شد نمیدونم چرا:/
چ-سلام لطفا با تحلیل بگید جواب کدومه بنظرتون؟؟؟تجربیا
@danial-hosseiny -
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2
سلام.
نظر من گزینهٔ دوئه.
گزینههای یک، سه و چهار به عاشقی اشاره داره. اما گزینهٔ دو به فروتنی و تواضع.
اگر معنی بیتی رو هم میخواید بگید تا بگم... -
Mahan Xodayi 2
سلام.
نظر من گزینهٔ دوئه.
گزینههای یک، سه و چهار به عاشقی اشاره داره. اما گزینهٔ دو به فروتنی و تواضع.
اگر معنی بیتی رو هم میخواید بگید تا بگم...@danial-hosseiny نه دو نیست
-
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2
گ 1 میشه
بقیه گزینه ها به این اشاره میکنن که با معشوق باعث کمال عاشق میشه -
@danial-hosseiny نه دو نیست
Mahan Xodayi 2
یه جوری گفتی نه دو نیست، که فکر کردم معلمی و الآن برام صفر گذاشتی
من تحلیلم رو داشتم...
️
-
Mahan Xodayi 2
گ 1 میشه
بقیه گزینه ها به این اشاره میکنن که با معشوق باعث کمال عاشق میشهعلیرضا تمدنی
سلام علیرضا. مفهوم و معنیت برای گزینهٔ دو چیه؟
و چه تفاوتی مابین گزینهٔ یک و چهار قائل شدی؟ -
Mahan Xodayi 2
من تحلیلم رو داشتم...
️
@danial-hosseiny
قبول دارم سوال خوبی نیس -
علیرضا تمدنی
سلام علیرضا. مفهوم و معنیت برای گزینهٔ دو چیه؟
و چه تفاوتی مابین گزینهٔ یک و چهار قائل شدی؟@danial-hosseiny
سلام دانیال
گ 2 واضحا داره از فرش به عرش رسیدن به لطفِ معشوق رو بیان میکنه
گ 1 و 4 من هیچ شباهتی نمیبینم...تو چیزی میبینی؟ -
@danial-hosseiny
سلام دانیال
گ 2 واضحا داره از فرش به عرش رسیدن به لطفِ معشوق رو بیان میکنه
گ 1 و 4 من هیچ شباهتی نمیبینم...تو چیزی میبینی؟علیرضا تمدنی
خب درسته.
من به خاطر اون واژهٔ «اوفتاد»، فکر کردم بحث تواضعه. ولی خب نیست.
بیت اول درمورد این حرف میزنه که چهرهٔ عاشق سرخه از معشوق. که خب یعنی خوشحاله.
بیت چهارم داره میگه
خوبی تو چون به سمت من اومد در آغاز جهان، عاشق زار شدم
️
اگه بخوایم به کمال رسیدن بدونیم، بیت اول کمال بیشتری داره
سؤال اشک درآور است. -
علیرضا تمدنی
خب درسته.
بیت چهارم داره میگه
️
سؤال اشک درآور است.@danial-hosseiny
البته راستش من هنوز درک نکردم چرا توی ادبیات «زعفران رنگ» رو «زرد» معنی میکنیم. برای همینه که به جای زرد نوشتم سرخ.
-
Mahan Xodayi 2
من تحلیلم رو داشتم...
️
@danial-hosseiny
نه جسارت نکردم،منظورم اینه از ی منظر دیگه نگا کنید شاید جواباون با واسخنامه که از نظر من اصلا منطقی نیست یکی بشه
-
Mahan Xodayi 2
گ 1 میشه
بقیه گزینه ها به این اشاره میکنن که با معشوق باعث کمال عاشق میشهعلیرضا تمدنی یکم نیست جواب چهاره
-
@danial-hosseiny
البته راستش من هنوز درک نکردم چرا توی ادبیات «زعفران رنگ» رو «زرد» معنی میکنیم. برای همینه که به جای زرد نوشتم سرخ.
@danial-hosseiny زمانی که زعفران رو دم کنن رنگش زرد میشه برای همین زرد میگیرنش
-
علیرضا تمدنی یکم نیست جواب چهاره
Mahan Xodayi 2
از پاسخنامه عکس میگیری؟ مرسی -
علیرضا تمدنی
خب درسته.
بیت چهارم داره میگه
️
سؤال اشک درآور است.@danial-hosseiny
نه اینطور فکر نمیکنمبه طور کلی نظر من راجع به بیتا اینه
1- چهره و لب عاشق که مثل لاله زیبا و سرخگون و خلاصه خوش آب و رنگ بود در غمِ دوری از معشوق طراوت خودش رو از دست داده و مثل زعفرون زرد شده.
2- فروتنی عاشق اون رو به کمال میرسونه
3- نظر لطف معشوق باعث میشه عاشق به نهایتِ کمال برسه و همه چیز در اختیار و فرمان او باشه
4- باز هم اشاره به نظر لطف معشوق داره که از ازل نسبت به عاشق داشته و ...
در کل میپذیرم ایده جالبی نداره تست و این سه تا بیت که اینجا به ظاهر هم مفهوم شدن، میتونن تو تست های دیگه به راحتی مفاهیمِ دور از هم داشته باشن. ولی این که جواب گزینه ای غیر از 1 باشه واقعا شوخیه... و نشون میده طراح، تستِ خودش رو هم نمیتونه جواب بده
پ.ن: از استاد ادبیاتم هم پرسیدم...ایشون هم فرمودن گ 1
-
سلام وقتتون بخیر جواب گزینه ۱ هست ؟
اگر که هست من تفسیرم رو خدمتتون عرض کنم -
Mahan Xodayi 2 ماهان جان کاش جواب تست رو زود نمی گفتی، فرصت می شد بچه ها با همون ذهن باز اولیه بیشتر بحث می کردن.
دوستان می خوام جمع بندی کنم، به نظرم جواب همون ۴ هست و تست هم موردی نداره. این تست مفهوم مورد نظر طراح :«عشق باعث به کمال رسیدن وجود کم ارزش» هست. چطور؟
گزینه ۲ و ۳ رو همون اول علیرضا خیلی خوب و زود تشخیص داد که همینه. پس در مورد این دوتا حرفی نمی زنم.
در مورد گزینه ۱ و ۴، خب دقت کنید که گزینه ۱ خیلی زیبا داره همین مفهوم رو می گه.اشکال شما دوستان اینه لاله رو فقط نماد از غم عشق و دوری معشوق و ... می گیرید. گاهی در ادبیات لاله به سادگی فقط برای نشون دادن عشق و عاشق شدن میاد. و کاری هم به غم و رنجش نداره.
زعفران رو هم می دونیم که از قدیم با ارزش بوده.
پس گزینه ۱ گفته:« از چهره لالهای (سرخ-نماد معمول عشق) عاشق، زعفران (زرد-یک چیز با ارزش) روییده. و این از سرخ به زرد رسیدن، از لاله یا همون نماد معمول عشق به ارزشمندی زعفران رسیدن میشه همون مفهوم مورد نظر ما.یعنی عشق باعث کمال وجود میشه. حتی من یک بیت به خاطرم اومد که دقیقاً با گزینه ۱ قرابت داره و همین حرف رو میزنه.البته اونجا به جای لاله و زعفران، مس و طلا داریم. بنگرید:
«گویند روی سرخ تو سعدی که زرد کرد/اکسیر عشق بر مِسم افتاد و زر شدم»
(مصرع دوم میگه عشق مانند اکسیری باعث شد وجود بی ارزش و سرخ من (مس) به وجود زرد و با ارزش (طلا) تبدیل بشه! پس عشق مایه به کمال رسیدن عاشق هست ...)
و اما گزینه ۴ هم کلاً از این مباحث پرته. چون گزینه ۴ گفته در آغاز آفرینش با زیبایی تو عاشق شدم. تاکیدش بر زمان شروع عاشقی هست یعنی از ازل. خب می خواد به «ازلی بودن عشق» اشاره کنه و بس. -
Mahan Xodayi 2
از پاسخنامه عکس میگیری؟ مرسیعلیرضا تمدنی نوشته گزینه چهار به ازلی بودن اشاره دارد برخلاف گزینه یک دو سه همین
-
سلام وقتتون بخیر جواب گزینه ۱ هست ؟
اگر که هست من تفسیرم رو خدمتتون عرض کنمElham Hoseni خیر چهاره
-
Mahan Xodayi 2 ماهان جان کاش جواب تست رو زود نمی گفتی، فرصت می شد بچه ها با همون ذهن باز اولیه بیشتر بحث می کردن.
دوستان می خوام جمع بندی کنم، به نظرم جواب همون ۴ هست و تست هم موردی نداره. این تست مفهوم مورد نظر طراح :«عشق باعث به کمال رسیدن وجود کم ارزش» هست. چطور؟
گزینه ۲ و ۳ رو همون اول علیرضا خیلی خوب و زود تشخیص داد که همینه. پس در مورد این دوتا حرفی نمی زنم.
در مورد گزینه ۱ و ۴، خب دقت کنید که گزینه ۱ خیلی زیبا داره همین مفهوم رو می گه.اشکال شما دوستان اینه لاله رو فقط نماد از غم عشق و دوری معشوق و ... می گیرید. گاهی در ادبیات لاله به سادگی فقط برای نشون دادن عشق و عاشق شدن میاد. و کاری هم به غم و رنجش نداره.
زعفران رو هم می دونیم که از قدیم با ارزش بوده.
پس گزینه ۱ گفته:« از چهره لالهای (سرخ-نماد معمول عشق) عاشق، زعفران (زرد-یک چیز با ارزش) روییده. و این از سرخ به زرد رسیدن، از لاله یا همون نماد معمول عشق به ارزشمندی زعفران رسیدن میشه همون مفهوم مورد نظر ما.یعنی عشق باعث کمال وجود میشه. حتی من یک بیت به خاطرم اومد که دقیقاً با گزینه ۱ قرابت داره و همین حرف رو میزنه.البته اونجا به جای لاله و زعفران، مس و طلا داریم. بنگرید:
«گویند روی سرخ تو سعدی که زرد کرد/اکسیر عشق بر مِسم افتاد و زر شدم»
(مصرع دوم میگه عشق مانند اکسیری باعث شد وجود بی ارزش و سرخ من (مس) به وجود زرد و با ارزش (طلا) تبدیل بشه! پس عشق مایه به کمال رسیدن عاشق هست ...)
و اما گزینه ۴ هم کلاً از این مباحث پرته. چون گزینه ۴ گفته در آغاز آفرینش با زیبایی تو عاشق شدم. تاکیدش بر زمان شروع عاشقی هست یعنی از ازل. خب می خواد به «ازلی بودن عشق» اشاره کنه و بس.@Amin-Forouzan
سلام امین
ببین این بیت که از سعدی گفتی مس توش کم ارزش ولی طلا با ارزش بود
اما مثلا لاله رو میتونیم بگیریم کم ارزش و زعفران رو با ارزش؟ نه...کاملا نا زیبا و غیر شاعرانه است
و این که به نظر من گ 1 نسبت به 4 پرت تره! چون بازم شباهت هایی داره گ 4 با 2 و 3 ... اما ترجیح میدم اول مفهوم گ 1 رو با هم حل کنیم بعد بریم سراغ گ 4...