قرابت غیر علمی
-
خانومِ_دوست_داشتنی منم گفته بودم دوعه به
خاطر هشت اسوان اما جواب زده چهار بدون شرحMahan Xodayi 2 به هرحال همینکه حل شد , خداروشکر
-
Mahan Xodayi 2
امیدمو به زندگی از دست دادم.@danial-hosseiny
-
Mahan Xodayi 2
ماهان امروز دوتا تست آوردی یه انجمن دارن جیغ و داد میکنن آخرشم همون گزینهای درسته که از نظر همه اشتباهه
واللا توی این تست
بیت یک داره میگه از سم اسب ها زمین به رنگِ سنگ دراومد (شاید یعنی گرد و خاکی روی زمین نموند) و از نیرو هایی که توی هوا بودن، آسمان شبیه پوست پلنگ شد. (این بیت خب چیز غیرعلمی رو نمیگه. اغراق داره اما بحث غیرعلمیای نداره)
بعدی میگه از سم چهارپایان توی اون دشت وسیع، زمین 6 تا شد و آسمان هفت تا.
ما معتقدیم هفت طبقه زمین و هفت طبقه آسمان وجود داره. اونوقت وقتی شاعر اینو میگه، یعنی یکی از طبقات زمین به آسمان رفت. این بحث هفت طبقه بودن آسمان، توی قرآن مطرح شده. پس میشه گفت علمه. و وقتی این اتفاق بیوفته، میتونیم بگیم از دید علم غلطه. اما گویا طراح بازم این رو اغراق گرفته و گفته ممکنه که این اتفاق هم بیوفته.(هرچند بهتر بود این بیت توی سوال نباشه)
بیت سه میگه کوهی از آهن وقتی که نام افراسیاب رو بشنوه، آب میشه.
خب این بازم اغراق خیلی بالایی داره و حتی از نظر طراح سوال، ممکنه که یه روزی کوهی از آهن در اثر شنیدن اسم یکی آب بشه! (این صبر که من میکنم افشردن جان است)
بیت چهارم هم گفته
جگرگاه دیو سپید رو درید و از شمشیرش خورشید راهش رو گم میکنه.
طراح تنها چیزی که از نظرش غیرعلمی بوده، حضور «دیو» توی این شعر بوده و تمام موارد دیگهای که تا اینجا داشتیم، از نظرش میتونست به روز منطقی باشه.
لطفا منبع سوال رو هم ذکر کن.بعدی میگه از سم چهارپایان توی اون دشت وسیع، زمین 6 تا شد و آسمان هفت تا.
اصلاح میکنم:
زمین 6 تا شد و آسمان هشت تا. -
S S.daniyal hosseiny این تاپیک را در ارجاع داد