تضاد
-
@Alzahra-Daftar
حالا که بحثش شده، به نظرم باید درموردش حرف بزنم.
توی ادبیات درحالت کلی خیلی بحث وجود داره. مثلا خیلی جاها زن و مرد رو حتی تضاد میگیرن. یه سری موافقن که باید تضاد گرفت، یه سری مخالف. حتی درمورد روز و شب و از اینجور کلمات.
نمیخوام وارد بحث این بشم.
ولی تا وقتی توی کنکور آب و آتش تضاد درنظر گرفته میشن، شما هم باید تضاد درنظر بگیرید.
در کل توی اون کلماتی که تضاد مفهومی دارن، شبهه زیاد هست.
اما من به شخصه توی تضاد آب و آتش، شبههای نمیبینم... -
من ترجیحا داخل این مبحث نظری ندارم به هر حال جناب همیار راهنماییتون کردن اما شما در مورد تضاد مطلبی رو فراموش کردید اونم اینکه خوب ماهیت دو چیز هم برای متضاد بودن مهم هست دو چیز متضاد غالبا باید هم رو خنثی کنند
-
مثل آب و آتش
-
@Alzahra-Daftar
دقت نکردید.
اینجا بحث
«بویی به مشامم میآید» بود.
میآید اینجا در معنیِ «رسیدنِ بو» هستش و تضاد نداره. -
@Alzahra-Daftar
دقت نکردید.
اینجا بحث
«بویی به مشامم میآید» بود.
میآید اینجا در معنیِ «رسیدنِ بو» هستش و تضاد نداره. -
@Alzahra-Daftar
اشکالی ندارهههههه🥺
این حجم از واکنش چراست آخه...
دیگه بالأخره هرکسی گاهی تمرکزش رو از دست میده.
امیدوارم درمورد بحث آب و آتش هم به نتیجه رسیده باشید... حالا مثلا آب و آتش چون آب میتونه به عبارتی باعث مرگ آتش یا فرونشوندنش باشه، به نظر من تضاد گرفتنش میتونه منطقی پیش بره... درتقابل نسبت به هم قرار دارن. -
@Alzahra-Daftar
اشکالی ندارهههههه🥺
این حجم از واکنش چراست آخه...
دیگه بالأخره هرکسی گاهی تمرکزش رو از دست میده.
امیدوارم درمورد بحث آب و آتش هم به نتیجه رسیده باشید... حالا مثلا آب و آتش چون آب میتونه به عبارتی باعث مرگ آتش یا فرونشوندنش باشه، به نظر من تضاد گرفتنش میتونه منطقی پیش بره... درتقابل نسبت به هم قرار دارن. -
Taha Yousefzadeh
ببین. شما برای امر تضاد، دو عمل یا دو چیز مقابل هم رو نیاز داری.
مثلا خواب و بیداری تضاد دارن. چون دو عمل مقابل همدیگهن.
مهربانی و نامهربانی تضاد دارن چون دو عمل مقابل همدیگهن.
ولی گفتن و شنیدن چرا باید دو عمل مقابل هم باشن؟
مثلا بگیم پیراهن هم با شلوار تضاد دارن. یا زن و مرد...
اینارو نباید تضاد گرفت. چون دو چیز در مقابل هم نیستن.@danial-hosseiny سلام سلام .
ببخشید چون تضاد بین شنیدن و گفتن برام مبهم بود ؛ از دبیرمون پرسیدم ایشون هم گفتن میشه تضاد مفهومی در نظر گرفت این ۲ تا رو .
الان بالاخره این ۲ مورد رو باید تضاد دانست یا خیر؟( حالا با توجه به سلیقه ای بودن مبحث ، آیا تستی در کنکور سراسری موجود بوده که با استناد به اون بشه این ۲ مورد رو تضاد گرفت؟)
-
@danial-hosseiny سلام سلام .
ببخشید چون تضاد بین شنیدن و گفتن برام مبهم بود ؛ از دبیرمون پرسیدم ایشون هم گفتن میشه تضاد مفهومی در نظر گرفت این ۲ تا رو .
الان بالاخره این ۲ مورد رو باید تضاد دانست یا خیر؟( حالا با توجه به سلیقه ای بودن مبحث ، آیا تستی در کنکور سراسری موجود بوده که با استناد به اون بشه این ۲ مورد رو تضاد گرفت؟)
Taha Yousefzadeh
سلام شبتون بخیر
در اول شرمنده از جناب همیار که جای ایشون جواب دادم
ما در سه سال اخیر که شاهد کنکور نظام جدید بودیم این چنین سوالات سلیقه ای بیشتر در دروس تخصصی به کار رفته
و چون سوالات ادبیات چندین ارایه باهم هست و فقط از یک ارایه نیست شما بهتره که سایر گزینه ها رو هم مورد بررسی قرار بدی و گزینه مطمئن رو انتخاب کنی -
Taha Yousefzadeh
سلام شبتون بخیر
ما در سه سال اخیر که شاهد کنکور نظام جدید بودیم این چنین سوالات سلیقه ای بیشتر در دروس تخصصی به کار رفته
و چون سوالات ادبیات چندین ارایه باهم هست و فقط از یک ارایه نیست شما بهتره که سایر گزینه ها رو هم مورد بررسی قرار بدی و گزینه مطمئن رو انتخاب کنیElham Hoseni تشکر
-
Taha Yousefzadeh
سلام شبتون بخیر
و چون سوالات ادبیات چندین ارایه باهم هست و فقط از یک ارایه نیست شما بهتره که سایر گزینه ها رو هم مورد بررسی قرار بدی و گزینه مطمئن رو انتخاب کنیElham Hoseni
خواهش میکنم. اختیار دارید.
Taha Yousefzadeh
ببین شدن رو میشه. خب؟ ولی با اغماض و مکافات. اینا دو عمل روبرو و خلاف هم نیستن. مکمل همدیگهن.
بیت رو نگاه کن
شنیدهام که تو گفتی
خب طبیعتا وقتی یکی میگه، ما میشنویم.
اون چیزی که مخالف گفتنه، نگفتنه یا به عبارتی سکوت...
مخالف اینم که گفتن رو با شنیدن تضاد بگیریم...
تستی رو هم یادم نمیاد که این تضاد رو گرفته باشه. اگه اون تستی که گفتی رو همینجا بفرستی، ممنون میشم... -
Elham Hoseni
خواهش میکنم. اختیار دارید.
Taha Yousefzadeh
ببین شدن رو میشه. خب؟ ولی با اغماض و مکافات. اینا دو عمل روبرو و خلاف هم نیستن. مکمل همدیگهن.
بیت رو نگاه کن
شنیدهام که تو گفتی
خب طبیعتا وقتی یکی میگه، ما میشنویم.
اون چیزی که مخالف گفتنه، نگفتنه یا به عبارتی سکوت...
مخالف اینم که گفتن رو با شنیدن تضاد بگیریم...
تستی رو هم یادم نمیاد که این تضاد رو گرفته باشه. اگه اون تستی که گفتی رو همینجا بفرستی، ممنون میشم...@danial-hosseiny
سلام ؛ شرمنده که اینقدر دیر شد ؛ الان عکس کتاب رو میفرستم و اینکه تست هست ولی فکر کن با روش حل تستش اومده گفته که برای فعل "گفتن "تضاد مناسب "شنیدن یا نگفتن" هست.
-
@danial-hosseiny
سلام ؛ شرمنده که اینقدر دیر شد ؛ الان عکس کتاب رو میفرستم و اینکه تست هست ولی فکر کن با روش حل تستش اومده گفته که برای فعل "گفتن "تضاد مناسب "شنیدن یا نگفتن" هست.
Taha Yousefzadeh
سلام. دشمنت شرمنده باشه.
یعنی این صرفا توی نکتههاس؟ بیتی نیست که براش تضادی درنظر گرفته شده باشه؟
چون من بیشتر توی بیت میخوام نکته رو ببینم و برات توضیح بدم... به صورت کلی نمیشه... -
Taha Yousefzadeh
سلام. دشمنت شرمنده باشه.
یعنی این صرفا توی نکتههاس؟ بیتی نیست که براش تضادی درنظر گرفته شده باشه؟
چون من بیشتر توی بیت میخوام نکته رو ببینم و برات توضیح بدم... به صورت کلی نمیشه...@danial-hosseiny
اره فقط تو نکته هاش بود ؛ ولی به قول شما جالبیش این هست که خود کتاب تو تست هاش همین موضوع رو تضاد در نظر نگرفته ، و طبق نظر شما تو خودِ بیت باید دید که نسبت به گزینه های دیگر بهتر هست یا خیر.
بازم ممنونم
-
@danial-hosseiny
اره فقط تو نکته هاش بود ؛ ولی به قول شما جالبیش این هست که خود کتاب تو تست هاش همین موضوع رو تضاد در نظر نگرفته ، و طبق نظر شما تو خودِ بیت باید دید که نسبت به گزینه های دیگر بهتر هست یا خیر.
بازم ممنونم
Taha Yousefzadeh
خواهش میکنم